Lovense

Lovense heeft een revolutie teweeggebracht in de industrie met hun tele-dildo technologie. Lovense producten communiceren met elkaar via wifi, zodat jij en je partner kunnen genieten en elkaar stimuleren tijdens het reizen of als je een langeafstandsrelatie hebt.

Bestsellers

Wat is een Lovense?

Lovense Lush - het verhaal

Als je nog nooit van het merk Lovense hebt gehoord, mis je wat! Sinds de oprichting in 2009 in Hong Kong is het merk op volle toeren bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Zij zijn gespecialiseerd in sextoys voor lange afstanden, wat inhoudt dat de producten via een app op je telefoon te bedienen zijn.

Hun bekendste aanwinst is de Lovense Lush-vibrator, die in 2015 op de markt is gebracht. Het is een eiervibrator die in de vagina wordt ingebracht. De vibraties in het product kunnen worden bediend via een app op je telefoon wanneer deze is verbonden met wifi of Bluetooth. Dit betekent ook dat je de weelderige Lovense-vibrator kunt gebruiken in het openbaar in de buurt van andere mensen. In tegenstelling tot vergelijkbare producten is hij erg stil in gebruik, wat het nog verleidelijker maakt om er onderweg mee te spelen. Met een bijna eindeloos aantal vibratiepatronen kan jij of je partner de stimulatie gemakkelijk regelen om een unieke en plagende seksuele ervaring te creëren.

Het Hush-model werkt op dezelfde manier, behalve dat het is ontwikkeld voor anaal gebruik. Met het zachte materiaal en de vele vibratiepatronen kun je er zeker van zijn dat je anale stimulatie ervaart als nooit tevoren. Het is verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van hoe vullend jij of je partner het het liefste heeft.

Verbeter je relatie, make it more ‘lush’: Lovense is alles wat je nodig hebt

Een van de belangrijkste doelen van het merk Lovense is altijd geweest om de meest geweldige app-gestuurde sextoys te maken. Dit doel hebben ze zeker bereikt. Hun unieke producten hebben de wereld helemaal veroverd - en terecht. Ze zijn erin geslaagd om sextoys te produceren die zowel geweldig als gebruiksvriendelijk zijn.

Een van de belangrijkste voordelen van app-gestuurde toys is dat ze perfect werken voor stelletjes. Als je vaak onderweg bent en niet bij elkaar bent, moet je Max en Nora zeker eens proberen. Max is een masturbatieproduct dat voornamelijk bedoeld is voor mannen, terwijl Nora een rabbitvibrator is die gebruikt kan worden voor vaginale stimulatie. Max kan trillen en zuigen terwijl hij via de app met Nora communiceert. Dit maakt het mogelijk om de bewegingen van het ene product naar het andere over te brengen, zodat jullie het gevoel hebben dichterbij elkaar te zijn, ook wanneer jullie niet samen zijn.

Of je nu samen of apart bent, de lush Lovense-producten kunnen worden gebruikt om je seksleven op te fleuren voor een nog meer plagende en unieke ervaring samen. Dit zijn begrijpelijkerwijs enkele van de best beoordeelde sextoys voor stelletjes.

Lovense: langeafstandsrelaties op hun best

Deze toy is klein en handig en perfect voor langeafstandsrelaties. In tegenstelling tot andere sextoys voor stelletjes, heb je geen Lovense-afstandsbediening nodig om het genot van je partner op afstand te regelen. Je hebt alleen een app op je telefoon nodig en je kunt aan de slag. Dus als je genoeg hebt van traditionele sextoys en klaar bent met eenzame nachten zonder je partner, dan is dit zeker de plek om te beginnen.

Als je de sekservaring over lange afstand nog beter wilt maken, kun je de videochatfunctie proberen. Hierdoor kun je elkaar en de reacties op de plagende stimulatie van de producten zien. Dit kan het laatste element zijn dat nodig is om je ervaring over het randje te tillen en lange afstanden draaglijker te maken.

Bij Sinful vind je een grote selectie producten van Lovense. Als je vragen hebt of begeleiding nodig hebt om de perfecte oplossing voor jou te vinden, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Lush Lovense-producten vind je bij ons. We zijn hier om je te helpen met alles wat je nodig hebt.

Menu

Contact met de klantenservice

Tel. 085 107 1141

Open tot 18.00 uur

service@sinful.nl