Bondage

Hier vind je een brede selectie aan accessoires voor verschillende soorten bondagespel. Bondage is een spannende manier om seks wat meer pit te geven, omdat het je de volledige controle geeft over je partner en hun genot. Of je nu de voorkeur geeft aan handboeien, touwen of een bondageset, wij hebben wat je nodig hebt.

Bestsellers

Alle producten

Populariteit
0
Filtres
Prijs
In de aanbieding
Merken
baseks (13)
Bijoux Indiscrets (3)
Bound (2)
CalExotics (1)
Creative Conceptions (1)
Doc Johnson (2)
Fetish Fantasy Gold (1)
Fetish Fantasy Series (8)
Fifty Shades of Grey (17)
Frisky (1)
Garn-Kompagniet (2)
Kiotos (3)
Loving Joy (1)
Maison Close (1)
Master Series (13)
Maze (3)
Mister B (3)
Mistress (1)
Obaie (39)
Ouch! (6)
Quickie (3)
Rianne S (1)
Rimba (10)
Sex & Mischief (3)
Sinful (5)
Sportsheets (20)
Steamy Shades (3)
Strict (6)
Strict Leather (5)
Vegan Fetish (1)
XX-DreamsToys (7)
You2Toys (2)
Zado (8)
Alle 203 producten bekijken
Je hebt 48 van de 203 producten bekeken
Meer tonen

Bondage - wanneer je wilt spelen met spannende fixatie

Wat is bondage?

Bondage is een seksueel spel, waarbij de bewegingsvrijheid van iemand wordt beperkt. Als je vastgebonden bent, geef je de controle over je eigen lichaam uit handen aan je partner, waardoor jouw lot in zijn of haar handen ligt. Bondage kan vele vormen aannemen en het is aan jou en je partner om te beslissen hoe jullie aan de slag gaan. Je kunt afspreken wie de dominant en de submissive is, of afwisselen van rol en wie vastgebonden wordt. Het erotische spel is verbonden met discipline en mach, maar dan in een seksuele context.

Hoewel de meesten van ons graag de controle houden, kan het ongelooflijk opwindend zijn om de controle in de slaapkamer eens los te laten. Het kan in het begin een beetje eng aanvoelen, maar als je je eenmaal overgeeft aan je partner, zul je weten hoe bevredigend het kan zijn om de controle te verliezen. Je kunt er ook voor kiezen om tijdens het spel de dominante rol op je te nemen en de controle over het genot van je partner houden. Je kunt hem, haar of hen plagen, kwellen of verwennen zoveel je wilt. Zolang je van tevoren hebt afgesproken wat er gaat gebeuren, kan zowel het verliezen als het nemen van de controle een enorm genot opleveren.

Bondage toys - voor een sensueler seksleven

Bondage toys worden geassocieerd met controle en discipline, maar gaan ook over sensualiteit. Als mens beschikken we over vijf zintuigen, die we gebruiken om in de wereld te navigeren: zicht, gehoor, smaak, reuk en tast. Zodra één van de zintuigen wegvalt, gaan de andere zintuigen op scherp staan. Als je bijvoorbeeld een blinddoek gebruikt, wordt het zicht belemmerd, maar wek je dus de andere zintuigen. Een aanraking kan ineens veel intenser aanvoelen en zo kun je een veel dieper genot ervaren tijdens stimulatie.

Als je vastgebonden bent, verlies je tot op zekere hoogte ook de tastzin. We voelen het meeste met onze handen, dus als die buiten spel staan moeten we aanraking, pijn en vibraties via andere delen van het lichaam ervaren. Bondage toys zoals handboeien zijn geweldig om handen of voeten mee vast te binden. Daarnaast maken ze visuele indrukken, aanrakingen, geluiden, smaken en geuren nog intenser. Bij correct gebruik, is het volkomen ongevaarlijk om te worden vastgebonden. En jullie beslissen zelf hoe ruw of voorzichtig het spel moet zijn. Het belangrijkste is om niet te hard van stapel te lopen, maar stap voor stap te gaan en er zo voor te zorgen dat jullie allebei je altijd prettig voelen bij de situatie. Zo haal je het meeste uit de kinky ervaringen met je nieuwe bondage toys.

We hebben bondage artikelen voor elke smaak

Bij Sinful vind je een grote selectie aan bondage artikelen. We hebben iets voor elke smaak en behoefte, dus je vindt zeker de perfecte accessoires voor jou in ons assortiment. Als je voor het eerst gaat experimenteren met bondage toys, kan het een goed idee zijn om een product te kiezen dat de bewegingsvrijheid slechts gedeeltelijk beperkt, zoals een paar verstelbare BDSM boeien. Deze zijn comfortabel om te dragen en daarom ideaal voor beginners. Als je eenmaal wat ervaring hebt opgedaan met het vastbinden van je handen, kun je proberen zowel handen als voeten samen te binden met een bondage set. De set ontneemt de vastgebonden persoon alle bewegingsvrijheid en geeft zo de dominant nog meer controle over haar of zijn lichaam.

Als je in plaats daarvan iets meer "hardcore" wilt proberen, hebben we ook spreidstangen, BDSM halsbanden en andere bondage accessoires die je kunt gebruiken tijdens een kinky SM-spel. Zo kun je de relatie tussen pijn en genot ontdekken. En een sadomasochistische spel kan een nieuwe en opwindende dimensie aan je seksleven toevoegen. Als je twijfelt over welke bondage artikelen het beste bij jou passen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan voor je klaar en helpen je telefonisch of per e-mail graag de juiste producten te vinden. Je vindt onze contactgegevens rechts onderaan de pagina.

Menu

Contact met de klantenservice

Tel. 085 107 1141

Open tot 18.00 uur

service@sinful.nl