TickDiscrete levering en verpakking
TickRetourneer binnen 365 dagen
TickGratis verzending boven €45
 • TickDiscrete levering en verpakking
 • TickRetourneer binnen 365 dagen
 • TickGratis verzending boven €45
Persoon op een bed met boeien, een flogger en een zweepPersoon op een bed met boeien, een flogger en een zweep
Gidsen
Copywriter
Laatste upate:30/05/2022

Soft SM voor beginners

Inhoudsopgave

Hebben jij en je partner na een lange periode vol liefde en vertrouwen, een solide relatie opgebouwd? Gefeliciteerd daarmee!

Houdt dat ook in dat de dagelijkse routines meer ruimte innemen dan romantiek? Waarschijnlijk. Wanneer je iets feestelijks wil plannen, moet je misschien allebei de agenda erbij pakken. Zo gaat het in ieder geval in veel relaties. Het is tenslotte belangrijk dat het dagelijkse leven als een geoliede machine loopt.

Schakel de neiging om een was te draaien, inkopen doen of koken even uit. Ik wil je graag kennis laten maken met soft SM, de kans om de teugels eens te laten vieren en de dagelijkse sleur even te laten voor wat het is.

Ben je een beginner in de wereld van SM, of iemand die denkt dat het eigenlijk alleen maar om een flinke portie billenkoek draait? Dan is dit deze blog voor jou.

Een paar voeten is stevig vastgebonden met enkelboeien in bed

Wie kan soft SM uitproberen?

Het korte antwoord is: iedereen. 

Als je Fifty Shades of Grey hebt gezien of gelezen, dan weet je wat er wordt bedoeld als de ene partij de andere domineert. Hoewel de films (gebaseerd op de boeken) in de eerste plaats een romantisch verhaal op een groot scherm zijn, hebben ze enkele basiselementen die velen hebben geïnspireerd om SM te onderzoeken. 

Dat betekent niet dat je een penthouse of een helikopter nodig hebt. Of gelijk de hele kelder van vloer tot plafond moet behangen met velours en er een complete SM-inrichting in moet maken. Want het kan met veel minder, echt!

SM staat voor sadomasochisme en is een vorm van seksuele lustbeleving waarbij pijn, plagen en onderwerping een belangrijke rol spelen. Binnen soft SM ligt de nadruk op het rollenspel. Waar in een seksuele situatie de ene partij de andere domineert en de ander dit ondergaat. Het draait om leiden en laten leiden. 

Je hoeft geen stapels SM-boeken te hebben gelezen of van top tot teen latex te dragen. Het gaat erom dat je je goed voelt in de outfits die je draagt en dat je vooraf hebt afgestemd wat er tijdens jullie ontdekkingstocht wel en niet mag gebeuren.

Vrouw met zweep die de handen van een man op haar rug houdt

Wat kan soft SM voor jou doen?

Soft SM kan je een ervaring geven die je misschien nog niet eerder hebt gehad. 

Zie het als een bezoek aan een pretpark: het is een bewuste keuze om een dag op die plek door te brengen. 

Je hebt er vooraf veel zin in en verwacht dat het een fijne dag vol leuke ervaringen gaat worden. 

Als je daar bent, ontdek je achtbanen waar je geen genoeg van krijgt en keer op keer in wilt stappen. Maar er zijn ook attracties waarbij je direct doorloopt, omdat je op voorhand al weet dat deze niks voor jou zijn. 

Hoe dan ook, ga je ontdekken of dit uitje aan al je verwachtingen voldoet en of het een pretpark is dat je nog een keer wilt bezoeken. 

Soft SM kan op dezelfde manier aan je relatie bijdragen. Je hoeft van tevoren niet te besluiten of je direct een jaarkaart koopt of dat een dagkaartje eerst wel genoeg is. Wanneer je ervoor kiest om samen dit rollenspel te verkennen, creëer je een kans om het dagelijks leven even op pauze te zetten. En wie kan er nu geen break gebruiken van de dagelijkse sleur vol wasgoed en boodschappen doen? 

Het rollenspel vereist dat jullie bewust zijn van jezelf en meer op elkaars signalen letten dan normaal. Jullie vertrouwen in elkaar wordt bloot gelegd. Het is een andere manier van samen zijn.

Een stel ligt in bed met seksspeeltjes voor zich

Hoe ga je aan de slag?

Begin met het uitspreken en afstemmen van verwachtingen: wie zou de dominante partij moeten zijn? Wat wil je graag dat er gebeurt? Maar ook, wat wil je dat er niet gebeurt? Zijn er specifieke producten die je graag zou willen uitproberen?

Maak er een date night van, waarbij je de volledige aandacht voor elkaar hebt. Vanaf het moment dat je de tafel dekt voor een intiem diner, tot je uren later dicht bij elkaar ligt en napraat over jullie ervaringen die avond. 

Een goede toevoeging is het dragen van spannende lingerie zoals van het merk NORTIE, dat geeft een sexy gevoel en is daarnaast ook nog eens comfortabel om te dragen. Verhoog de stemming van jullie romantische avond, zodat die tot veel meer leidt dan alleen een glas rode wijn en een goede film. Of je nu op zoek bent naar een paar sexy kousen, een rode bodystocking of een kanten catsuit, je vindt absoluut iets wat past bij de avond die jij in gedachten hebt. 

Als je zin hebt in en avond met soft SM, dan is er altijd een lingerie setje dat er perfect bij past. 

Psst! Je kunt veel meer ontdekken over dit merk in mijn review over NORTIE Lingerie!

Een hand is stevig vastgebonden met handboeien in bed

Welke producten moet je kiezen?

Heb je moeite met het selecteren van producten die je wilt gebruiken tijdens jullie verkenning binnen soft SM, dan heb ik een overzicht voor je.  De collectie van obaie biedt alles wat nodig is om je nieuwsgierigheid te prikkelen. Als je denkt “ik wil van alles een beetje” omdat je het fijn vindt de keuze te hebben, bekijk dan de obaie kinky bondage set of misschien de obaie take control bondage set eens van dichterbij. 

Misschien is het iets voor jou om vastgebonden te worden en wat spanking te ondergaan? Er zijn diverse boeien voor zowel polsen als enkels met klittenband of een gespsluiting. Beiden zijn geschikt voor beginners, maar de versies met klittenbandsluiting zijn vaak wat zachter en sneller te verstellen. Ik kan je deze zachte handboeien van obaie aanbevelen.

Met een flogger kun je tikken uitdelen die voelbaar zijn, zonder al te veel pijn te veroorzaken. De pijn plaagt de zenuwuiteinden op de huid, dus hoe meer en hoe harder je slaat, des te duidelijker dit is te voelen. Deze flogger van obaie is perfect voor beginners. 

Als je liever harde, stevige slagen wilt proberen, die doen denken aan een klap met een platte hand, ga dan voor een peddel. Zie het als een verlengstuk van je hand waarmee je kan slaan, maar iets anders aanvoelt.

Vrouw met boeien en zachte vouw liggend in een bed met seksspeeltjes

Een ervaring rijker

Als je er samen over napraat, kunnen er verschillende indrukken zijn die verwerkt moeten worden.

Is het gegaan zoals je had gehoopt? Was het iets anders dan een leuk spel? Wil je meer dan een eenmalige bezoekje aan dit pretpark? Er kunnen nieuwe gedachten en ideeën ontstaan die ervoor zorgen dat je andere vormen van seksuele interesses onder de loep wilt nemen. 

Hoe dan ook, jullie hebben samen iets nieuws verkend en hopelijk heeft het inspiratie opgeleverd voor meer spel en nieuwe ervaringen.

Vrouw met een zweep op de borst van een man

Gerelateerde artikelen

  Meld je aan voor Sinful's nieuwsbriefAbonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestelling.

  Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

  TickDiscrete levering en verpakking
  TickRetourneer binnen 365 dagen
  TickGratis verzending boven €45

  Levering

  Veilige betaling

  Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

  Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

  Copyright © 2008-2024 Sinful