TickDiscrete levering en verpakking
TickRetourneer binnen 365 dagen
TickGratis verzending boven €45
 • TickDiscrete levering en verpakking
 • TickRetourneer binnen 365 dagen
 • TickGratis verzending boven €45
Lingerie op hangers met gele beoordelingssterren ervoorLingerie op hangers met gele beoordelingssterren ervoor
Reviews
Copywriter
Laatste upate:07/04/2022

Review: NORTIE Lingerie

Doe jij (net als ik) wel eens iets extra's voor een date of bijzondere avond? Bereid jij je dan ook voor door sexy ondergoed of lingerie aan te trekken? Ben je toe aan iets nieuws? Misschien gebruik je de lingerie die je in de la hebt niet meer omdat het oncomfortabel zit en niet past. Misschien heb je meer zin om iets makkelijks dan met vele ingewikkelde bandjes? Ik draag het liefst ondeugende lingerie dat er geweldig uitziet EN heel fijn aanvoelt, of het nu voor vijf minuten of een hele avond is. Een goede reden om NORTIE Lingerie te testen! In deze review ontdek je waarom ik er dol op ben (jep, betrapt.. Ik ben een fan). Ik zal de verschillende stijlen bespreken en toelichten waarom dit merk zo populair is. NORTIE Lingerie is een collectie sexy en comfortabel ondergoed, waarbij de meeste stijlen verkrijgbaar zijn in zowel one size als plus size. Bovendien is de prijs aan de lage kant, dus dit betekent al dat we een goede start hebben gemaakt.

NORTIE Lingerie is voor degenen die ...

 • Alles willen, maar dan voor de helft van de prijs
 • Comfort belangrijk vinden
 • Houden van extreem rekbare lingerie
 • Bereid zijn om concessies te doen aan kwaliteit

NORTIE Lingerie is niet voor degenen die ...

 • Dure en exclusieve lingerie willen
 • Een aantal jaar lang dezelfde lingerie dragen

Het kan lastig zijn om een hele collectie lingerie te beoordelen, daarom heb ik voor het gemak vijf verschillende items van NORTIE Lingerie geselecteerd en uitgeprobeerd. Zo vind je precies het type lingerie waar je naar op zoek bent. Alle vijf de modellen zijn ook verkrijgbaar in Plus Size en deze maten heb ik getest.

Bodystocking - Lange mouwen en zachte pasvorm

Ik keek er echt naar uit om deze NORTIE Gry te passen, omdat ik goede dingen had gehoord over de rekbaarheid.

De eerste indruk

Ik open de verpakking, trek de bodystocking eruit en denk: 'Wat is dit?'.

Er is een heel klein, strak opeengepakt stukje stof en ik twijfel meteen of ik NORTIE Lingerie überhaupt over mijn enkels kan krijgen.

Zwarte bodystocking met lange mouwen die door twee handen wordt vastgehouden

Gelukkig heb ik toch echt wel het goede product in handen.

De bodystocking is rekbaar in de ruimste zin van het woord en hij is superzacht!

Hij zou ook gemakkelijk nog meer kunnen uitrekken als mijn rondingen nog groter zouden zijn.

Twee handen rekken een zwarte bodystocking met lange mouwen uit

Pasvorm

Ik heb de bodystocking in Plus Size geprobeerd. Nu ben heb ik al wel eerder voor een Plus Size gegaan met andere lingerie en toen was ik erg teleurgesteld. Maar door de mix van zachte en rekbare materialen voel ik me echt sexy en echt comfortabel in Gry. Niets wordt strak getrokken of op een vreemde manier samengedrukt of ingesnoerd - dit is een goede start!

Algemene beoordeling

Ik heb zin om alles in deze materialen te kopen, volgens mij heb ik eindelijk een go-to merk!

Blonde vrouw die een zwarte bodystocking draagt in bed

Kanten panty - Blijvend geluk

Het verhaal herhaalt zich een beetje als ik de NORTIE Sif Kruisloze Kanten Panty uitpak.

Eerste indruk

Ik vouw snel de verpakking open en begin aan de stof te trekken, zoals ik meestal doe met panty's, het verschil is dat deze vanaf het begin zacht en comfortabel aanvoelen.

Pasvorm

Je hoeft geen flinke strijd te leveren om de kousen omhoog te trekken, zoals vaak het geval is bij andere panty's. Ze voelen eerder aan als een legging waar je in stapt. De panty is echt comfortabel, en net als de bodystocking zelf, voelt de jarretel comfortabel aan zonder te knellen.

Algemene beoordeling

Zacht, rekbaar en comfortabel. Fijne pasvorm, ja deze pantiesvan NORTIE Lingerie pasvorm kan ik aanbevelen.

Drie foto's van een blonde vrouw met kanten panty's

Kanten hipster - Stoute omlijsting

NORTIE Gunilla doet denken aan het gewone kanten slipje dat je waarschijnlijk ooit in de kast had liggen.

Je haalt het tevoorschijn om je extra sexy te voelen of omdat je een speciaal iemand wilt imponeren.

De eerste indruk

De stof voelt vertrouwd aan, is wat stug en het klassieke kantpatroon valt mooi op.

Pasvorm

Het zit echt goed en de billen zijn mooi omlijst!

Persoonlijk zou ik willen dat de bovenrand breder is, zodat niets het zachte deel op de buik verdeelt. Aan de andere kant zijn ze hoog genoeg om dat bijna te vermijden.

Algemene beoordeling

Ik ga ze gebruiken op dagen dat ik moet verleiden of verwennen, en voor de prijs zijn deze NORTIE Lingerie hipsters een geweldige aanvulling op je garderobe.

Drie foto's van een blonde vrouw met een zwart kanten hipsterslipje

BH Set - Klaar om uit te trekken

Als je meer dan een slipje wilt, overweeg dan NORTIE Friia.

De eerste indruk

Als een vrouw met grote rondingen kan ik een beetje moedeloos worden als ik zo'n set zie, het eindigt bijna altijd met een slechte pasvorm. Toch valt het mee als ik de bandjes van het slipje en de bh los heb gemaakt.

Pasvorm

Na een beetje experimenteren met de gespen op het slipje, vind ik de beste pasvorm waar de bandjes over de heup zitten. De bh bedekt wat nodig is en valt mooi over mij borsten, ik kan de bandjes ook redelijk goed aanpassen.

Algemene beoordeling

Ik wil dit setje NORTIE Lingerie op dezelfde manier gebruiken als ik de hipsterslipjes wil dragen: als er iets extra's moet gebeuren en het ondergoed bedoeld is om snel weer uit te trekken. De leuke details laten veel aan de verbeelding over, maar het ligt voor de hand om de set uit te doen zodra de gelegenheid zich voordoet.

Blonde vrouw liggend in bed in een zwarte bh

Catsuit - Voel je als Catwoman

Ik keer een beetje terug naar waar ik begon - over hoe je je soms voelt als je draagt wat sexy lingerie zou moeten zijn. Het is meer dan eens voorgekomen dat ik verblind werd door mooie vrouwen in catsuits en dacht 'die moet ik ook hebben!'. Even later zie ik er dan uit als iets dat in de slagerij hangt. Toch waagde ik de gok met NORTIE Helga.

Eerste indruk

Ik kan het heel kort houden: het ziet eruit en voelt precies aan als de bodystocking en panty's. De rekbaarheid van deze modellen van NORTIE Lingerie is onberispelijk! Tot zover goed!

Pasvorm

Het is gemakkelijk om het aan te trekken en mooi te laten passen, en dan voelt het gewoon zo comfortabel.

Algemene beoordeling

Als ik een catsuit wil, moet het deze zijn!

Wie zou het hebben geloofd? Misschien word ik toch nog een fan van catsuits.

Blonde vrouw liggend in bed met een zwarte catsuit

Waarom is NORTIE Lingerie populair?

Hoewel het hele vorige deel van de recensie het al heeft uitgelegd, heb ik nog een paar positieve dingen die ik met je wil delen. Verreweg het grootste deel van NORTIE Lingerie is ontworpen met een open onderkant. Wat wij kruisloos noemen. Het is echt praktisch (en sexy natuurlijk) als je met je partner bent en je het slipje, body of wat dan ook aan kunt houden.

Tegelijkertijd zijn er veel stijlen om uit te kiezen, dus ik had geen moeite om me verschillende scenario's voor te stellen waarin ik NORTIE Lingerie zou kunnen gebruiken, ik kijk ernaar uit om die fantasie uit te leven.

Last but not least, kan ik me makkelijk voorstellen dat ik de bodystockings zou gebruiken bij een avondje uit in de stad, of als onderdeel van een alledaagse outfit. Het feit dat het zelfs super rekbaar is en heel fijn om te dragen is, zie ik echt als een enorme bonus.

Ondergoed en verpakkingen voor lingerie

Is NORTIE Lingerie het enige dat goed is?

Of NORTIE Lingerie de enige juiste keuze voor jou is, hangt van een aantal zaken af.

Vind je prijs belangrijker dan kwaliteit? En zijn comfort en het gevoel sexy te zijn verbonden met jou?

Laat ik de eerste beantwoorden.

NORTIE Lingerie heeft een aantal hele goede prijzen en de kwaliteit komt overeen met de prijs.

Als je op mij lijkt, vind je het prima dat de speciale momenten met je uitverkorene, waar je wat extra's aan wilt toevoegen, geen fortuin kosten. Ik koop liever iets voor een goede prijs waar ik me goed bij voel, in plaats van 50 euro of meer te betalen voor iets dat ik alleen draag als het volle maan is.

Mijn antwoord op de tweede vraag is dan ook:

Ik KAN me NIET sexy voelen in iets dat ongemakkelijk aanvoelt.

Geef me iets in een mooie stof dat ik makkelijk kan aan- en uittrekken. Misschien houdt dat soort materiaal de zachtere delen niet op hun plaats, maar aan de andere kant is dat niet iets waar ik aan denk, omdat het comfortabele gevoel de rest overschaduwt.

Rood met zwarte lingerie

Is dit een must voor in mijn la met ondeugend ondergoed?

Als je al weet welke lingerie bij jou en je lichaam past, en als je hoge kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan, dan ken je waarschijnlijk een ander merk dat aan jouw wensen kan voldoen. Wil je verschillende stijlen proberen zonder dat je hier geld voor op zij hoeft te zetten? Vind je het prima dat ondergoed van 20 euro niet eeuwig meegaat? Dan weet ik zeker dat NORTIE Lingerie en jij nog veel mooie momenten samen zullen beleven!

Ik geef het 4,5 sterren - op z'n minst!

4,5 gele sterren

Gerelateerde artikelen

  Meld je aan voor Sinful's nieuwsbriefAbonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestelling.

  Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

  TickDiscrete levering en verpakking
  TickRetourneer binnen 365 dagen
  TickGratis verzending boven €45

  Levering

  Veilige betaling

  Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

  Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

  Copyright © 2008-2024 Sinful