DE MEEST SEXY ADVENTSKALENDERS
VAN HET JAAR

Maak je kerst speelser dan ooit, met onze adventskalenders, die een hele nieuwe wereld vol sexy ervaringen openen. Jouw december zal tot de rand gevuld zijn met intimiteit, genot en plezier.

Alle Sinful Adventskalenders hebben een beperkte oplage - grijp er niet naast!

Sinful Original Adventskalender

Bestseller Edition

 • De meest populaire erotische adventskalender voor volwassenen
 • Hét perfecte cadeau voor je partner
 • 24 bestseller producten voor mannen, vrouwen en koppels, ter waarde van €350
 • Inclusief gids, die je helpt om het beste uit jouw producten te halen
 • Bestseller Limited Edition

Sinful Premium Adventskalender

Luxury Edition

 • De meest exclusieve erotische adventskalender voor volwassenen
 • Hét perfecte cadeau voor je partner
 • Luxe bestsellers voor mannen, vrouwen en koppels, ter waarde van €590
 • Inclusief gids, die je helpt om het beste uit jouw producten te halen
 • Bestseller Luxury Limited Edition
Wat onze klanten zelf zeggen
Aanbevolen door 96% van onze klanten
 • Fantastisch!
  “We zijn erg verrast over hoe goed en lekker de kwaliteit is, we zullen het zeker nog vaak gebruiken. We kijken nu al uit naar de nieuwe kalender voor volgend jaar.”
  - (Sus) -
 • Aan te bevelen!
  "Echt een goede adventskalender, het geld meer dan waard. Ik koop hem volgend jaar zeker weer en kan iedereen aanraden er ook een te kopen. Leuk! Met dingen voor zowel vrouwen als mannen."
  - (M) -
 • Opwindend
  “We konden het niet laten om alles in een keer open te maken. Het is stijlvol, luxe en briljant dat een van de dingen meerdere toepassingen heeft. Fantastisch zeer tevreden”
  - (Bibi) -
 • De beste adventskalender ter wereld
  “Ik heb nog nooit zo uitgekeken naar kerst als dit jaar! Het is een geweldige kalender met goede producten voor elke dag, er zit niks saais tussen. Al met al een fantastische kalender.”
  - (De lustige beginner) -
 • Kwaliteitsproducten achter elk luikje!
  “Wij vonden het leuk en verrassend om in december elke dag een luikje te openen. En je krijgt echt veel waar voor je geld ;-)”
  - (Johnnytapia) -

Andere adventskalenders

Bekend van TV

Veelgestelde vragen over de adventskalender

Wij hebben vorig jaar een adventskalender gekocht. Bevatten de versies van dit jaar dezelfde producten?

De Sinful Premium Adventskalender biedt veel nieuwe en opwindende producten met een paar verbeterde versies van die van voorgaande jaren. Je kunt dus gegarandeerd ook dit jaar de Premium-kalender kopen en toch elke dag aangenaam verrast worden.

De Sinful Original Adventskalender zal enkele herhalingen van voorgaande jaren bevatten, evenals zowel verbeterde versies als volledig nieuwe producten.

Naast de Original en Premium adventskalenders met 24 verrassingen, hebben we dit jaar vier nieuwe kalenders toegevoegd, dus er is voor elk wat wils.

Ontdek de nieuwe Sinful 12 Days of Christmas Adventskalender Voor Vrouwen met 12 verrassingen die perfect zijn voor een single vrouw of vrouwelijke stelletjes. Daarnaast hebben we de Sinful 12 Days of Christmas Adventskalender Voor Mannen toegevoegd, die geschikt is voor een single man of een mannelijk stelletje.

Als je elkaar wilt ontdekken binnen verschillende thema's, en misschien heb je al wat ervaring met sextoys, dan raden we onze nieuwe artikelen Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe of Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium aan. Achter de vier deuren vind je verschillende sextoys die elk een specifiek thema hebben.

Alle zes kalenders worden geleverd met producthandleidingen en een inspiratieboekje met handleidingen en tips om het meeste uit de producten te halen die de kalenders bevatten.

We zijn nieuw in de wereld van sextoys. Welke adventskalender moeten we hebben?

De Sinful Original Adventskalender is perfect voor mensen die weinig of geen ervaring hebben met sextoys. De producten in deze kalender geven je volop mogelijkheden om te experimenteren en je eigen en elkaars lichaam te verkennen. Houd er ook rekening mee dat de kalender een inspiratieboekje bevat om je te helpen het meeste uit je spel te halen.

Als je al sextoys in je nachtkastje hebt liggen, of als je gewoon producten van topkwaliteit wilt, dan raden we je de Sinful Premium Adventskalender of een van de twee nieuwe kalenders aan.

Is het nodig om batterijen, oplaadkabels of andere accessoires te kopen voor onze adventskalender?

Alle batterijen en oplaadkabels worden bij alle adventskalenders meegeleverd dus daar heb je geen omkijken naar. De oplaadbare producten zijn eenvoudig op te laden met een USB-kabel, gewoon aansluiten op een computer of adapter en je kunt aan de slag. Lees meer over de afzonderlijke producten in de meegeleverde producthandleiding.

We raden je wel aan om samen met de kalender een sextoycleaner en een glijmiddel op waterbasis te kopen, zodat je de best mogelijke ervaring krijgt met je nieuwe producten en ze snel en effectief kunt schoonmaken. Bekijk hier onze aanbevelingen.

We zijn partners van hetzelfde geslacht. Is er een adventskalender voor ons?

Ja! Als iets nieuws dit jaar hebben we de Vrouw- en Man-kalenders toegevoegd, waarin je 12 producten krijgt die perfect zijn voor partners van hetzelfde geslacht of als je single bent.

Ik ben single. Bevat de kalender producten voor mij?

Ja! Als iets nieuws dit jaar hebben we de Vrouw- en Man-kalenders toegevoegd, waarin je 12 producten krijgt die perfect zijn voor partners van hetzelfde geslacht of als je single bent.

Hoeveel producten zijn er voor respectievelijk vrouwen, mannen en stelletjes?

Veel van de producten in de adventskalenders kunnen door beide geslachten of door twee personen samen gebruikt worden. In het meegeleverde inspiratieboekje vind je handleidingen over hoe jullie allebei het meeste uit de producten kunnen halen.

We hebben de inhoud onderverdeeld in deze categorieën:

Sinful Original Adventskalender: sextoys = 13, zachte bondage = 6, erotische accessoires = 5

Sinful Premium Adventskalender: sextoys = 14, zachte bondage = 6, erotische accessoires = 4

Sinful 12 Days of Christmas Adventskalender Voor Vrouwen: sextoys = 8, zachte bondage = 3, erotische accessoires = 1

Sinful 12 Days of Christmas Adventskalender Voor Mannen: sextoys = 10, zachte bondage = 2

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Adventskalender: sextoys = 8, zachte bondage = 4, erotische accessoires = 2

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Adventskalender: sextoys = 9, zachte bondage = 4, erotische accessoires = 2

Wat als we nog meer vragen hebben?

Als je vragen hebt over een of meerdere kalenders, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Ze staan voor je klaar en hebben alle producten bij de hand. Je kunt elke dag tussen 7.00-20.00 telefonisch contact met ze opnemen en in het weekend tussen 9.00-17.00 uur via tel. 0330 808 5261. Je kunt ze ook bereiken via e-mail service@sinful.nl

Bevat de kalender latex en is hij vegan?

Geen van de 6 kalenders bevat latex.

Onze kalenders Original, Premium en Voor Vrouwen zijn niet vegan, maar de overige drie Advent Premium, Advent Deluxe en Voor Mannen zijn allemaal vegan.

Menu

Contact met de klantenservice

Tel. 085 107 1141

Open tot 18.00 uur

service@sinful.nl