BDSM-halsbanden

BDSM-halsbanden kunnen een liefdevolle manier zijn om je onderdanige partner te laten zien dat jullie bij elkaar horen, maar ze kunnen ook worden gebruikt als onderdeel van elk ander soort bondagespel of zelfs als accessoire voor een avondje uit in de club. Kies je favoriet uit onze selectie en leef je uit.

Bestsellers

Populariteit
0
Filtres
Prijs
In de aanbieding
Materiaal
Cork (1)
Leather (15)
Metal (1)
Neoprene (2)
Plastic (1)
Polyester (1)
Polyurethane (6)
PU (6)
Split Leather (1)
Steel (2)
Merken
baseks (2)
Fifty Shades of Grey (4)
Kiotos (1)
Master Series (3)
Maze (2)
Obaie (6)
Ouch! (1)
Rimba (3)
Sex & Mischief (1)
Sportsheets (4)
Strict (1)
Strict Leather (3)
Vegan Fetish (1)
XX-DreamsToys (1)
You2Toys (1)
Zado (3)
Alle 37 producten bekijken
Je hebt 37 van de 37 producten bekeken

BDSM collar - voor kinky fetisjspel

De halsband: een BDSM accessoire met vele doeleinden

Of je nu op zoek bent naar een BDSM halsband voor kinky fetisjspel, of voor een wat relaxtere en eenvoudige versie van dominantiespel, je vindt het allemaal hier bij Sinful. Een echte liefhebber weet dat een BDSM collar soms nodig is om de partner in toom te houden. En of dat nu met of zonder riem is, op deze site vind je precies wat je nodig hebt. Er zijn zelfs modellen van metaal, met de mogelijkheid om een ketting aan te bevestigen.

Dit soort BDSM halsbanden zijn de afgelopen tijd steeds populairder geworden, omdat het steeds normaler is geworden om seksuele fantasieën over sadomasochisme uit te voeren en toe te treden tot het fetisj-genre. Dit zien we bij Sinful ook, door de toenemende vraag naar dit soort producten. Hierdoor is er een grote verscheidenheid aan verschillende modellen beschikbaar. Sommige zijn bijvoorbeeld gemaakt van leer, neopreen of metaal. Andere versies zijn voorzien van teksten, kwastjes of andere interessante attributen om het ontwerp aantrekkelijker te maken. Bekijk onze selectie en vind de perfecte versie voor jou.

BDSM collar kopen? Wat valt er te kiezen?

Als je niet zeker weet welke halsband voor BDSM activiteiten je moet kiezen voor jezelf of je partner, dan raden we je aan om te beginnen met een eenvoudiger model zonder al te veel details en accessoires. De meeste mensen kiezen voor een eenvoudig model in leer zonder riem. Dit is genoeg om je het gevoel te geven een beetje kinky en ondeugend te zijn, en dat is alles wat je nodig hebt om als beginner in de fetisjwereld in de juiste stemming te komen. Je kunt altijd een stapje verder gaan nadat je wat ervaring hebt opgedaan en klaar bent voor nieuwe en meer geavanceerde modellen.

Als je erg geïnteresseerd bent in de fetisjwereld en verder wilt gaan dan een BDSM collar BDSM is een wereld die veel fetisjproducten kent. Verken onze collectie, we hebben een grote selectie aan seksspeeltjes die hier perfect voor zijn. Je kunt bij ons alles vinden, van zwepen tot seksschommels, afhankelijk van hoe ver je wilt gaan als het gaat om het verkennen van deze seksuele kant van jezelf en het uitleven van je stoutste fantasieën. Er zijn geen grenzen, behalve die je zelf creëert. Dus bekijk deze categorie eens en sla nieuwe en leuke seksspeeltjes in die jou en een potentiële partner veel intens plezier kunnen bezorgen.

Koop een BDSM halsband met riem

Als je je ervaringen naar een hoger niveau wilt tillen, probeer dan eens een halsband met riem. Dit zorgt zeker voor nog spannendere sessies met je partner, omdat dit zorgt voor een heel nieuwe ervaring voor de persoon met de collar BDSM opent hele nieuwe deuren. Je vindt een brede selectie van verschillende modellen waar ook een riem aan kan worden bevestigd, zowel van leer als metaal. Je kunt ze ofwel apart kopen, zodat je ze kunt mixen en matchen, of samen, waarbij de BDSM collar en de riem al aan elkaar zijn bevestigd.

Neem een kijkje en vind hier de perfecte BDSM halsband en riem voor jou. Als je vragen of twijfels hebt neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We staan klaar om je te helpen met al je vragen en je in de goede richting te wijzen, ongeacht of je vragen hebt over specifiek een BDSM collar kopen of over andere producten op deze site. Stuur ons een e-mail of bel ons voor ondersteuning. Onze grootste prioriteit is om jou de best mogelijke ervaring te bieden bij het winkelen op onze site.

Menu

Contact met de klantenservice

Tel. 085 107 1141

Open tot 18.00 uur

service@sinful.nl