Bondage Set

Waarom genoegen nemen met het fixeren met verstelbare handboeien als je een hele bondage set kunt kiezen en het hele lichaam van je partner aan het bed, de deur of iets anders kunt fixeren? Bondage sets zijn ideaal voor kinky dominantiespel, waarbij je de volledige controle krijgt over het genot van je partner.

Bestsellers

Populariteit
0
Filtres
Prijs
In de aanbieding
Materiaal
ABS-plastic (2)
Faux leather (1)
Leather (8)
Neoprene (7)
Nylon (10)
Polyamide (1)
Polyester (8)
Polypropylene (6)
Polyurethane (1)
PU (10)
PU leather (9)
Satin (1)
Silicone (2)
Split Leather (1)
Stainless Steel (1)
Wood (1)
Merken
baseks (6)
Bijoux Indiscrets (1)
CalExotics (1)
Fetish Fantasy Series (6)
Fifty Shades of Grey (5)
Kiotos (1)
Master Series (5)
Obaie (16)
Ouch! (1)
Rianne S (1)
Rimba (1)
Sex & Mischief (1)
Sinful (3)
Sportsheets (11)
Steamy Shades (2)
Strict (3)
Strict Leather (3)
You2Toys (1)
Zado (2)
Alle 70 producten bekijken
Je hebt 48 van de 70 producten bekeken
Meer tonen

Bondage set voor een kinky dominantie spel

Bondage set - kinky en praktisch

De makkelijkste manier om met bondage te beginnen is het aanschaffen van een paar bondage handboeien. Het enige nadeel is, dat ze maar op een bepekt deel van het lichaam gebruikt kunnen worden. Hier is een bondage set een geweldige oplossing voor. Ze bieden volop mogelijkheden om het hele lichaam te fixeren en is voor iedereen te gebruiken. Want je hoeft niet over de vaardigheden of ervaring met knopen en trucs te beschikken, die je bij het gebruik van bondage touw wel nodig bent.

De meeste bondage sets worden geleverd met alles wat je nodig hebt, als je meteen aan de slag wilt met een kinky dominantie spel. Als je nieuw bent in deze wereld, bieden we verschillende bondage sets aan die hiervoor zijn samengesteld. Met name de versies die je met klittenband om polsen en enkels tijdens het spel vast kunt zetten zijn interessant. Ook al gaat het erom je partner op zijn of haar plek te fixeren, het is ook belangrijk dat je de persoon makkelijk en snel weer los kunt maken. Het kan gebeuren dat jij of je partner vindt dat de ervaring te ver is gegaan en wil stoppen. Dit is ook de reden waarom je altijd een veilig stopwoord moet bespreken, voordat je aan je BDSM-spel begint.

Of je nu een bondage-beginner bent of een ervaren speler, er zijn allerlei verschillende bondage sets in onze selectie op deze pagina. Bevredig je nieuwsgierigheid en neem een kijkje. Je zult er geen spijt van krijgen!

Welke BDSM set moet je kiezen?

Er zijn veel verschillende soorten BDSM sets te krijgen. Je moet daarom bedenken welke behoeften je hebt voordat je een set koopt. Wil je een set die zowel handen als voeten kan fixeren, of slechts één van de twee? Moet er een BDSM-halsband bijzitten of niet? Heb je een spreidstang nodig? Is het materiaal, de kleur of de stijl belangrijk voor je?

De meeste BDSM sets hebben afneembare bandjes of een BDSM harnas dat het mogelijk maakt de verschillende onderdelen aan elkaar te bevestigen of te gebruiken met andere BDSM accessoires. Dit opent de deur voor veel verschillende standjes en variaties die de dingen nog spannender kunnen maken.

Bovendien worden veel BDSM sets geleverd met een blinddoek. Dit klinkt misschien niet als het meest sexy product, maar het wordt eigenlijk erg onderschat. Als je niets kunt zien, worden de rest van je zintuigen verscherpt, waardoor elke aanraking van je lichaam nog intenser is dan je gewend bent. En dat is een gevoel waar de meeste mensen van houden.

Je eerste bondage kit

Als beide partijen het eens zijn over wat er gaat gebeuren, kan het extra ondeugend zijn om bij het spelen een bondage kit te gebruiken. Hoewel het belangrijk is dat de regels vastliggen voordat je aan de slag gaat, hoef je niet alles vooraf tot in de kleinste details te bespreken. Je kunt ongeveer bespreken wat er gaat gebeuren, zodat jullie allebei weten wat je kunt verwachten als een van jullie aan handen en voeten gebonden is. Het kan de goede stemming snel verpesten als het een wending neemt waar één persoon niet van geniet.

Daarom kan het ook een voordeel zijn om het spel eenvoudig te houden de eerste keer dat jij en je partner een bondage kit gebruiken. Het kan bijvoorbeeld een goed idee zijn om te beginnen met een veren kietelaar, een kleine vibrator of veel likken, kussen en sensuele aanrakingen. Als jullie allebei klaar zijn om daarna verder te gaan, dan kun je een bondagezweep, tepelklemmen of andere BDSM producten toevoegen. Er zijn altijd genoeg mogelijkheden om het stuk uit te breiden, maar het belangrijkste is dat jullie het allebei eens zijn over het idee.

Menu

Contact met de klantenservice

Tel. 085 107 1141

Open tot 18.00 uur

service@sinful.nl