Parel Strings

Parel strings zijn een slipje waarbij het middenstuk is vervangen door een verleidelijke parelsnoer. Het parelsnoer kan alleen over de vagina lopen of helemaal van voren naar achteren gaan en tussen je billen eindigen. Vind je persoonlijke favoriet op deze site.

Parel strings - geef jij je lingerie verzameling een flinke boost?

Wat is een parel string?

Als je je graag sexy voelt en de gewone slipjes en strings een alledaags iets zijn geworden, dan is een parel string je volgende stap. Het doel van een parel string is niet alleen om mooi te zijn, je kunt er ook mee verleiden. Het slipje heeft ook een stimulerende functie als je het draagt, door dat er een parelsnoer aan de onderkant is geplaatst, dat langs je schaamlippen valt en zo de clitoris stimuleert.

Het opwindende gevoel van het dragen van een kruisloos slipje en de parels die over je blote huid glijden, kan een prikkelend voorspel of een stimulerende avond veroorzaken. Maak indruk met parel oorbellen of een elegante parelketting als aanvulling op de parel string. Je kunt ook gaan voor een meer natuurlijke look met alleen de parel string en verder niets. Wat is er niet om van te houden?

Deze twee-in-één oplossing van sexy ondergoed en tegelijkertijd een stimulatie is ook een geweldig cadeau om aan je partner te geven. Ook als de slip niet jouw stijl is, maar je wel graag van een afstandje wilt verkennen. Denk aan het opwindende voorspel dat je met je partner kunt beleven, zonder elkaar maar aan te raken en de verhitte avond die daarmee gepaard gaat.

Wat doen strings met parels?

De meeste mensen zijn dol op sexy slipjes. Al is het natuurlijk helemaal je eigen smaak, wat er het beste bij jou past. Misschien voel je je mooier in een hipster of is het een string met parels die je voor de spiegel je sexy dansje laat doen? Hoe dan ook, er zijn veel mogelijkheden als het gaat om het versieren van je geslachtsdelen, maar het belangrijkste om uit te zoeken is of je het slipje één of twee parelsnoeren wilt laten hebben. Beide zijn kruisloos, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het uittrekken van de mooie dingen als je met je partner in de lakens speelt.

De bekende merken van strings met parels zijn NORTIE en Cottelli Collection. Deze merken hebben gezorgd voor verschillende modellen van strings met parels die passen bij verschillende smaken. Of je de parels langs de schaamlippen of ertussen wilt plaatsen: er is voor ieder wat wils. Als je een paar string met parels kiest met een enkelvoudig parelsnoer, zul je ervaren dat de parels het topje van de clitoris stimuleren, wanneer je beweegt. Sommige mensen houden van één parelsnoer en anderen voelen zich meer gestimuleerd door twee. Met twee snoeren kunnen de parels tussen de schaamlippen worden gelegd met de clitoris in het midden van de touwtjes. Als je beweegt zullen de parels rondrollen en de clitoris van beide kanten stimuleren.

De fantasie over een parelstring

Stel je voor dat je partner je voor het eerst in je nieuwe parel string ziet. Het eerste wat ze zien is je bijna naakte lichaam met parels die je intieme delen bedekken. Hoe beter ze je lichaam bestuderen, hoe groter de verrassing wordt.

Een klein, elegant parelsnoer wordt geplaatst waar normaal je slipje doorloopt. Nu is hun aandacht getrokken. Een parelstring zorgt voor een speelse touch, waarbij je partner dichterbij moet komen om te ontdekken hoe het slipje werkt.

De G-string is flirterig genoeg op zichzelf en is er in veel verschillende vormen en maten. Maar een parelstring heeft een extravaganter ontwerp voor als je je wat meer sexy wilt kleden. Combineer het slipje met een paar hakken en een babydoll voor een betoverende avond. En als het dagelijks leven te druk is voor een grote make-over, heb je niets meer dan een elegante parelstring nodig om er prachtig uit te zien.

Menu

Contact met de klantenservice

Tel. 085 107 1141

Open tot 18.00 uur

service@sinful.nl