Sexy Kousen

Mis je het laatste detail om je verleidelijke outfit compleet te maken? Met een paar sexy hold-ups of jarretelkousen kun je jouw benen de aandacht geven die ze verdienen - of je ze nu in de slaapkamer draagt, met alledaagse kleding of met helemaal niets.

Bestsellers

Populariteit
0
Filtres
Prijs
In de aanbieding
Merken
Baci (2)
Black Level (1)
Cottelli Collection (14)
Dreamgirl (3)
Fever (1)
Kotek (2)
Late X (1)
Le Désir (3)
Leg Avenue (5)
NO:XQSE (1)
Noir Handmade (4)
Nortie (16)
Obsessive (3)
Passion (2)
Rimba (5)
Seven 'til Midnight (3)
Materiaal
Latex (1)
Nylon (21)
Polyamide (43)
Polyester (5)
Polyurethane (1)
Maat
2XL (4)
3XL (3)
4XL (1)
L (23)
L/XL (7)
M (14)
One Size (21)
Queen Size (8)
S (24)
S/M (9)
XL (16)
XS (6)
Alle 66 producten bekijken
Je hebt 48 van de 66 producten bekeken
Meer tonen

Hold up kousen, makkelijk mee te verleiden

Verleid je partner met hold up kousen

Wil je je partner vanavond verleiden, misschien met een lekker etentje, goede muziek en jezelf als opwindend dessert? Bestel dan een paar hold up kousen om hem mee te verleiden.

Als je iets extra kinky zoekt, kijk dan eens naar kruisloze panty's. Deze zijn stijlvol en klassiek, maar hebben de ondeugende twist dat een open kruis hebben. Welke variant je ook kiest, ze hebben allemaal gemeen dat je ze tijdens de seks niet uit hoeft te doen. En dat gezegd hebbende, zullen de meeste mannen dat wel zien zitten. Ze vinden het geweldig en moedigen je aan om altijd open te zijn.

Als man is er niets aanlokkelijker dan te weten dat een vrouw commando gaat. De hersenen zijn zich ervan bewust dat er een kortere weg naar seks is en raken automatisch meer opgewonden bij de gedachte aan een vrouw in een paar hold up kousen.

Welk model is jouw favoriet?

Of je nu de voorkeur geeft aan een paar kinky kruisloze kousen of een paar sexy hold up kousen, er is genoeg om uit te kiezen bij Sinful. We bieden een ruime keuze aan verschillende modellen die je ondeugende outfit compleet kunnen maken. Door een paar sexy hold up kousen van het ondeugende soort toe te voegen, voel jij je meteen extra sexy.

Het is niet alleen iets wat jij voelt. Je partner zal ook meteen merken dat jij je sexyer voelt. Weten dat je vrouw zichzelf sexy of ondeugend vindt, is voor de meeste mannen een enorme turn-on. Er is niets sexyer dan een hoge mate van zelfvertrouwen. Je man kan gemakkelijk zien of je je prettig voelt in je outfit.

"Daarom vind je op deze pagina een ruim assortiment aan verschillende soorten sexy hold up kousen en jarretels met kousenbandjes, die gegarandeerd bij iedereen de hartslag omhoog brengen."

Vind sexy kousjes en jarretels online

Als je op zoek bent naar een paar sexy kousjes voor een kinky date night, dan kun je je voordeel doen door eens rond te kijken in deze categorie. Of je nu op zoek bent naar een set kousen met kousenbanden of iets heel anders, je vindt het bij Sinful. Dit betekent dat je ook een setje erotische lingerie kunt vinden dat de ondeugende look compleet kan maken.

Het maakt bijna niet uit welk paar sexy kousjes je in je mandje stopt, want je krijgt alleen maar kwaliteit voor je geld. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze producten beter is dan gemiddeld, en daarom wordt alles uitgeprobeerd en getest voordat het in de verkoop gaat.

Dit zorgt ervoor dat we weten hoe de producten en lingerie zich gedragen als ze gedragen worden. Wij vinden het belangrijk dat al onze lingerie wordt getest en gepast, zodat we alle ondeugende details kennen. We zorgen ervoor dat we een sexy en verleidelijke selectie hebben die je date night perfect kan maken.

Menu

Contact met de klantenservice

Tel. 085 107 1141

Open tot 18.00 uur

service@sinful.nl