G-spot Dildo's

Als je droomt van diepe, explosieve G-spot orgasmes, dan is een G-spot dildo precies wat je nodig hebt. De dildo wordt gekenmerkt door zijn licht gebogen vorm, waardoor het gemakkelijk is om de juiste plek te vinden en te stimuleren. Vaak is echter enige oefening nodig om dit type orgasme te bereiken.

Bestsellers

Populariteit
0
Filtres
Prijs
In de aanbieding
Volledige lengte
In te brengen diepte
Diameter
Eigenschappen
Bejeweled (1)
Geschikt voor gebruik met harnas (34)
Hollow (1)
Met een app te besturen (1)
Oplaadbaar (4)
Realistic (10)
Reisbeveliging (1)
Splashproof (1)
Suction Cup (20)
Thrusting Function (1)
Vibrating (3)
Waterbestendig (3)
Werkt op batterijen (1)
Materiaal
100 % Rose Quartz Crystal (1)
Aluminium (1)
Black granite (1)
Borosilicate glass (3)
Glass (10)
PVC (3)
Silicone (34)
Stainless Steel (5)
Steel (1)
TPE (4)
Merken
baseks (2)
Chakrubs (1)
Chrystalino (1)
Dillio (2)
Dillio Platinum (4)
ElectraStim (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Fleshlight (1)
Fun Factory (4)
Icicles (2)
King Cock Clear (1)
King Cock Plus (2)
Laid (2)
Le Wand (3)
LoveBotz (1)
Loving Joy (1)
njoy (2)
Romp (1)
Satisfyer (1)
Sinful (13)
Sportsheets (2)
Tantus (10)
TOYJOY (1)
Vixen Creations (4)
Willie City (1)
Alle 65 producten bekijken
Je hebt 48 van de 65 producten bekeken
Meer tonen

Vind de beste G-spot-dildo voor jou

Wat is een G-spot?

De meeste vrouwen (en mannen) weten wel wat een clitoris is. Ze weten waar ze deze kunnen vinden en hoe deze functioneert; als een klein plezierig knopje dat zorgt voor heerlijke orgasmes - ook wel clitorisorgasmes genoemd. Maar weet je wat de G-spot is? Zo niet, dan is het nu tijd om je te laten informeren. De G-spot zit ongeveer 2-3 centimeter in de vagina aan de kant van de buik. De naam is eigenlijk een beetje misleidend, omdat het niet zozeer een plek is, maar meer een gebied in de vagina. Een zeer gevoelig gebied, dat opzwelt wanneer vrouwen seksueel opgewonden raken. Daarom is het vaak gemakkelijker te vinden wanneer je opgewonden bent.

Als je dit gebied op de juiste manier stimuleert, bijvoorbeeld met een G-spot-dildo, is het mogelijk om een orgasme te bereiken. Voor de meeste vrouwen zal dit orgasme anders aanvoelen dan een clitorisorgasme. Het wordt vaak beschreven als dieper en intenser dan een orgasme door uitwendige stimulatie.

Stimulatie met een G-spot-dildo

Als je weet waar je dit speciale gebied kunt vinden, is de volgende stap om uit te zoeken hoe je de G-spot op de juiste manier kunt stimuleren. Je kunt beginnen door op verschillende manieren te experimenteren. Dit wordt meestal gedaan door een of meerdere vingers te gebruiken om tegen dit gebiedje in de vagina te drukken. Sommigen gebruiken zelfs een vibrator, waarbij de vibraties kunnen helpen om het gebied te stimuleren.

Anderen geven de voorkeur aan een meer gerichte stimulatie, die kan worden bereikt met een G-spot-dildo. Deze werkt op dezelfde manier als een echte penis, maar heeft een ergonomische vorm die is ontworpen om de juiste druk uit te oefenen op je meest gevoelige plekje in de vagina. Door de G-spot-dildo continu te bewegen kun je een ongelooflijk diep orgasme bereiken.

Een G-spot-dildo is ontworpen en gevormd met als belangrijkste doel dat jij uiteindelijk dat beroemde orgasme bereikt. Als je moeite hebt om dit zelf voor elkaar te krijgen, probeer het dan eens met een van onze vele modellen. We hebben een grote selectie, waardoor je makkelijk de juiste pasvorm voor jou kunt vinden.

Gebruik een dildo:G-spot stimulatie was nog nooit zo intens

In deze categorie vind je een heel scala aan verschillende G-spot-dildo's. Ze zijn allemaal ontworpen met als doel jou ultiem plezier te geven wanneer je je G-spot gaat stimuleren. Daarom hebben we de beste dildo's voor je G-spot op de markt verzameld, zodat je de variant kunt vinden die het beste bij jou past.

We bieden een scala aan G-spot-dildo's in verschillende vormen en maten, zodat je zeker jouw match kunt vinden. Ze zijn er in verschillende kleuren en ontwerpen, waarbij ieder model zijn eigen specifiek doel en kenmerkende eigenschappen heeft.

Sommige vrouwen geven de voorkeur aan G-spot-dildo's van medische siliconen, waarvan het zachte en zijdeachtige gevoel op de huid een ongelooflijke sensatie geeft. Anderen houden meer van hardere materialen, zoals glas of staal. Zorg voor een extra dimensie door ze voor gebruik af te koelen of op te warmen.
Hoe je ook gestimuleerd wilt worden, we garanderen je dat je bij Sinful het juiste seksspeeltje kunt vinden. Kies je product, voeg wat glijmiddel toe en laat je dromen en fantasieën werkelijkheid worden.

Menu

Contact met de klantenservice

Tel. 085 107 1141

Open tot 18.00 uur

service@sinful.nl