TickDiscrete levering en verpakking
TickRetourneer binnen 365 dagen
TickGratis verzending boven €45
  • TickDiscrete levering en verpakking
  • TickRetourneer binnen 365 dagen
  • TickGratis verzending boven €45

Spuitende dildo's

Welkom bij onze grote selectie realistische ejaculerende dildo's met de vorm en functie van een echte penis. De dildo's zijn er in vele varianten die kunnen ejaculeren met verschillende soorten vloeistoffen voor extra kinky spel. 

Ejaculerende dildo voor een realistische ervaring

Hoe werkt een spuitende dildo?

De meeste mensen kennen de klassieke realistische dildo die een echte penis imiteert en die in en uit een vagina of anus gaat. Het is een kleine helper die veel vrouwen in hun nachtkastje hebben, omdat het de perfecte vervanging is voor het echte werk. Maar het simpele model kan op den duur een beetje saai worden. Nu kun je een spuitende dildo kopen.

Een spuitende of squirting dildo lijkt op de klassieke versie, maar is voorzien van een slimme functie die gewone modellen niet hebben. Deze dildo kan namelijk ejaculeren. Als je spuitende dildo koopt, zit er meestal wat vloeistof bij dat bij gebruik uit het seksspeeltje kan worden gepompt voor een ejaculerend effect. Als het op is, kun je extra vloeistof kopen en er zijn verschillende soorten.

Het effect wordt ervaren als het gevoel van een man die klaarkomt. Daarmee biedt de spuitende dildo een ondeugende en bijzonder realistische ervaring. Het creëert daardoor een heel nieuwe dimensie die je niet kunt vergelijken met gewone dildo’s.

Een spuitende dildo kopen?

Een ‘cumming dildo’, ofwel een spuitende dildo, behoort tot een subcategorie van de traditionele variant. Maar vergis je niet, er zijn veel verschillende opties binnen deze categorie. Ieder mens is anders, dus het is de kunst om precies die spuitende dildo te vinden die bij jou past. Daarbij moet je vooral aan de maat denken, want die verschilt sterk van product tot product. Er zijn lange en dikke cumming of squirting dildo’s (tot wel 28 cm lang), maar ook kortere modellen tot 18 cm.

Daarnaast zijn er verschillende ontwerpen, bijvoorbeeld met of zonder balzak. Er zijn ook versies die als strap-on kunnen worden gebruikt. Dat kan erg stimulerend zijn als je je plezier deelt met een partner.

Doorgaans krijg je er vloeistof bij als je een ejaculerende dildo koopt. Ook hierin zit verschil. De meest verkochte is een zaadachtige substantie, maar er zijn ook vloeistoffen die bijvoorbeeld urine nabootsen. Als je fantasieën hebt over plasseks kun je daarmee experimenteren voordat je het echte werk probeert.

Koop een spuitende dildo en vergroot de prikkeling

Als je een spuitende dildo koopt, ben je verzekerd van een ondeugende en realistische ervaring. Gewone dildo’s zonder het extra effect geven ook veel plezier en genot, maar voor een extra stimulerende ervaring koop je een dildo met squirting-functie. Het creëert zeker het gevoel dat je een echte penis in je handen hebt, wat velen erg opwindend vinden.

Je kunt het seksspeeltje met een partner gebruiken waarbij jullie elkaar bevredigen. Maar de spuitende dildo brengt minstens zoveel plezier tijdens een solo-sessie. Met een ejaculerende dildo kom je heel dicht bij het echte werk. Je moet er wel aan denken om glijmiddel aan te brengen, net zoals bij je andere toys.

Met de aankoop van een squirting dildo kun je je verheugen op intiem genot waarbij jij, of je partner de volledige controle krijgt over de natuurgetrouwe ejaculatie. Of je nu de vloeistof in je wilt voelen terwijl je klaarkomt of dat je er op andere manieren mee speelt, je kunt er bijzonder erotische ervaringen mee bereiken.

Meld je aan voor Sinful's nieuwsbriefAbonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestelling.

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

TickDiscrete levering en verpakking
TickRetourneer binnen 365 dagen
TickGratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful