Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
 • Discrete levering en verpakking
 • Retourneer binnen 365 dagen
 • Gratis verzending boven €45
Werkblad vol gereeedschap en seksspeeltjesWerkblad vol gereeedschap en seksspeeltjes
Gidsen
Sexual Wellness Specialist
Laatste upate:26/04/2022

Seksuele hulpmiddelen voor mannen

We willen allemaal dat ons seksleven soepel verloopt.

Dat seks een moeiteloze prestatie is, in een geweldige Hollywood-stijl, waarbij de vrouw altijd gewillig en de man altijd hard is en de orgasmes maar blijven komen.

Maar laten we eerlijk zijn, de werkelijkheid is meestal anders.

Er kunnen veel redenen zijn waarom je seksleven niet gaat zoals je zou willen. En dat geldt zowel voor seks met jezelf, als de seks die je met je partner hebt. En weet, je bent niet de enige. Er zijn veel mannen die op een bepaald moment in hun leven voor dezelfde uitdagingen staan als jij. De enige vraag is: wat wil je eraan doen?

Wat je in ieder geval kunt doen, is deze blog lezen. Ik ga proberen je een gereedschapskist vol tips over seksspeeltjes en hulpmiddelen te geven om je op weg te helpen naar betere seks en nog veel meer heerlijke ervaringen.

Seksspeeltjes en gereedschap

De eerste stap

Hoewel je waarschijnlijk niet kunt wachten om verder te lezen, is de eerste stap een bezoek aan je huisarts.

En nu denk je misschien zoiets als ‘Nee bedankt’ of ‘Geen denken aan!’

Maar helaas, dit is iets waar je niet onderuit komt.

Dat was het slechte nieuws. Het goede nieuws is dat je niet de eerste bent die met dergelijke problemen bij de huisarts komt. Of je nu moeite hebt met het krijgen van een erectie, moeilijk klaar kunt komen, te vroeg klaarkomt of ontevreden bent over de grootte van je penis, de dokter weet raad.

Er kunnen tal van redenen zijn voor jouw specifieke probleem. Sommige fysiek, andere mentaal. En geen enkel seksspeeltje of apparaat kan de professionele beoordeling van een arts vervangen.

Dus spreek jezelf moed in en maak die afspraak.

ED – de afkorting die je liever niet kent

ED is de afkorting van erectiele disfunctie, beter bekend als erectiestoornis of impotentie. Kort gezegd betekent dit dat je moeite hebt om een erectie te krijgen en te behouden. Het merendeel van de mannen heeft of krijgt tijdens hun leven wel eens erectieproblemen. De problemen kunnen tijdelijk en van voorbijgaande aard zijn, of zelfs zo lang duren dat je seksleven en kwaliteit van leven verslechteren.

Erectieproblemen kunnen lichamelijke oorzaken hebben, zoals ouderdom, zenuwbeschadiging van het ruggenmerg, diabetes of hoge bloeddruk. Het kan ook aan je levensstijl liggen; als je veel rood vlees eet of regelmatig teveel drinkt, en je lichaamsbeweging bestaat uit een loopje naar de winkel om een pakje sigaretten te halen, werkt dat niet in je voordeel. Het probleem kan ook tussen je oren zitten.

Zoals eerder vermeld, je huisarts kan helpen de oorzaak te vinden. En als je eenmaal weet wat het probleem is, zijn er seksspeeltjes die je op weg kunnen helpen naar een oplossing.

Gereedschappen en een penispomp

Probeer een penispomp

Als eerste kun je een penispomp proberen.

Veel mannen gebruiken een penispomp om tijdens masturbatie en seks tijdelijk een grotere penis te krijgen. Daar kom ik later op nog terug. Je kunt een penispomp namelijk ook gebruiken om je erectie op weg te helpen. De pomp creëert een vacuüm in de cilinder, waardoor het bloed in de penis wordt geperst en deze hard wordt.

Er zijn veel verschillende soorten penispompen in allerlei uitvoeringen. Er zijn handmatige pompen waar je handkracht moet gebruiken. Er zijn automatische pompen waarbij je alleen maar op een knop hoeft te drukken. Er zijn pompen met en zonder drukmeter en er zijn zelfs pompen die je in bad kunt gebruiken.

De functie en techniek zijn vrijwel hetzelfde, dus wat je voorkeur heeft is vooral een kwestie van smaak. Het belangrijkste is dat je in het begin niet te hard pompt en je goed naar je lichaam luistert.

Gereedschappen en penispompen

De onmisbare cockring

Als je zeker wilt zijn van een optimaal effect, luister dan naar Beyoncé en ‘put a ring on it’. Hoewel een cockring er niet heel bijzonder uitziet, kan hij zijn gewicht in goud waard zijn als het gaat om erectieproblemen. Als je een penispomp uitprobeert, doe dan de cockring rond de basis van de pomp voordat je begint. Dan is hij klaar om over de penis te rollen zodra je een erectie hebt.

Zo zorg je ervoor dat al het bloed dat de penis heeft gevuld, niet meteen naar het lichaam terugstroomt.

Een penispomp en een cockring

Als je zelf wel een erectie kunt krijgen, maar alleen een beetje hulp nodig hebt om de erectie te behouden, kun je ook een penisring gebruiken zonder eerst een pomp te gebruiken. De ring moet strak rond de basis van de schacht zitten, maar mag geen pijn doen en er mag geen verkleuring ontstaan. Je mag hem maximaal 30 minuten per keer om houden.

Verschillende cockringen

Hij wil gewoon niet in de houding staan

Er zijn situaties en gevallen waarin niets kan worden gedaan - althans op het gebied van ondersteunende technologie. Denk eraan om je huisarts te raadplegen als je geïnteresseerd bent in een medische of chirurgische behandeling. Je kunt ook kijken naar producten of hulpmiddelen waarbij eigenlijk geen erectie nodig is. Er zijn penisvibrators die je kunnen stimuleren en tot een climax brengen, zelfs als je penis niet hard is. Zoek naar modellen die het buitenste deel van de penis en met name het gevoelige toompje onder de eikel stimuleren.

Penisvibrators op blokjes hout

Modellen zoals de Hot Octopuss Pulse Solo Lux Penis Vibrator zijn ontworpen met dat doel voor ogen; volop genieten, zelfs als je geen erectie krijgt. The Onanist, 5. december 2021:

“Als je last hebt van een erectiestoornis is dit hulpmiddel onmisbaar. Ik kom steeds weer geweldig klaar en kan niet zonder dit apparaatje. Het effect is geweldig en het zou feitelijk geen taboe moeten zijn om erover te praten. Het product overtreft al mijn verwachtingen.“

Je kunt ook een holle strap-on gebruiken als je je partner tijdens de seks wilt penetreren.

Een penisvibrator en stukken hout

Het gaat niet om de grootte – het gaat erom hoe je hem gebruikt

Laat één ding duidelijk zijn: de grootte van je penis doet er veel minder toe voor je partner dan je denkt.

En als je jezelf regelmatig vergelijkt met fameuze pornosterren, heb ik goed nieuws voor je: de gemiddelde erecte penis is niet zo groot als je verwacht.

Uit een onderzoek naar penisgroottes uit 2020 bleek dat de gemiddelde lengte van een stijve penis ergens tussen 12,95 - 13,97 cm ligt. Maar als je nog steeds ontevreden bent over de grootte van je penis, heb ik hier een paar tips voor je.

In de eerste plaats wil ik je aanmoedigen om je denkwijze te veranderen! Wees aardig tegen je kleine vriend - hij verdient het. En vervolgens heb je een geweldige kans om je op andere vlakken te specialiseren. Bijvoorbeeld, hoe kun je je partner optimaal met je handen bevredigen? Of hoe lenig is je tong? Heb jij het talent om de vibratorexpert te worden? En er zijn ook andere dingen die je kunt proberen.

Gereedschappen en twee penis sleeves

Breng de pomp maar weer tevoorschijn

Zoals eerder vermeld, kun je een penispomp gebruiken om je penis tijdelijk te vergroten.

De cilinder creëert een vacuüm rond de schacht. Hierdoor stroomt het bloed naar je penis, die groter, stijver en gevoeliger wordt. #winwinwin

Doe een cockring om de basis van de schacht om zo lang mogelijk van het resultaat te genieten, maar denk eraan, je mag een ring maximaal 30 minuten laten zitten.

Verschillende penispompen

De penis sleeve

Als je het jezelf super gemakkelijk wilt maken, dan is een penis sleeve wellicht de oplossing voor jou.

Je kunt zwarte sleeves, transparante sleeves, dikke sleeves, sleeves met banden en sleeves met noppen krijgen. Je kunt sleeves krijgen die je een paar centimeter langer maken en sleeves die van jou een anaconda met twee benen maken.

Je doet de sleeve om de penis voor de seks, zodat je je partner kunt bevredigen met meer volheid, meer lengte of zelfs beide. Er zijn ook sleeves met een inwendige stimulerende structuur, waardoor jij ook extra wordt geprikkeld.

Penis sleeves in een houten kistje met diverse schroeven

Een permanente oplossing (?)

Tot nu toe hebben we alleen tijdelijke oplossingen besproken, maar er is ook een methode die je (met een flinke dosis geduld) een blijvende vergroting kan geven. Heb je wel eens van een penisverlenger gehoord?

Kort gezegd is een penisverlenger een hulpmiddel dat je om de penis plaatst en gedurende meerdere maanden meerdere uren per dag - of 's nachts - laat zitten. Het verlengt de penis door het weefsel te dwingen nieuwe cellen aan te maken. Dat klinkt misschien gewelddadig, maar zolang je de instructies van de fabrikant volgt, kan het absoluut geen kwaad.

Een penisverlenger en een duimstok

PE – nog zo’n afkorting die je liever niet hoort

Veel mensen denken ten onrechte dat penetrerende seks lang moet duren, maar gemiddeld duurt dit zo'n 8 minuten. Dat is dus het gemiddelde, maar het kan flink variëren: van 1 tot 15 minuten.

PE staat voor premature ejaculatie, beter bekend als vroegtijdige zaadlozing.

Als je last hebt van vroegtijdige ejaculaties, betekent dit dat je binnen 3 minuten klaarkomt nadat je seksueel gestimuleerd raakt elke keer als je penetrerende seks hebt. Als een verhoogde gevoeligheid de oorzaak is, kun je een zogenaamde vertragingscrème uitproberen.

Je vindt het ook onder de naam vertraginsspray, het is een spray, gel of crème die je op je eikel aanbrengt voordat je seks hebt.

Vertragingscrème, gereedschap en stenen van beton

Het heeft een licht verdovend effect, waardoor je iets minder gevoelig wordt. En daardoor kun je langer doorgaan. Je vindt delay producten hier online, maar je kunt ook een recept door je huisarts laten uitschrijven. Aan jou de keuze.

Je kunt ook proberen of een condoom de gevoeligheid vermindert.

Condooms op tape

Wanneer er geen orgasme komt

Zoals het een probleem kan zijn om te snel te komen, kan het ook een probleem zijn als je helemaal niet klaarkomt. Ook hiervoor geldt, er kunnen fysieke of mentale oorzaken zijn waardoor je niet tot een climax komt. Je huisarts kan je helpen te ontdekken wat het probleem is. Daarna zijn er verschillende dingen die je kunt doen.

Extra stimulatie

Je kunt met extra stimulatie proberen om uit te vinden of je dan wel tot een orgasme komt. Zo is er stimulerende gel die de doorbloeding bevordert, of misschien werkt een verkoelend of verwarmend glijmiddel beter voor jou. Je kunt ook onderzoeken op vibraties iets voor jou zijn. Die vind je in ons assortiment penisvibrators, kijk gerust of er iets tussen zit dat bij jou past.

Een penisvibrator, staaldraad en gereedschap

Verleg de focus

Het klinkt suf, ik weet het, maar probeer een tijdje niet aan het probleem te denken. Focus je op andere zaken. Doe vooral veel van wat goed voelt. Zowel alleen, als wanneer je met je partner bent. Probeer het idee los te laten dat je absoluut een climax móet bereiken. Dat is niet het doel. Het gaat om erom dat je plezier hebt en genot ervaart, dat kan op heel veel manieren.

Een kromme

Als je een scheve penis hebt, kan dat zowel vervelend als pijnlijk zijn. Misschien is je penis van nature scheef, of misschien heb je de ziekte van Peyronie.

De ziekte van Peyronie is een ontstekingsachtige aandoening in het zwellichaam van de penis (corpus cavernosum). Tijdens het genezingsproces kan er littekenweefsel ontstaan waardoor het weefsel minder elastisch wordt en er een harde plek ontstaat. Hierdoor wordt de penis krom wanneer je een erectie krijgt.

Een kleine bocht is geen probleem, maar als de kromming groter is, kan het moeilijk of zelfs pijnlijk zijn om seks hebben. En zo hoort het natuurlijk niet.

Er zijn verschillende medische en chirurgische behandelingen, je huisarts kan hier meer over vertellen. Dus mijn advies is om daar eerst een afspraak mee te plannen.

Schroeven, waterpas en een penisverlenger bovenop een stuk OSB-plaat

Er zijn ook mannen die goede resultaten hebben geboekt met het gebruik van een penisverlenger. Al is het niet je doel om je penis te vergroten, een penisverlenger kan ook helpen om je penis recht te maken.

Björn, 2. oktober 2016, “Ik gebruik nu ongeveer 8 maanden de Male Edge, niet om een grotere penis te krijgen, maar om een kromming recht te trekken. Ik had een kromming van 70 graden, die is nu na ongeveer 750 uur teruggebracht tot 25 graden.... ”

Dit citaat komt uit een recensie van de penisverlenger Male Edge Pro.

De legendarische prostaat

Als ik zeg dat de prostaat de G-spot van de man is en dat stimulatie ervan duizelingwekkende orgasmes kan geven, dan worden de meeste mannen heel nieuwsgierig.

Maar als ik daarna vertel dat de prostaat in de anus zit, verliezen veel mannen vrij snel de interesse.

En dat is erg jammer!

Er zijn veel goede redenen om deze erogene zone te verkennen. Ik noem er een paar:

 1. Je kunt waanzinnig intense orgasmes krijgen
 2. Je kunt klaarkomen zonder je penis maar aan te raken
 3. Het vermindert het risico op het ontwikkelen van prostaatkanker.

Dat laatste punt verdient nog wat extra aandacht.

Drie prostaatstimulators op een OSB-plank

Masturberen voor je gezondheid

Een Australische studie uit 2003  heeft onderzoek gedaan onder 2338 mannen van uiteenlopende leeftijden. Het blijkt dat de kans op prostaatkanker voor je 70e levensjaar, met maar liefst 36% kan afnemen als je gemiddeld vijf of meer zaadlozingen per week hebt.

Dit in vergelijking met wanneer je gemiddeld twee ejaculaties per week hebt.

Volgens professor Graham Giles verminderen de veelvuldige ejaculaties het risico op prostaatkanker, omdat de prostaat door het aantal ejaculaties volledig wordt geleegd van de vloeistof die helpt het sperma uit het lichaam te transporteren. Dit voorkomt dat de kankerverwekkende stoffen die zich in de vloeistof bevinden, zich ophopen.

Overigens is het prima als je liever masturbeert of seks hebt zonder stimulatie van de prostaat. Een ejaculatie is en blijft een ejaculatie. Maar het schijnt extra efficiënt te zijn als je ook de prostaat masseert. De massage helpt de bloedstroom in de prostaat te vergroten en de klier wordt daardoor nog beter geleegd. Je kunt je vingers of een prostaatstimulator gebruiken.

Je eet dan misschien je groenten niet altijd op en dat abonnement op de sportschool wordt niet echt gebruikt; maar als je vijf keer per week ejaculeert, blijf je in ieder geval op dat vlak gezond!

Een prostaatstimulator op een houten blokje

Veel geluk in de toekomst

Ongeacht hoe je penis het doet, je zit er de rest van je leven aan vast - of hij aan jou.

Daarom is het van het grootste belang dat je het serieus neemt als je een of meer van de scenario’s uit deze blog herkent. Ik begrijp dat het misschien buiten je comfortzone ligt, maar geloof me, hulp zoeken is geen teken van zwakte. Het vergt kracht!

Dus bij dezen krijg je een high five.

Misschien ligt een deel van de hulp in ons assortiment seksspeeltjes voor mannen. Als je hulp nodig hebt om het juiste seksspeeltje te vinden dat bij jou past, staat ons klantenserviceteam voor je klaar.

Ik hoop dat je steeds vaker en nog lekkerder zult genieten tussen de lakens!

Gerelateerde artikelen

  Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

  Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

  Discrete levering en verpakking
  Retourneer binnen 365 dagen
  Gratis verzending boven €45

  Levering

  Veilige betaling

  Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

  Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

  Copyright © 2008-2024 Sinful