Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
 • Discrete levering en verpakking
 • Retourneer binnen 365 dagen
 • Gratis verzending boven €45
Banaan met een meetlint erom heen op een houten tafelBanaan met een meetlint erom heen op een houten tafel
Gidsen
Sexual Wellness Specialist
Laatste upate:30/01/2020

Penispompen – De Ultieme Beginnersgids

Inhoudsopgave

Wat doet een penispomp precies? Is het echt een seksspeeltje, of meer een hulpmiddel? En zijn ze alleen bedoeld voor mannen die in de put zitten over de grootte van hun penis? Dit alles en nog veel meer zal worden onthuld in onze ultieme gids voor penispompen, die zeker al je meest brandende vragen over dit onderwerp zal beantwoorden.

Wat is een penispomp?

Een penispomp kan worden gebruikt om je penis tijdelijk te vergroten. Penispompen zijn er in veel verschillende ontwerpen en sommige hebben extra functies. Hun doel is echter altijd hetzelfde: je een grotere penis en een krachtigere erectie bezorgen voor een korte tijd (maar wat voor tijd!) Penispompen zijn samengesteld uit een cilinder van vast materiaal. Ze zijn vaak transparant en hebben een schaalverdeling aan de zijkant, zodat je de voortgang kunt bijhouden terwijl je pompt.

Aan het ene uiteinde van de cilinder vindt je meestal een zachte basis waardoor de pomp comfortabel te gebruiken is wanneer deze in contact komt met de huid boven je schaambeen. Het zachte en elastische materiaal helpt daarnaast om een strak vacuüm te creëren. Aan het andere uiteinde van de cilinder bevindt zich meestal een klep of een pompsysteem waarmee je lucht uit de cilinder kunt pompen. Sommige pompen hebben een klassieke handpomp, andere zijn voorzien van een handvat of een pistoolgreep, en sommige creëren zelfs automatisch het vacuüm.

Hoe werkt een penispomp?

Een effectief vacuüm is dé sleutel om het volledige effect uit je penispomp te halen. Terwijl lucht uit de cilinder wordt gepompt, wordt er bloed naar je peniskop en het erectiele weefsel in je penis gestuurd. Op deze manier wordt het weefsel gedwongen uit te zetten; dit is wat je die extra centimeters geeft in zowel lengte als omtrek.

Waarom een penispomp gebruiken?

Voor veel mannen kan de grootte van de penis van invloed zijn op het zelfrespect. Misschien herken je dat bij jezelf? Maar waarom is het precies zo belangrijk om een grote penis te hebben?

Of om een nog betere vraag te stellen: hoe groot is de gemiddelde penis eigenlijk? Dit is misschien iets om in gedachten te houden wanneer we ons eigen lichaam vergelijken met de idealen die we tegenkomen in advertenties en porno. Een studie uit 2015 keek naar 15.000 resultaten uit 17 verschillende onderzoeken, en kwam tot het volgende gemiddelde:

Slappe penis: Lengte: 9,16 cm Omtrek: 9,31 cm

Stijve penis: Lengte: 13,12 cm Omtrek: 11,66 cm

De overgrote meerderheid van de mannen die pompen gebruiken, doen dit omdat ze hun penis willen zien groeien en hun partner willen verrassen met een extra krachtige erectie. Dit is dan ook de primaire functie van een penispomp. Maar wist je dat je een penispomp ook kunt gebruiken tijdens masturbatie en voorspel? En dat het je zelfs kan helpen om een erectie te krijgen?

Harder en gevoeliger worden

Penispompen zijn ook top wanneer je moeite hebt om de krachtige erectie van je fantasieën te krijgen. Inderdaad: je kunt jezelf echt hard pompen als je normaal gesproken moeite hebt om een erectie te krijgen of te behouden. Probeer tegelijkertijd een cockring te voor nóg betere resultaten.

Het pompen van je penis verhoogt de doorbloeding en zorgt ervoor dat je 'down under' extra gevoelig bent. Of je nu gaat voor een effectieve handjob, of je partner je een natte pijpbeurt geeft: je zult merken dat alles nog beter aanvoelt dan normaal.

Sommige pompen hebben een zachte mond of een kinky sleeve aan het uiteinde van de cilinder, wat de hele ervaring nog stimulerender en plezieriger maakt.

Hand houdt een penispomp vast

Hoe kies je de juiste penispomp?

We hebben al vermeld dat penispompen in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Dit kan het iets moeilijker maken om het juiste model voor jou te vinden, maar don't worry! Hieronder vindt je een overzicht van de meest populaire modellen die je kunt gebruiken om te bepalen welk type het beste bij je past.

Een goede vuistregel is om altijd de afmetingen aan de zijkant van de pompcilinder te controleren voordat je koopt. Vergelijk deze met de afmetingen van je eigen mannelijkheid, en zorg ervoor dat je een model kiest dat ruimte laat om te groeien.

Pssst! Overweeg je een hydro-penispomp? Dan heeft Bathmate een slimme maattabel om je te helpen bij het kiezen van de juiste pomp voor jouw afmetingen.

Klassieke penispompen

Dit is het soort model dat als eerste in je opkomt als de meeste mensen zich een penispomp voorstellen. Het is wat we een klassieke penispomp zouden noemen. En het ding met klassiekers is dat ze niet voor niets klassiekers zijn - ze werken!

Een penispomp vastgehouden door twee handen

Deze pomp van baseks heeft een eenvoudig en gebruiksvriendelijk ontwerp waardoor hij ideaal is voor nieuwkomers in de wereld van penispompen. Als je de klassieke techniek eenmaal onder de knie hebt, kun je altijd nog experimenteren met complexere (en vaak duurdere) modellen.

De doorzichtige cilinder is voorzien van centimetermarkeringen, zodat je de groei voor je ogen kunt volgen. De pomp is bovendien eenvoudig te monteren, dus de slang, handpomp en cilinder zijn allemaal bevestigd en verzegeld. Zodra je penis erin zit, kun je de handpomp gebruiken om het gewenste drukniveau te bereiken. De pomp is voorzien van een super praktische 'quick release'-functie, waarmee je met één druk op de knop het vacuüm loslaat.

Automatische penispompen

Waarom zou je je inspannen als een machine al het harde werk voor je kan doen? Bij gebruik van een automatische penispomp, zoals deze van MR.MEMBR, hoeft je nauwelijks een vinger op te tillen. Hij heeft geen handpomp of handvat en de pomp regelt alles zelf.

De penispomp heeft tevens een doorzichtige cilinder met centimetermarkeringen, zodat je je voortgang kunt volgen. Zodra je je penis in de cilinder hebt gestoken, hoeft je hem alleen nog maar aan te zetten. Er zijn bovendien drie verschillende intensiteiten, zodat je kunt experimenteren en snel het niveau kunt vinden dat het beste bij je past. Net als bij het klassieke model beschikt deze pomp ook over een quick release-functie om het vacuüm gemakkelijk vrij te geven.

Een van de belangrijkste voordelen van een automatische penispomp is dat je je handen ergens anders kunt laten werken - de pomp heeft slechts een beetje ondersteuning nodig zodat het vacuüm niet breekt. Of je nu je vrije hand gebruikt om PlayStation te spelen, je volgende seksspeeltje te vinden op Sinful of om je ballen te strelen en in de stemming te komen; het is helemaal aan jou. Probeer het te combineren met een erotische sleeve om het nóg spannender te maken.

De sleeve is speciaal gemaakt voor pompen van Mr. Membr en is het perfecte accessoire om je pompervaring naar een hoger niveau te tillen. Het helpt niet alleen om het vacuüm dubbel af te dichten, maar het levert ook een extra dosis plezier op als je je mannelijkheid in de cilinder knijpt.

Hydro penispompen

Vind je het leuk om je penispomp in bad te gebruiken? Dan is Bathmate misschien wel het juiste merk voor jou!

Afbeelding van de Bathmate Hydromax9

Bathmate-pompen gebruiken water om een effectief vacuüm rond je penis te creëren. Ze kunnen zowel onder de douche als in bad worden gebruikt. Ze zijn verkrijgbaar met heldere of gekleurde cilinders en hebben natuurlijk afmetingen langs de zijkant. Modellen zonder handpomp drukken tegen je schaambeen en creëren een negatieve druk wanneer het water wordt weggepompt.

Klinkt ingewikkeld? Geen zorgen, het is eigenlijk vrij eenvoudig. Volg gewoon de handleiding die is meegeleverd met de Hydromax9 penispomp van Bathmate en andere modellen, of bekijk onze eigen stap-voor-stap handleiding hieronder.

Manometer of pistoolgreep?

Je bent misschien penispompen tegengekomen met een manometer of met een pistoolgreep in plaats van een handpomp. Dat kan. De methode en de resultaten zijn hetzelfde, ongeacht welke opstelling je gebruikt. Het is gewoon een kwestie van het type pomp en de techniek vinden die het beste bij je past. Sommigen volgen liever de vacuümdruk op een meter, terwijl anderen een pistoolgreep gemakkelijker te bedienen vinden.

Weet je nog niet welk model het beste bij jou past? Aarzel niet om per e-mail of telefoon contact op te nemen met onze Klantenservice. Zij staan voor je klaar en adviseren je graag!

Hoe penispompen werken

Dit klinkt allemaal goed en wel, denk je misschien. Maar werken penispompen echt? Het antwoord is ja, dat doen ze echt, zolang je ze op de juiste manier gebruikt. Weet je niet hoe? Volg gewoon onze stapsgewijze handleiding hieronder en je kunt niet fout gaan.

Lucht penispompen

 1. Zorg ervoor dat je ontspannen bent en maak tijd vrij om te pompen. Je zult geen goede resultaten krijgen wanneer je wordt afgeleid of onderbroken...
 2. Begin met het aanbrengen van een beetje glijmiddel op de cilinderbasis en opening, zodat je je penis gemakkelijk kunt inbrengen. Je testikels moeten buiten de cilinder blijven.
 3. Pomp een paar keer zachtjes om de pomp stevig te laten zitten en om te wennen aan het gevoel en de druk.
 4. Pomp nu totdat je penis volledig rechtop staat en de gewenste maat heeft. Houd deze negatieve druk een paar minuten vast. Als je pijn, verkleuring of ongemak ervaart, moet je de vacuümgreep meteen verbreken.
 5. Gebruik de pomp gedurende 10 tot 20 minuten (maximaal!) afhankelijk van je ervaring en bij voorkeur met tussenpozen.
 6. Je bent nu klaar om te genieten van je grotere, hardere en gevoeligere penis!

Hydro penispompen

 1. Zorg ervoor dat je ontspannen bent en genoeg tijd hebt om te pompen. Je krijgt geen goede resultaten wanneer je wordt afgeleid of onderbroken...
 2. Laat het warme water uit de douche of het bad zowel je lichaam als je penis opwarmen.
 3. Sluit de klep aan het uiteinde van de pomp en vul de cilinder met warm water.
 4. Breng je penis in en plaats de pomp tegen het schaambeen, zonder te veel water te laten ontsnappen. Je testikels moeten buiten de cilinder blijven.
 5. Open het ventiel en pomp een paar keer zachtjes door de cilinder tegen je schaambeen aan te drukken. De pomp moet stevig zitten. Neem even de tijd om te wennen aan het gevoel van de pomp en de druk.
 6. Pomp nu totdat je penis helemaal rechtop staat en de gewenste maat heeft. Houd deze negatieve druk een paar minuten vast. Ervaar je pijn, verkleuring of ongemak?Verbreek dan onmiddellijk het vacuüm.
 7. Gebruik de pomp tussen 10 en 20 minuten, afhankelijk van je ervaring en bij voorkeur met tussenpozen.
 8. Je bent nu klaar om te genieten van je grotere, hardere en gevoeligere penis!

ONTHOUD! Welke pomp je ook kiest, het is belangrijk om overpompen te voorkomen. Wees geduldig, pomp langzaam en luister naar je lichaam. Je zou druk rond je penis moeten voelen terwijl het vacuüm zijn werk doet, maar je mag geen ongemak, pijn of verkleuring ervaren.

Hoe je de beste resultaten krijgt

Last but not least: hier komen onze tips en trucs voor een geweldig resultaat. In veel gevallen kan een klein verschil je ervaring verbeteren, en wie weet: misschien is een van de onderstaande tips precies wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat alles voor je op zijn plaats valt!

Gebruik glijmiddel

We kunnen simpelweg niet over seksspeeltjes praten zonder glijmiddel in één adem te noemen. En we kunnen het ook niet vaak genoeg zeggen. Je hebt waarschijnlijk al een vertrouwde fles in de la van je nachtkastje liggen, maar zo niet: koop dan zeker wat glijmiddel op waterbasis voor jezelf!

Glijmiddel op waterbasis van MR.MEMBR wordt in een hand geknepen

Breng het glijmiddel aan op het onderste deel van de cilinder en indien gewenst ook op je penis. Dit maakt het gemakkelijk om je penis in de cilinder te schuiven voordat je gaat pompen. Het zal bovendien ook helpen bij het verlichten van eventuele problemen met de cilinder die niet goed sluit of wegglijdt van de huid.

Geef jezelf een trim

Maak je geen zorgen - het is niet nodig om je penispomp mee te nemen naar de kapper, zelfs al zijn we er vrij zeker van dat het een grote hit zou zijn bij de andere klanten.

Nee, we hebben het over je schaamhaar. Als er een klein struikje groeit rond de basis van je penis en schaamstreek, kan het moeilijk zijn voor de pomp om volledig af te sluiten. Dus we raden je aan om het daaronder wat bij te knippen voordat je begint. Vermijd het gebruik van dezelfde trimmer die je voor je gezicht gebruikt. Gebruik in plaats daarvan een trimmer of een scheermes dat speciaal is ontworpen voor intieme verzorging, zodat je verzekerd bent van een schone en hygiënische scheerbeurt.

Probeer een cockring

Nog even genieten van het resultaat? Probeer dan eens een cockring samen met je penispomp te gebruiken. Cockrings zitten om de basis van de penis en zorgen ervoor dat al het binnengestroomde bloed daar blijft. Doe de cockring om voordat je begint te pompen voor het beste effect.

Twee handen die de MR.MEMBR automatische penispomp en een Sinful cockring vasthouden

Gebruik je een penispomp als hulpmiddel bij het krijgen van een erectie? Dan is een cockring absoluut onmisbaar. Weet je niet zeker wat voor soort je moet kiezen? Ga voor een set van drie verschillende maten en experimenteer om de beste match voor jou te vinden!

Veel plezier met pompen!

Gerelateerde artikelen

  Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

  Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

  Discrete levering en verpakking
  Retourneer binnen 365 dagen
  Gratis verzending boven €45

  Levering

  Veilige betaling

  Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

  Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

  Copyright © 2008-2024 Sinful