Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Een persoon presenteert een penisverlenger in een doosEen persoon presenteert een penisverlenger in een doos
Gidsen

Een penisverlenger - De ultieme gids

Krijg een grotere penis, zonder operatie! Klinkt dat niet te mooi om waar te zijn? Maar dat is het wel. Waar, in dit geval. 

Als je niet onder het mes wilt gaan en daarbij een heleboel complicaties of bijwerkingen riskeert, dan is een penisverlenger de enige andere optie om de omvang van je penis op lange termijn op te waarderen.

Er zijn genoeg verlengers te krijgen die je een grotere en betere erectie kunnen geven voor een nacht of een weekend. Maar als je resultaten wilt zien, die eeuwig duren: duik dan vooral in deze ultieme gids over penisverlengers.

Wat is een penisverlenger?

Een penisverlenger is een apparaat dat je op je penis bevestigt en gedurende een aantal maanden, enkele uren per dag draagt. Sommige mannen dragen het onder hun kleren, terwijl anderen het liever na het werk doen of er zelfs mee slapen.

De functie van de penisverlenger werd eigenlijk bij toeval uitgevonden, omdat hij was ontwikkeld als postoperatief instrument (een hulpmiddel dat na een operatie wordt gebruikt).

Een arts had de lengte van de penis van patiënten gemeten vóór gebruik en opnieuw erna. Uit de meting bleek dat de penis van deze mannen daadwerkelijk langer werd bij gebruik en deze lengte behielden aan het eind van het gebruik. Een "bijwerking" waarvan je wel kan bedenken dat weinig patiënten er over klaagden.

Een penisverlenger bevestigd op een transparante dildo

Hoe werkt het?

Een penisverlenger werkt door permanente celdeling, ook wel cytokinese genoemd. Het kan een beetje moeilijk zijn om je het proces voor te stellen en te begrijpen, maar misschien kan het volgende voorbeeld je helpen. 

Heb je ooit iemand gezien met een zogenaamde stretcher in zijn oor? Zo'n oorbel die het gat in het oor geleidelijk oprekt? In de volksmond heet zo'n sieraad ook wel een tunnel, maar je zou het ook een groeiring kunnen noemen. Want dit sieraad stretcht de huid niet echt op, maar het dwingt het weefsel om nieuwe cellen te vormen.

Misschien heb je ook wel eens gezien hoe een oorlel eruit ziet, als de oorbel is verwijderd? Je blijft achter met een groot gapend gat in de oorlel. En net zoals het gat hier niet automatisch weer samentrekt, blijft het uitgerekte weefsel in de penis uitgerekt, wanneer je stopt met het gebruik van je penisverlenger.

Een persoon houdt een penisverlenger vast

Hoe gebruik je een penisverlenger?

Het vergt toewijding en geduld om goede resultaten te krijgen met een penisverlenger, maar in ruil daarvoor heb je de resultaten voor de rest van je leven. Bedenk dus wat een paar maanden inspanning je op de lange termijn oplevert - plotseling lijkt het opzij zetten van tijd niet meer zo ontmoedigend, toch?

Zoals we in de inleiding al schreven: Een extender moet voor een langere periode en meerdere uren per dag gebruikt worden, afhankelijk van het gewenste resultaat en hoe je lichaam op het programma reageert.

Als je een penisverlenger koopt, wordt deze geleverd met een handleiding en een programma dat je moet volgen. In de eerste week draag je de extender slechts één uur, maar in de loop van het programma draag je hem zes uur per dag.

De extender bestaat uit een ring die je om de basis van je penis legt. Er zitten twee staven aan vast, die in lengte versteld kunnen worden, afhankelijk van hoeveel rek je wilt. Een riem of band wordt net achter de eikel geplaatst en vastgemaakt aan de stangen, zodat je een constante trekkracht krijgt. De penisverlenger kan worden aangepast, afhankelijk van de lengte van je penis aan het begin en verder in het programma.

Gedurende het hele proces is het belangrijk om goed naar je lichaam te luisteren. Je kunt ongeduldig worden als je eindelijk begint en gewoon wilt zien of al het harde werk loont. Maar het is belangrijk niet te hard van stapel te lopen. 

Zorg er daarom voor dat je de handleiding van de fabrikant volgt en let op de signalen die je lichaam je geeft. Als je verkleuring, barstende bloedvaten of pijn begint te krijgen, stop dan en neem een pauze. Het kan zijn dat je een stapje terug moet doen naar een minder grote stretch wanneer je er weer klaar voor bent.

Het gebruik van een penisverlenger is niet gevaarlijk, zolang je hem op de juiste manier gebruikt. Daarom kunnen we niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om de instructies van de fabrikant op te volgen.

Close-up van een penisverlenger om een transparante dildo

Welke modellen zijn de beste?

De grootste en originele fabrikant van penisverlengers is Deens en zit achter de gepatenteerde Penile Traction Technology, die gebruikt wordt door de merken Jes Extender en Male Edge.

Al in 1995 kwam de Jes Extender op de markt en dit model is sindsdien de Rolex onder de penisverlengers. De modellen van Jes Extender zijn voor wie alleen het beste van het beste willen en geen compromissen sluit op het gebied van apparatuur.

Je kun kiezen tussen verschillende versies, zoals de Jes Extender Titanium of de Jes Extender Original Gold. Het verschil zit met name in het ontwerp en hoeveel extra accessoires je wenst. Het resultaat zal hetzelfde zijn, wat je ook kiest.

In 2008 zag het eerste model van de Male Edge het levenslicht. Waar de Jes Extender van metaal is en een meer klinische uitstraling heeft, is de Male Edge gemaakt van slijtvast POM plastic en heeft een modernere uitstraling. De Male Edge is ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van hoeveel extra accessoires je wilt.

Welk resultaat kun je verwachten?

Van Male Edge en Jes Extender zijn de resultaten gedocumenteerd in het British Journal of Urology, die het volgende concluderen:

“It seems that penile traction devices should be proposed as the first-line treatment option for patients seeking a penile lengthening procedure.”

(Bron:Male Edge - Bjui Research )

Het onderzoek werd uitgevoerd door twee Italiaanse artsen van de Universiteit van Turijn, die 16 mannen gedurende 6 maanden 4-5 uur per dag een penisverlenger lieten gebruiken. Het resultaat was als volgt:

"De gemiddelde lengte bij de proefpersonen vóór het onderzoek was 7,1 cm (slappe toestand) en 9,6 cm (erect). Na het experiment was de gemiddelde lengte toegenomen met 2,3 cm (slap) en 1,7 cm (erect). Er was bijna geen verandering in dikte."

(Bron:Videnskab.dk)

De resultaten verschillen echter sterk van persoon tot persoon. Een gemiddelde verlenging is 30% bij gebruik gedurende 6 maanden, maar er zijn ook mannen die langzamere of snellere resultaten ervaren. Sommigen bereiken een verlenging van 10% bij 9 maanden gebruik of 45% bij 3 maanden gebruik. 

Welk resultaat ook bij je past, de bonus is dat de centimeters die je wint, zul je houden.

En als je na 3, 6 of 9 maanden nog niet tevreden bent met het resultaat, kun je gewoon doorgaan met het programma.

Persoon giet glijmiddel in een penissleeve

Waarom een penisverlenger gebruiken?

Te veel mannen zijn ongelukkig met de grootte of vorm van wat er tussen hun benen hangt. Het lijkt niet op wat we in de kleedkamer, reclames, pornofilms of waar dan ook zien.

Voor de goede orde: de gemiddelde penis is helemaal geen 25 cm lang, is niet stijf als je hem nodig hebt en de grootte heeft heel weinig te maken met je vermogen als seksuele partner.

Laten we even relativeren met de gemiddelde afmetingen van een penis

Slappe toestand:

Lengte: 9,16 cm

Omtrek: 9,31 cm

In erecte stand:

Lengte: 13,12 cm

Omtrek: 11,66 cm

Nu dat duidelijk is, kan er misschien nog een goede reden waarom je een penisverlenger wilt gebruiken. Sommigen gebruiken het primair om lengte te winnen, terwijl anderen het gebruiken als een soort lichaamsupgrade. Zoals je ook je biceps strakker kunt trainen met halters. Maar je kunt ook een extender gebruiken als je een kromme penis hebt en hem recht wilt maken.

Close-up van een persoon die een penispomp vast houdt

Andere mogelijkheden

Als je er niet van overtuigd bent dat deze methode voor jou de juiste keuze is, zijn er andere manieren om tijdelijke oplossingen te vinden.

Het is bijna onmogelijk om over dit onderwerp te praten zonder penispompen te noemen, die met een stimulerend vacuüm extra omvang kunnen geven. Het kan zowel voor masturbatie als voor seks gebruikt worden en geeft je tijdelijk een grotere en hardere erectie.

Als je geïnteresseerd bent, kun je veel meer over dit onderwerp lezen in onze ultieme gids over penispompen.

Persoon met een penispomp achter de rug

Je kunt ook op zoek gaan naar een sleeve, die je tijdens de seks met je partner kunt gebruiken. Een sleeve kan je meer dikte en meer lengte geven, afhankelijk van het model dat je kiest. En dit hulpmiddel is supermakkelijk om te gebruiken en weer af te doen. Er is geen voorbereiding nodig, alleen maar aan trekken en klaar ben je.

Ga er voor!

Persoon met penissleeves om de vingers
Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful