Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Verschillende seksspeeltjes en glijmiddel op kledingVerschillende seksspeeltjes en glijmiddel op kleding
Gidsen
Author
Laatste upate:30/05/2022

Dit zijn de beste sex toys om mee te nemen in je bagage

Inhoudsopgave

Yes! De zomer staat weer voor de deur en voor velen betekent dit er even lekker tussen uit. En dat is hét moment om samen wat quality time door te brengen. Op vakantie kunnen we ons het beste ontspannen en volledig concentreren op romantiek en intimiteit, zonder gestoord te worden door de vele klusjes van het dagelijks leven.

Ga je met je partner op vakantie en overweeg je om de trip een 'naughty touch' te geven? Dan zijn seksspeeltjes een goede manier om jullie zomer wat meer pit te geven, na al die lange en hete dagen in de stralende zon!

Maar voordat je gaat inpakken, er zijn een paar dingen die handig zijn om in gedachten te houden bij het kiezen van koffervriendelijke sextoys. Tenminste, als je het risico wilt verkleinen dat je bij de beveiliging op de luchthaven wordt aangehouden én je speeltjes niet te veel ruimte in beslag mogen nemen.

Verschillende seksspeeltjes

6 tips voor koffervriendelijke speeltjes

Er zijn vast andere zaken waar je liever je tijd aan besteedt, dan seksspeeltjes te bespreken met het beveiligingspersoneel van de luchthaven, terwijl er honderden andere reizigers ongeduldig achter je in de rij staan te wachten. 

Gelukkig zijn seksspeeltjes de afgelopen jaren veel meer mainstream geworden en het beveiligingspersoneel op de meeste grote luchthavens zijn getraind om ze te herkennen.

Er zijn geen specifieke richtlijnen voor het type seksspeeltjes dat je mee mag nemen op een vlucht. Het is aan het beveiligingspersoneel bij de veiligheidscontrole om te beoordelen wat een mogelijk bedreiging vormt voor de passagiers en de luchtvaartveiligheid.

Maar er zijn altijd een paar regels waar je rekening mee moet houden, vooral als je alleen handbagage meeneemt.

Een blauwe Magic Wand van ohhcean op een kleed

1) Zorg ervoor dat je vibrator niet aangaat tijdens de veiligheidscontrole

Wil je een vibrator meenemen op vakantie? Pak hem dan in zonder batterijen of kies voor een vibrator met reisslot. Zo weet je absoluut zeker dat de vibrator niet aan gaat in de koffer en daarbij de nodige aandacht trekt.

Het kan ook een goed idee zijn om het seksspeeltje in een doos te verpakken en bovenop je handbagage te doen. Doe alle accessoires zoals afstandsbedieningen en opladers ook in de doos - je speelgoed lijkt geen verdacht object als het in een doos is verpakt en bovenop je bagage ligt. Zo is het ook makkelijker om bij te komen en meer discreter als het beveiligingspersoneel je bagage wil inspecteren.

2) Kies compacte sextoys

Er zijn vast nog veel meer dingen die je graag zou willen meenemen op vakantie, dus ga voor seksspeeltjes die niet te veel ruimte in beslag nemen. De op afstand bestuurbare koppel vibrator Double Love van Satisfyer en de Teaser Vibrator van Sinful zijn goede voorbeelden van populaire vibrators, die zowel efficiënt als compact zijn - én natuurlijk leuk om mee te spelen!

Twee zwarte vibrators op een kleedje

3) Vermijd staal en metaal in je handbagage

Vergeet niet dat je handbagage door een metaaldetector moet en dat een stalen dildo of stalen buttplug daarom veel aandacht zal trekken bij de veiligheidscontrole. Vooral als het personeel er een verdacht object in ziet. We raden je daarom aan om seksspeeltjes van andere materialen te kiezen, zoals plastic of siliconen.

Denk ook aan de vorm van de sextoy. Neem voor de veiligheid geen speeltje mee dat bijvoorbeeld de vorm heeft van een pistool of een kogel. Heb je een seksspeeltje van metaal, waar je absoluut niet zonder kunt op vakantie? Stop deze dan in de koffer die je incheckt, in plaats van hem mee te nemen in je handbagage.

Psst! Een glazen dildo is een geweldig alternatief voor een metalen dildo.

4) Laat de extra lange dildo thuis

Cilindrische items van 30 cm of langer mogen namelijk niet in de handbagage worden verpakt. Als je op vakantie echt niet zonder je extra grote dildo kunt, pak deze dan in koffer die je incheckt.

Neem je alleen handbagage mee? Pak dan een kleinere dildo in. Bij Willie City vind je dildo's in zowel grote als kleine maten. Je hebt immers ook ruimte nodig voor sexy lingerie en condooms!

Verschillende seksspeeltjes in een koffer met kleding

5) Neem waterbestendige sextoys mee op vakantie

Als je niet wilt nadenken over waar en wanneer je seksspeeltje op vakantie gebruikt gaat worden, raden we je aan om waterbestendige toys mee te nemen. Zo gebruik je de sextoy precies waar je wilt, en deze is ook nog eens makkelijk te reinigen. Een goed voorbeeld van een populair seksspeeltje dat zowel waterbestendig is, als waar je samen van kunt genieten, is de Unlimited Pleasure Vibrator van Sinful.

Een zonnebril en een vibrator op een kleedje

6) Glijmiddel moet worden verpakt als vloeistof 

Voor 'urgent needs' kan het een goed idee zijn om glijmiddel binnen handbereik te hebben. Door een glijmiddel op waterbasis te kiezen, kun je het gebruiken met de meeste soorten seksspeeltjes en condooms.

Houd er rekening mee dat je maximaal 100 milliliter aan vloeistof in je handbagage mag meenemen, en dat dit in een doorzichtige verpakking verpakt moet worden. Als je geen zin hebt om een grote fles glijmiddel in je bagage mee te nemen, kun je het glijmiddel in een reisverpakking doen.  Je kent ze wel, die kleine flesjes die je ook kunt vullen met zeep en shampoo.

Glijmiddel op een kleedje

Onze favoriete sextoys voor in de koffer

Zelfs nu je weet waar rekening mee te houden, kan het nog steeds lastig zijn om te kiezen welke toys er mee op reis gaan. Om het je makkelijk te maken, volgen hier een paar tips. Volgens ons zijn dit de beste en meest geschikte sextoys om probleemloos in je koffer te pakken. Er zitten producten voor zowel mannen als vrouwen tussen, die met of zonder partner gebruikt kunnen worden. Zo kan iedereen genieten van de zwoele zomerhitte!

ohhcean OBP-01 Magic Wand

De OBP-01 Magic Wand van ohhcean lijkt op het eerste gezicht misschien te groot voor je handbagage. Maar de wand vibrator is compacter dan vergelijkbare producten. Het heeft een stijlvol en onschuldig design, maar veroorzaakt diepe golven van genot. En mocht je handbagage gecheckt worden, dan kun je altijd de uitleg gebruiken dat het voor het verlichten van pijnlijke spieren is.

De wand zet je in voor ontspannende lichaamsmassages en het stimuleren van de erogene zones. Geschikt voor vrouwen én mannen. De wand is oplaadbaar en is waterdicht. Alle gelegenheid dus om onder de douche te experimenteren na een lange dag op het strand.

ohhcean OBP-01 Magic Wand

Iroha door TENGA Ukidama Hana-massager

Als je speeltje zo min mogelijk ruimte in je handbagage in mag nemen, dan raden wij de Ukidama Hana van Iroha by TENGA in te pakken. Met het unieke ontwerp verwent deze toy perfect de verschillende erogene zones, zowel van jou, als je partner. Voor meer avontuur in het grote hotelbed, het bad of misschien zelfs het privézwembad. Want deze vibrator kan drijven en geeft sfeervol licht, daarmee draagt deze bijzondere badpartner zeker bij aan de intieme sfeer. De zachte vibrator heeft vier vibratie mogelijkheden en is zelfs oplaadbaar.

Seksspeeltje dat oplicht

TENGA Egg Wavy II Masturbator

De Wavy ll van TENGA is een ander handbagagevriendelijk speeltje. Zo compact dat hij ook in je broekzak past. De perfecte gadget voor mannen die op vakantie zeker willen zijn van extra stimulatie.

Het ei verbergt een ultra flexibele masturbatiesleeve, met een opwindende structuur van binnen. 

Een sample van glijmiddel is inbegrepen, dus je hoeft eigenlijk niets anders in te pakken. Het is ei ontworpen voor eenmalig gebruik, maar als je er voorzichtig mee bent, kun je er meerdere keren van genieten. Vergeet in dat geval niet om extra glijmiddel mee te nemen.

Seksspeeltjes en glijmiddel op een kleedje

Fijne vakantie en succes met het inpakken van je koffer!

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful