Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45

Handjob masturbators

Als het gaat om de grote selectie masturbators die je kunt gebruiken als vervanging voor je eigen hand, is de enige beperking je eigen verbeeldingskracht. Of je nu een realistische ervaring wil, of discrete en neutrale masturbatieproducten, je kunt hier je favoriet vinden.

Handjob masturbator - Voor extra leuk solospel

Geef je hand welverdiende rust

Masturberen voelt goed en het is gezond om met seksuele bevrediging een hoogtepunt te bereiken, omdat ons lichaam hierbij goede hormonen aan maakt. Het kan ons een verhoogd gevoel van welzijn geven en ons in een veel beter humeur brengen. Daarom kan het een heel goed idee zijn om jezelf te verwennen als je onder de douche staat of waar je dan ook maar aan je trekken komt.

Soms is het echter fijn om de hand een pauze te gunnen en wat afwisseling te ervaren tijdens je masturbatie sessies. Met een handjob speeltje kun je een nieuwe vorm van genot ervaren als je jezelf stimuleert. Je hoeft er niemand anders bij te betrekken, je voegt gewoon een product toe dat een compleet nieuw gevoel en sensatie creëert tijdens een leuk solospel.

In deze categorie hebben we een grote selectie van verschillende handjob masturbators verzameld die je kunt gebruiken om jezelf te plezieren en de intense sensatie van een goede oude mastrubatie sessie te verhogen. Til je orgasmes naar een nieuw niveau door een nieuw speeltje toe te voegen dat de ervaring compleet verandert.

Handjob masturbator, stroker of een sleeve?

Als je jezelf wilt verwennen, is een handjob masturbator de perfecte manier. Het is een set van verschillende producten die de masturbatiesessie naar compleet nieuwe hoogten kunnen brengen. De echte vraag is niet of je in een van de producten moet investeren, maar welke je moet kiezen.

Bij Sinful bieden we een breed scala aan verschillende varianten waarmee je een intensere stimulatie kunt ervaren dan alles wat je ooit met alleen je hand zou kunnen bereiken. Een van de populairste handjob speeltjes is het beroemde TENGA ei. Dit is een kleine, eivormige sleeve met stimulerende patronen aan de binnenkant. Dit handjob speeltje plaagt je op een nieuwe en opwindende manier als je hem over je penis op en neer beweegt. Ook al is het product bedoeld om maar één keer te gebruiken, je kunt het meerdere keren gebruiken als je er voorzichtig mee omgaat en het goed verzorgt door het na gebruik goed schoon te maken.

Als dit niet je ding is, dan kun je natuurlijk ook een grote variatie aan andere soorten handjob masturbators vinden, zoals pocket pussies en penis sleeves, die allemaal gebruikt kunnen worden om je ervaring te verbeteren tijdens een sessie van zelfbevrediging.

Gebruik een handjob seksspeeltje met of zonder partner

Er zijn geen grenzen aan hoe je je nieuwe handjob seksspeeltje kunt gebruiken. Het ligt natuurlijk voor de hand om het te gebruiken als een extra vorm van stimulatie als je met jezelf speelt. Maar ook al is dit het primaire gebruik van deze producten, je kunt ze natuurlijk ook gebruiken om de seks tussen jou en je partner op te fleuren. Hoewel het anders voelt als een ander je een handjob geeft dan jijzelf, kan een handjob seksspeeltje er in dit geval toch voor zorgen dat het gevoel nog intenser en bevredigender wordt.

Als een handjob seksspeeltje niet het enige is dat je mist, dan bieden we hier bij Sinful gelukkig een grote keuze aan verschillende producten. Beide dingen kunnen met of zonder partner worden gebruikt. Neem een kijkje op onze pagina en vind alles wat je nodig hebt om seks en solospelletjes leuker te maken.

Als je twijfels of vragen hebt over de producten die we aanbieden, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We zijn er om je te helpen en te begeleiden bij het maken van de perfecte keuzes voor jou.

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful