TickDiscrete levering en verpakking
TickRetourneer binnen 365 dagen
TickGratis verzending boven €45
  • TickDiscrete levering en verpakking
  • TickRetourneer binnen 365 dagen
  • TickGratis verzending boven €45
Illustratie van verschillende masturbatie standjes voor koppelsIllustratie van verschillende masturbatie standjes voor koppels
Gidsen
Copywriter
Laatste upate:28/04/2023

3 standjes voor koppels om samen te masturberen

Inhoudsopgave

Masturberen is voor veel mensen een wekelijkse bezigheid, maar er zijn maar weinig die samen masturberen. Terwijl dit echt intiem en leerzaam kan zijn. Meer stelletjes zouden samen moeten masturberen, om zo meer verbinding te ervaren tijdens het genieten.

Omdat mei internationale maand van het masturberen is, besloot ik 3 spannende standjes voor je op een rijtje te zetten. Met deze standjes kun je het samen masturberen ontdekken en zo samen jullie solosessies nieuw leven in blazen.

Als je nieuwsgierig bent geworden in het samen masturberen, kun je ook onze gids lezen over waarom masturberen met je partner een goed idee is.

1. De Peepshow

Doorbreek samen een grens en ervaar het opwindende en intieme moment als je elkaar ziet masturberen.

Je leert dingen over elkaars lichaam en verlangens, die in een gesprek over seks misschien niet ter sprake komen.

Het kan ontzetten opwindend zijn nietaan te raken. Misschien ontwikkelt dit zich wel tot een heerlijk intense sessie tussen de lakens.

Laat je partner zien hoe jij het lekker vindt, en pak vooral je favoriete seksspeeltjes voor nog meer plezier.

Twee mensen masturberen, terwijl ze naar elkaar kijken

2. Reserveer jouw plekje op de eerste rang

Dit doet je misschien denken aan standje 69, maar bij deze positie draait het helemaal om je eigen aanrakingen, in combinatie met het gevoel dat je partner dicht bij je is.

Dit standje geeft je een plekje op de eerste rang, zodat je goed kunt zien hoe jouw partner aan het masturberen. Tegelijkertijd geeft het jouw de mogelijkheid om je lief te strelen en te voelen, terwijl je zelf masturbeert.

Speel met jezelf, terwijl je je partner bevredigt met een seksspeeltje. Neem de controle over hun genot en maak dit standje nog spannender.

Gebruik een vibrator of een masturbator naar wens en experimenteer met het plagen van je partner, tot hij of zij klaar komt.

Twee mensen met hun lijven verweven, terwijl ze aan het masturberen zijn

3. Probeer eens te masturberen op lange afstand

Het kan natuurlijk zijn dat je niet altijd samen bent, wanneer je uit elkaar knalt van opwinding. Gelukkig hebben we tegenwoordig de technologie om samen te masturberen, ongeacht waar ter wereld je ook bent. Laat je dus vooral door niet door afstand tegenhouden om als koppel samen te genieten.

Er zijn eindeloze mogelijkheden om met je minnaar op afstand te experimenteren. Misschien geef je de voorkeur aan Facetimen, sexting of ouderwetse telefoonseks?

Als je het genot op (lange) afstand wat extra pit wilt geven, is een app-gestuurd seksspeeltje de perfecte oplossing. Leun achterover en geniet van het erotische moment waarop je partner de volledige controle over het speeltje overneemt. En daarmee ook over jouw genot.

Twee mensen masturberen in aparte kamers

Probeer het eens uit!

Experimenteer met de verschillende standjes, gooi het eens over een andere boeg en ontdek hoe het samen masturberen en jullie een totaal nieuwe stimulatie oplevert.

Vergeet niet om samen plezier te maken en bereid je voor om veel meer over elkaar te leren.

Veel plezier!

Meld je aan voor Sinful's nieuwsbriefAbonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestelling.

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

TickDiscrete levering en verpakking
TickRetourneer binnen 365 dagen
TickGratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful