TickDiscrete levering en verpakking
TickRetourneer binnen 365 dagen
TickGratis verzending boven €45
 • TickDiscrete levering en verpakking
 • TickRetourneer binnen 365 dagen
 • TickGratis verzending boven €45
Verschillende seksspeeltjes op een gekleurde achtergrondVerschillende seksspeeltjes op een gekleurde achtergrond
Seksuele Gezondheid
Copywriter
Laatste upate:26/04/2022

Waarom masturberen met je partner een goed idee is

Inhoudsopgave

Ongeacht of jullie elkaar al jaren kennen, of jullie elkaar nog maar net hebben ontmoet: het is een goed idee om elkaar beter te leren kennen door samen te masturberen. 

Samen masturberen is niets anders dan elkaar laten zien hoe jij het zelf doet. Doe het om de beurt of tegelijkertijd. Dat kan misschien wat ongemakkelijk aanvoelen, omdat je normaal in je eentje masturbeert.

Het is dus niet zo gek dat je een drempel over moet stappen om dit in bijzijn van een ander te doen. Misschien maak je je druk om het er uitziet als je masturbeert, maar je partner vindt het waarschijnlijk fantastisch om naar je te kijken!

Twee handen die elkaar aanraken

In deze blog lees je waarom samen masturberen een goed idee is.

Hoe het de intimiteit tussen jullie versterkt, zelfs als één van jullie fysiek of mentaal een zware tijd doormaakt en natuurlijk welke seksspeeltjes je er het beste bij kunt gebruiken.

Maar waarom zou je überhaupt masturberen in het bijzijn van je partner?

Dat zal ik je hier uitleggen:

Wat kan samen masturberen voor jullie doen?

Er zijn twee voor de hand liggende redenen om samen te masturberen.

 1. Het is een geweldige manier om elkaar beter te leren kennen.

 2. Door samen een nieuw avontuur aan te gaan, groeit de intimiteit tussen jullie. Bovendien kan het heel opwindend zijn om je partner met zichzelf bezig te zien.

Daarnaast zijn er nog wel meer voordelen, maar laten we hier maar eens mee beginnen.

Elkaar beter leren kennen

Het lijkt misschien een omgekeerde wereld: Jij leert je partner beter te leren kennen, terwijl hij of zij zichzelf aanraakt. Zou jij dat dan niet moeten doen? Maar soms leer je nou eenmaal het beste, als iemand het eerst voordoet hoe het moet.

Als je bijvoorbeeld een kast in elkaar zet, is het erg handig om een handleiding met plaatjes bij de hand te hebben.

Wanneer je ziet hoe je partner masturbeert, weet je gelijk welke plekjes je moet aanraken, wat het juiste tempo is en of je moet afwisselen of niet. Op die manier weet je precies hoe jij je partner het beste kunt verwennen.

Twee handen die elkaar vasthouden

Een nieuw avontuur

Als je samen een nieuw avontuur aan gaat, ontstaat er meer intimiteit. Omdat jullie een gedeelde missie hebben. Jullie willen allebei dat het een leuke ervaring wordt.

Wees nieuwsgierig, observeer en stel vragen als je partner iets doet wat je nog niet kent.

Spannende ervaring

De gedachte aan samen masturberen is misschien niet direct opwindend, maar dat kan als snel veranderen wanneer je je partner zich zelf ziet aanraken. 

Daarbij vereist masturberen in het bijzijn van je partner vertrouwen, en dat vertrouwen kan ook enorm opwindend zijn.

Laat zien wat je niet met woorden kunt zeggen

Zelfs als je je op je gemak voelt bij je partner, kan het moeilijk zijn om te zeggen hoe je graag aangeraakt wil worden. Je vindt het misschien moeilijk om hardop te zeggen, of moeilijk om uit te leggen. Als je hier meer over wilt lezen, kan ik je onze blog Praat je een weg naar betere seks van harte aanraden!

Daarom kan samen masturberen helpen om te laten zien, wat je niet in woorden kan uitdrukken. Het is een fysieke handeling, waarmee je laat zien wat jij het lekkerste vindt.

Twee handen die elkaar aanraken

Schakel de automatische piloot uit

Wij mensen zijn gewoontedieren. Als we eenmaal hebben uitgevonden hoe we onze partner kunnen verwennen en bevredigen, herhalen we deze truc, omdat het werkt. Toch is het leuk om af en toe eens iets anders en nieuws te proberen. De ervaring van het samen masturberen kun je gebruiken om jullie voorspel en de penetrerende seks pittiger te maken.

Het dagelijkse leven met werk en/of kinderen kan intimiteit behoorlijk in de weg zitten. Dan is samen masturberen een goede manier om weer dicht bij elkaar te komen, maar ook om meer genot te beleven tijdens de spaarzame momenten voor elkaar.

Wissel halverwege

Samen masturberen betekent natuurlijk niet dat je elkaar helemaal niet mag aanraken.

Je kunt dicht bij elkaar liggen of tegen over elkaar, zodat je ziet wat de ander doet.

Als je eenmaal door hebt wat je partner het liefste doet, kun je het roer overnemen en doorgaan. Check zo nu en dan of je op de goede weg zit of dat je partner op een andere manier bevredigd wil worden.

En dan nog een goede tip: gebruik een glijmiddel!

Met een glijmiddel is er veel minder wrijving, waardoor stimulatie en alle bewegingen soepeler verlopen. Zo krijg je een betere ervaring, of je nu vingers of seksspeeltjes gebruikt. Een glijmiddel op waterbasis kun je voor alles gebruiken. Je kunt tegenwoordig zelfs een biologisch glijmiddel op waterbasis krijgen.

Twee tubes glijmiddel

Een fysieke of mentale uitdaging

Als jij of je partner op enig moment met fysieke of mentale problemen kampt, kan het soms moeilijk zijn om op precies dezelfde manier intiem te zijn als vroeger. Het kan zijn dat één van jullie mentale problemen heeft en alle energie nodig heeft om de dag door te komen. Misschien heeft je partner naweeën van een bevalling, die pijn veroorzaken tijdens penetrerende seks. Het kan ook zijn dat het verlangen naar seks minder is dan vroeger.

Dat betekent niet automatisch dat de behoefte naar seks helemaal verdwenen is, het kan zijn dat het verlangen naar seks anders is dan vroeger. Door samen te masturberen ontdek je een nieuwe manier van samen zijn. Zonder veel energie (dat misschien al ontbreekt) te besteden aan het opnieuw uitvinden van jullie seksleven. Gebruik jullie intieme ruimte om op een nieuwe manier samen te zijn, waarbij je allebei kunt bijdragen door te laten zien waar je opgewonden van raakt en geniet van het samen zijn.

Gebruik seksspeeltjes

Nog een manier om de ervaring van het samen masturberen te doen slagen, is door er seksspeeltjes bij te betrekken. Of je nu zin hebt om seksspeeltjes op jezelf of elkaar te gebruiken, dit is een andere manier om elkaar te verwennen. Soms is het zelfs makkelijker om klaar te komen, omdat de vibraties, textuur of zelfs de hele setting je helpen om meer opgewonden te raken.

Twee handen die elkaar vasthouden

Als je juist krachtige en opwindende vibraties zoekt, dan is een bullet vibrator van ABS-kunststof het speeltje om voor te gaan.

Voor jullie allebei

Een bullet vibrator is geweldig om te beginnen, omdat je hiermee zowel de penis als de vulva kunt verwennen. Neem het in je hand en stimuleer bijvoorbeeld de clitoris, ballen of elkaars tepels.

Wil je krachtige vibraties met een zachte buitenkant, ga dan voor een bullet vibrator met siliconen. De siliconen dempen de krachtige vibraties en zijn daardoor niet te intens.

Twee bullet vibrators

Verleiding voor de vagina

En over vibrators gesproken, een lay on vibrator of een slipjes vibrator is ook een geweldig hulpmiddel om bij de hand te hebben als je een vagina hebt. Leg het op de clitoris en voel de vibraties zich verspreiden in je vulva. Je kunt een lay on vibrator ook gemakkelijk in de hand houden en zo heel gericht stimuleren.

Lay on clitoris vibrator van Amaysin

En dan is er nog meer goed nieuws voor vrouwen: de clitoris stimulator

Misschien ben je er al mee bekend, en anders kun je er alles over lezen in onze ultieme gids voor clitorisstimulators. Kort gezegd: de clitoris wordt zonder direct contact gestimuleerd door pulserende drukgolven. En dat voelt een beetje alsof je verwend wordt met orale seks. Met de Satisfyer Pro 2 in de hand geef je de clitoris alle aandacht, maar je kunt er natuurlijk altijd je vingers erbij betrekken.

Satisfyer Pro 2

Genot voor de penis

Als je een penis hebt, zijn er natuurlijk ook designer vibraties om je mee te verwennen.

Er zijn verschillende soorten penisvibrators, zo heeft de Manta penisvibrator vleugels die je om de schacht, het frenulum, de eikel of je balzak kunt wikkelen. Je partner kan de controle over de Manta overnemen en hem op en neer over je schacht laten gaan.

Fun Factory Manta Penisvibrator

Een lekkere handjob zal nooit vervelen. Voeg daar eens een masturbatie sleeve bij en maak het zo een hele nieuwe ervaring. Er zijn veel verschillende modellen, maak er eens een explosieve handjob of een wilde handjob van.

Masturbatie sleeves van MR.MEMBR

Geniet samen

Hopelijk heb je de moed verzameld om eens samen te masturberen met je partner en zelf te ontdekken hoe intens en opwindend het kan zijn.

Tenslotte kennen jullie jezelf het beste en je kunt dit als een spel zien, waarbij je deze kennis kunt gebruiken. En laten we eerlijke zijn, dit is een verrukkelijke manier om kennis door te geven!

Ga er voor!

Gerelateerde artikelen

  Meld je aan voor Sinful's nieuwsbriefAbonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestelling.

  Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

  TickDiscrete levering en verpakking
  TickRetourneer binnen 365 dagen
  TickGratis verzending boven €45

  Levering

  Veilige betaling

  Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

  Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

  Copyright © 2008-2024 Sinful