Anale reiniging

De zone voor anale seks goed reinigen is een must als je je helemaal wilt overgeven aan je genot. Anale reinigingsproducten zorgen voor een goede hygiëne voordat je begint, zodat je onderweg niet voor onaangename verrassingen komt te staan en zorgeloos kunt genieten van je anale spel.

Bestsellers

Populariteit
0
Filtres
Prijs
In de aanbieding
In te brengen diepte
Diameter
Eigenschappen
Oplaadbaar (1)
Vibrating (1)
Waterbestendig (1)
Materiaal
ABS-plastic (3)
Aluminium (1)
Latex (1)
PVC (4)
PVC-plastic (1)
Rubber (2)
Silicone (5)
Merken
baseks (1)
Bathmate (1)
CalExotics (1)
Clean Stream (4)
Dansex (2)
Nexus (1)
Obaie (1)
Sinful (2)
Sport Fucker (2)
XX-DreamsToys (1)
You2Toys (1)
Alle 17 producten bekijken

Anaal douche - de gemakkelijkste weg naar een schoon achterwerk

Klaar voor anale stimulatie?

Als je wilt genieten van anale stimulatie, met een partner of alleen, moet je goed voorbereid zijn. Voor velen is de anus een plek waar dingen alleen maar naar buiten komen, en niet naar binnen! Daarom vinden veel mensen het lastig om met anale stimulatie te beginnen. Sommigen zijn bang dat het pijn doet, anderen zijn bang dat hun partner ontlasting op de vingers of penis krijgt, of op het seksspeeltje dat voor extra stimulatie wordt gebruikt. Want dat zouden ze erg gênant vinden.

Maar daar hoef je echt niet bang voor te zijn, want er zijn veel manieren om je voor te bereiden op anale stimulatie. Een populaire methode is anale reiniging. Door ervoor te zorgen dat je van achteren helemaal schoon bent, verdwijnt (bijna) elke reden tot bezorgdheid. Dus je kunt ontspannen en genieten van het geweldige gevoel dat anale stimulatie brengt.

Bereid je voor met een anaal douche

Een van de manieren waarop je je achterwerk kunt schoonmaken, is een anaal douche. Kort samengevat, is een anaal douche een soort pipet die je vult met warm water. Hiermee kun je je endeldarm spoelen om ontlasting en bacteriën te verwijderen. Je hoeft het niet iedere keer te doen, als je anaal wilt spelen of anale seks hebt, want ons lichaam heeft de bacteriën in het rectum eigenlijk wel nodig. Maar het kan een hulpmiddel zijn voor als je je extra schoon wilt voelen.

Begin met het opzuigen van lauwwarm water in het waterreservoir van de anaal douche. Als het reservoir helemaal vol is, breng je een ruime hoeveelheid anaal glijmiddel aan op de punt van de douche, en rond en op de anus. Breng het nu voorzichtig in je rectum. Als hij op zijn plaats zit, knijp je voorzichtig in het waterreservoir zodat het water in je endeldarm loopt. Herhaal dit totdat het water dat uit je anus komt, schoon is. Je bent nu klaar voor anale stimulatie en je kunt ontspannen in de wetenschap dat er geen ontlasting op jezelf, je speeltje of je partner komt.

Geniet dankzij anale reiniging

Als het om anale seks gaat, is het belangrijkste om te onthouden dat het de bedoeling is dat je ervan geniet. Anale seks kan een ontzettend bevredigend en lekker zijn, zolang je maar weet wat er gaat gebeuren en hoe het allemaal gaat. Je kunt veel van de spanning wegnemen door volledig te ontspannen en je zo goed mogelijk voor te bereiden. Sommige mensen gebruiken een anaal douche om zich goed voor te bereiden, terwijl anderen graag seksuele hulpmiddelen of anale seksspeeltjes gebruiken.

Voor veel mensen wordt anale seks een stuk prettiger door het gebruik van een anal relax spray. De spray helpt de spieren in de anus te ontspannen, zodat het gemakkelijker en comfortabeler is om de endeldarm te penetreren. Een ander populair sekshulpmiddel dat ter voorbereiding op anale seks of stimulatie wordt gebruikt, is een anaal glijmiddel. Glijmiddel vermindert de wrijving tussen de huid van jou en je partner of het oppervlak van een seksspeeltje, waardoor de penetratie en stimulatie soepeler aanvoelt.

We raden altijd aan om glijmiddel aan te brengen op jezelf en op alles waarmee je je anus wilt stimuleren. Ook anale reiniging helpt je te ontspannen en met een goed gevoel te beginnen. Het gaat erom dat je ontdekt wat het beste voor jou werkt, en dat vervolgens te gebruiken. Het moet prettig aanvoelen, en dat lukt het beste als je je tijdens de hele ervaring op je gemak voelt.

Menu

Contact met de klantenservice

Tel. 085 107 1141

Open tot 18.00 uur

service@sinful.nl