Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Elf rabbit vibrators op een roze achtergrondElf rabbit vibrators op een roze achtergrond
Gidsen
Copywriter
Laatste upate:20/02/2023

Rabbit Vibrators voor Beginners

Inhoudsopgave

De rabbit vibrator was ooit uitgerust met schattige konijnenoortjes (vandaar de naam) en draaiende parels in de schacht. Tegenwoordig ligt de aandacht vooral op ergonomische vormgeving en gerichte stimulatie, waardoor je meer genot zult ervaren. 

Dit betekent ook dat je verschillende ontwerpen en instellingen kunt ontdekken. Wil je dat de vibrator wiebelt en draait, of wil je de intensiteit kunnen opvoeren? 

Lees verder en ontdek alles over de rabbit vibrator en we hebben natuurlijk ook een paar aanbevelingen voor je klaarstaan. 

Vier rabbit vibrators in felle kleuren naast elkaar op een roze achtergrond

Wat is een rabbit vibrator?

Een rabbit vibrator is een prachtige combinatie van een vibrerende dildo voor inwendige, vaginale stimulatie en een clitoris vibrator voor uitwendige stimulatie. Door interne en externe hotspots te stimuleren kunnen je orgasmes heel intens worden. Het is makkelijk te begrijpen waarom de rabbit vibrator zo populair is.  Alle verschillende soorten rabbits hebben één fantastisch ding gemeen: gemengde stimulatie. 

Veel verschillende rabbit vibrators op een roze achtergrond

Is een rabbit vibrator iets voor mij? 

Ook al zijn ze ongelooflijke populair, één van de kritiekpunten is dat ze qua anatomie niet bijzonder flexibel zijn. Geen lichaam is hetzelfde, we verschillen allemaal in lichaamstype en grootte. Het verschil in afstand tussen clitoris en vagina ten opzichte van elkaar, kan het moeilijk maken voor de rabbit vibrator om precies zo te werken, als waar hij voor bedoeld is. 

Het vinden van een anatomische match is natuurlijk iets om over na te denken bij elk type seksspeeltje. Met name als het gaat om de speeltjes die ontworpen zijn om twee of meer erogene zones tegelijk te stimuleren.

Daarom is het zo belangrijk om geduldig te zijn en de tijd te nemen om te experimenteren. Soms duurt het even voordat je nieuwe seksspeeltjes helemaal door hebt en het gaat zoals je wilt. Andere keren is het direct een schot in de roos. 

Met deze wetenschap, zijn er veel speeltjes vormgegeven om anatomische verschillen te compenseren. Bijvoorbeeld door de armen van de vibrator flexibel te maken, zodat deze zich aan allerlei lichaamsvormen kan aanpassen.

Vier paarse rabbit vibrators naast elkaar op een roze achtergrond

Beleef dat beroemde gemengde orgasme.

Zoals eerder al genoemd, stimuleert een rabbit vibrator meerdere erogene zones tegelijk. Deze functie maakt het mogelijk om de beroemde gemengde orgasmes te bereiken. Natuurlijk hebben we hier ook een blog over geschreven.

Uit onderzoek blijkt, dat slechts 18 procent van de vrouwen klaar komt door alleen vaginale stimulatie. Deze cijfers maken duidelijk dat we de clitoris moeten uitnodigen voor het feest. Dankzij de rabbit vibrator gaat iedereen graag op die uitnodiging in.

Als je snel overgestimuleerd raakt, is een vibrerende dildo- of clitoris vibrator misschien een betere keuze, omdat die zich op één gebied tegelijk richten.

Twee zwarte, een witte en een blauwe rabbit vibrator naast elkaar op een roze achtergrond

De vier favorieten

Voel je vrij om onze selectie rabbit vibrators te verkennen. Maar als je een beetje inspiratie zoekt, hebben we vier favorieten uitgekozen om je op weg te helpen. 

De Beginners Rabbit

Ben je een totale newbie wat betreft rabbit vibrators? Bekijk dan deze klassieker van baseks. 

Met de + en - knoppen schakel je makkelijk tussen de 10 vibratiepatronen en kun jij je volledig concentreren op het genot.

Roze rabbit vibrator liggend op een glasplaat op een roze achtergrond

Jouw nieuwe grote liefde

Als je al een echte fan van de rabbit bent, is de Curvy vibrator van Amaysin klaar om al je wensen uit te laten komen. Het gebogen, ergonomische ontwerp past perfect in de palm van je hand en is makkelijk in de juiste hoek te houden.

Paarse rabbit vibrator liggend op een glazen plaat op een roze achtergrond

Van alles eentje graag!

Als je een rabbit expert wilt worden, maak dan eens een uitstapje naar de Sinful Triple Fun.

Deze rabbit zorgt ook voor anaal genot en staat ook bekend als een Tarzan vibrator. De drievoudige stimulatie, stuurt je zeker op een trip naar gemengde orgasmes. 

Bordeauxkleurig seksspeeltje liggend op een glasplaat op een roze achtergrond

Degene die je nooit in de steek laat

Oké, terug naar de Rabbit. 

Met Miss Bi in je team krijg je een krachtige en efficiënte vibrator, waarvan de brede schacht je helemaal opvult. Bovenop de spannende vulling, heeft het speeltje twee motoren en kun je de interne en externe stimulatie afzonderlijk van elkaar bedienen.

Paarse en witte rabbit vibrator liggend op een glazen plaat op een roze achtergrond

De perfecte match

Dat waren onze favorieten! Je kunt deze speeltjes en nog veel meer rabbit vibrators hier ontdekken.

We hopen dat je de perfecte rabbit vindt.

Veel plezier!

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful