Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Illustratie van verschillende manieren om te masturberenIllustratie van verschillende manieren om te masturberen
Gidsen
Copywriter
Laatste upate:07/05/2023

Masturbatie Standjes: De Penis Editie

Inhoudsopgave

Masturberen is voor veel mannen een wekelijks gebeuren en het kan daardoor een routine worden, net als de afwas doen of boodschappen halen. 

Daarom is het essentieel om af en toe iets nieuws te proberen, zodat je je dagelijkse gewoontes kunt scheiden van genot. 

Omdat de maand mei internationale masturbatiemaand is, heb ik 3 opwindende standjes om te masturberen voor je verzameld. Deze standjes kun je helpen om jouw routine eens flink op te schudden. 

1. Van onderen 

Ga op één knie zitten (alsof je een aanzoek doet) en pak je penis van onder je dijbeen vast. Dit laat je hand op een onbekende, andere manier bewegen en geeft eens een verrassende twist aan je handjob. 

Bepaal voor jezelf of je hierbij het beste op bed of op de grond wilt knielen. Je evenwicht uitdagen terwijl je masturbeert, geeft nieuwe sensaties terwijl je geniet van je op- en neer bewegende hand. 

Haal de accessoires er maar bij!

Gebruik een masturbator of een penisvibrator om je solosessies nog speelser te maken. 

Een sleeve is een soort masturbator die je zelf handmatig op en neer over je penis beweegt. Een penisvibrator zorgt voor de stimulatie, waardoor je het genot kunt combineren met extra handtastelijkheden.

Het is natuurlijk heel persoonlijk wat het beste voelt. Maar probeer een paar verschillende methoden uit, om te ontdekken wat je lekker vindt.

Illustratie van een man die masturbeert op één knie

2. Handsfree masturberen

Maak het allemaal nog makkelijker en ga voor handsfree masturberen. 

Een sleeve is op zich al leuk. Maar als je je handen helemaal niet hoeft te gebruiken, wordt masturberen een heel totaal andere beleving. 

Er zijn allerlei handsfree masturbators te krijgen, maar wij kunnen er niet om heen om de PDX Elite aan te bevelen. Dankzij de zuignap, kun je spelen waar je maar wilt.

Illustratie van een persoon die handsfree masturbeert

3. De squatter 

Doe een squat (tot laag op de grond) en geniet volop als je lichaam trilt bij elke plagerige aanraking. Zelfstimulatie wordt next level als je tijdens het masturberen je evenwicht moet bewaren! 

Als je het nog nooit hebt geprobeerd, makkelijk je evenwicht verliest of het gewoon lastig vindt: gebruik dan één van je handen om je te ondersteunen of schuif een aantal kussens onder je billen. 

Zodra je je comfortabel en stabiel genoeg voelt, kun je de stimulatie opvoeren door met beide handen je penis te strelen.

Gebruik alleen masturbators als je er zin in hebt; je hoeft alleen maar op te gaan in het moment.

Illustratie van een persoon die gehurkt zit, terwijl hij masturbeert

Probeer het zelf uit

Experimenteer met verschillende posities, en je zult snel zien hoe het veranderen van de manier waarop je zit en je pols beweegt tot heel andere sensaties kan leiden.

Veel plezier!

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful