Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
 • Discrete levering en verpakking
 • Retourneer binnen 365 dagen
 • Gratis verzending boven €45
Een koppel omarmt elkaar met de gezichten dicht bij elkaarEen koppel omarmt elkaar met de gezichten dicht bij elkaar
Gidsen
Sexual Wellness Specialist
Laatste upate:01/12/2021

Intimiteit tijdens de feestdagen: de heerlijke decembergids

Inhoudsopgave

Eindelijk, het is zover, de decembermaand is aangebroken. Chocoladeletters, speculaas, gezellig samenzijn en heel veel kerstmuziek. De pinpas wordt volop gebruikt en uiteraard is er onenigheid over wie het cadeau voor oom Jan moet kopen. En o ja, kunnen we de gourmet set dit jaar achterwege laten bij het kerstdiner?

Ho stop, kunnen we alsjeblieft terugspoelen naar het gezelluige samenzijn? Ik bedoel, zou het niet geweldig zijn als we dat feestelijke gevoel gedurende de hele maand kunnen vasthouden? Ik weet zeker dat het antwoord voor de meesten van ons ’ja, graag’ is, maar de vraag is: hoe doen we dat?

Die vraag gaan we in deze blog beantwoorden, dat wil zeggen, als het om de sfeer in de slaapkamer gaat. Het cadeau voor oom Jan en het kerstmenu laat ik aan jou over.

Een koppel zit voor de open haard en proost met een glas rode wijn

Leg de lat een beetje lager

De gemakkelijkste weg naar succes is vaak de kortste. En waarom zou je het voor jezelf (en je partner) niet zo gemakkelijk mogelijk maken? 

We weten allemaal dat december een maand is vol to-do-lijstjes, voorbereidingen en verwachtingen over hoe de feestdagen, en vooral de eerste kerstdag, eruit moeten zien. Maar laat alles los!

Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar als je het moeilijk vindt om alles los te laten, probeer het dan in ieder geval buiten de slaapkamerdeur te parkeren. Als jij en je partner in deze drukke maand zelfs maar van een klein beetje fysieke en emotionele intimiteit willen genieten, verklaar je de slaapkamer heilig en geef je daar prioriteit aan "tijd voor elkaar".

Gebruik je slaapkamer als een plek om op te laden - zowel tijdens je slaap als tijdens de intieme momenten. Want misschien wist je het nog niet, maar na een avond met grapjes, hartstochtelijke kussen, genegenheid en misschien zelfs een of twee orgasmes, word je ’s morgens vol energie wakker. En plotseling lijken de afwas, de boodschappen en het inpakken van alle kerstcadeaus allemaal niet meer zo erg.

We hebben simpelweg meer energie en uithoudingsvermogen wanneer we optimaal van intimiteit kunnen genieten. En dat brengt ons terug naar de vraag waar we mee begonnen: hoe?

HOE zorg je voor voldoende intieme momenten?

Een geopend cadeau met een groene achtergrond

Een oppepper voor je intimiteit

En opnieuw geldt: de gemakkelijkste weg naar succes is ook de kortste. 

Als je twijfelt over wat je partner nodig heeft tijdens alle decemberdrukte, vraag het dan. En als je partner het jou nog niet heeft gevraagd, laat het hem of haar gewoon weten. Zo simpel is het.

Dat wil zeggen, als je allebei weet wat je nodig hebt.

Als je dat niet weet (of als je gewoon nieuwsgierig bent), neem dan een duik in onze feestelijke voorraad inspiratie om ideeën op te doen hoe je deze december het aantal intieme momenten kunt vergroten.

Kerstglitters en lingerie

Voor de vrouwelijke lezers, of hun partners, wijzen we graag op ons aanbod van sexy lingerie. Dat is om van te smullen.

Rode lingerie op een bed

Zal het mij wel staan? Waarschijnlijk weet je wel wat jouw beste punten zijn en wat normaal bij je past. Denk na over waar je normaal voor kiest als je ondergoed koopt en probeer een pasvorm te vinden die je kent. Doe niet al te dol als dit de eerste keer is dat je sexy lingerie koopt. Als het goed bevalt, kun je in het nieuwe jaar een stap verder gaan.

Hebben ze mijn maat? We hebben zeker een groot aantal maten op voorraad. We hebben lingerie in maten variërend van XS tot Plus Maten en voor de meeste merken vind je maattabellen in het gedeelte Productdetails van elke pagina. Veel stijlen zijn gemaakt van rekbaar en/of verstelbaar materiaal, zodat je de pasvorm altijd kunt aanpassen als je het setje aan hebt. 

Ik lijk helemaal niet op het model! Nee, gelukkig lijk je op jezelf - de persoon voor wie je partner hals over kop viel, en dat was niet het model! 

Mijn borsten zijn niet zo groot en mijn billen zijn niet zo strak! Misschien niet, maar maak je niet druk! Want als je de set vindt die perfect bij jou past, merk je dat het iets met je lichaam doet. Of je geest. Of beide eigenlijk.

Wanneer je je eigen lichaam kunt waarderen zoals het is, verandert je houding en uitstraling. En dat heeft een groter effect op je partner dan je decolleté of je billen.

Blonde vrouw in zwarte lingerie op een bed

Zodra het pakketje is uitgepakt

Wanneer jij je perfecte lingerieset hebt ontvangen, ben je klaar voor de volgende stap in je avontuur: je partner verleiden! Zodra je door de slaapkamerdeur stapt, laat je alle beslommeringen van de decembermaand achter je. Met het elegante kant, de sexy bandjes, onschuldige ruches en misschien zelfs een kerstmuts, wordt alle aandacht op jullie samenzijn gericht. 

Naast het feit dat je jouw partner met je spannende looks een aangename verrassing bezorgt, zorgt jouw actie voor nog een paar positieve punten:

 • Het is voor je partner niet moeilijk om te ontcijferen wat jouw bedoeling is voor de avond
 • Je bent actief bezig om je partner te verleiden
 • Je toont je vertrouwen in je partner door iets te doen waardoor je je misschien kwetsbaar voelt
Vrouw in rode lingerie zittend op een bed met een kerstmuts op

Als je eenmaal je mooie lingerie hebt aangetrokken, zijn er geen vaste regels voor hoe de avond verder moet verlopen. Misschien heb je zin om je partner op de rand van het bed met een lapdance te verwennen. Of je houd je lingerie aan terwijl je elkaars lichaam verkent. Of misschien kan je partner niet van je afblijven en gaat je slipje zo snel mogelijk uit.

Klinkt geweldig, nietwaar? Dat is omdat het geweldig is. Wat je ook doet en hoe het avontuur ook verloopt, het feit dat je de moeite hebt genomen, geeft je liefdesleven extra kleur.

Van drukte naar kerstvrede

Als je weinig tijd hebt (en we weten dat dit vaak het geval is in december), gaat kwaliteit boven kwantiteit. 

Het kan moeilijk zijn om je gedachten erbij te houden en je te concentreren op het moment, terwijl je weet dat je nog de laatste boodschappen moet doen. Je maakt je bij voorbaat druk over het commentaar van je schoonmoeder over het dessert. En je mailbox loopt nog over van mails die beantwoord moeten worden voordat je kunt uitloggen en van de Kerst kunt genieten.

Met alles wat er door je hoofd schiet, is het niet gemakkelijk om tijd te vinden voor romantiek. En als je je hoofd eindelijk op je kussen legt, val je direct in slaap.

Maar het is geen wet van meden en perzen dat je er een heel weekend tussenuit zou moeten. Je hoeft niet uit te wijken naar een vage B&B aan de rand van een andere stad om de vlam nieuw leven in te blazen. Met een klein beetje intense romantiek kom je heel ver. Tien minuten gepassioneerd zoenen is soms beter dan een marathon in bed terwijl je geest wordt afgeleid door deadlines en een schiftende saus.

Blonde vrouw kijkt van onder een dekbed

Flirten en voorspel

Het voorspel wordt gemakkelijk vergeten als we het druk hebben. Of het wordt gezien als een verplicht nummer waar je snel doorheen gaat om tot het echte te komen, de seks. Ehh... fout!

Alle vormen van seks zijn echte seks. En voorspel en flirten zijn heerlijke onderdelen die ook heel goed op zichzelf kunnen staan. Denk eens terug aan je tienerliefde. Je eerste vriendje of vriendinnetje. Je middelbare schoolliefde. Kun je je de vlinders in je buik herinneren toen je handen elkaar voor het eerst vonden? Hoe de wereld om je heen vervaagde toen je kuste? Of hoe je hele lichaam in vuur en vlam stond terwijl je op de bank stiekem zat te vrijen voordat je ouders thuiskwamen?

Die elektriciteit en spanning. Dat willen we nieuw leven inblazen. En hoe doe je dat? Met voorspel!

Vergeet dat voorspel iets is dat alleen in de slaapkamer gebeurt als de lichten uit zijn, waarbij telkens hetzelfde plaatsvindt: je zoent een beetje, je wrijft en rommelt een beetje, totdat je klaar bent voor geslachtsgemeenschap. Er moet toch een andere manier zijn? Absoluut, er is genoeg dat je kunt doen!

Met flirten kun je beginnen vanaf het moment dat je wakker wordt en je kunt het zonder veel inspanning de hele dag door volhouden. Een wellustige blik naar elkaar in de badkamer of een uitdagend berichtje tijdens je lunchpauze. Zulke simpele dingen zijn genoeg om de energie en dynamiek tussen jou en je partner te veranderen. Een minuutje hier, vijf minuten daar, zo bouw je de hele dag door de spanning op.

Een vrouw kust een man op de wang

Drie verleidelijke suggesties om je intimiteitsniveau op te voeren

Als je de kunst van het flirten en verleiden gedurende de dag onder de knie hebt, ligt er een rijke beloning op je te wachten. Het kan seks zijn. Absoluut.

Maar het kan ook meer voorspel zijn. En daarvoor hebben wij drie soorten erotische producten die je kunt introduceren om spanning verder op te voeren. Een uitstekende manier om nog meer te genieten. Het is per slot van rekening december.

1. Massage

Misschien vind je een massage een beetje tam, of iets dat je eerder associeert met nekkrampen en spierspanning. Maar wij hebben het over een echte kerstsessie, waarbij je je helemaal kunt laten gaan.

Stuur je partner bijvoorbeeld een opwindend sms'je tijdens zijn lunchpauze om hem te laten weten dat er dertig minuten puur plezier op hem wacht als hij thuiskomt. En neem vervolgens de tijd om de juiste sfeer te creëren zodat het inderdaad die spannende verrassing wordt.

Zet een ontspannende playlist op, steek een paar kaarsjes aan of misschien zelfs een wierookstokje, verschoon de lakens enzovoorts. Je snapt wel wat we bedoelen. Gebruik ook een weldadige massageolie of een massagekaars zodat je handen moeiteloos over de huid van je partner glijden en het hele lichaam strelen, knijpen en masseren. Gebruik lange, zachte bewegingen van top tot teen en sla geen plekje over.

Let daarbij goed op de ademhaling van je partner en kijk of je kunt onderscheiden wanneer een bepaalde beweging extra prettig aanvoelt. Onthoud die plekken voor de volgende keer dat je hem of haar extra wilt verwennen, of jezelf een extra groot kerstcadeau wilt bezorgen.

Vrouw krijgt een rugmassage van een man

2. Spelletjes

Sla dit hoofdstuk niet over omdat je partner een slechte verliezer is bij Monopoly.

Of jullie nu wel of niet van bordspelen houden, erotische spelletjes zorgen ervoor dat jij en je partner op een speelse manier dichter bij elkaar komen. Er zijn eenvoudige kaartspellen te koop met suggesties om nieuwe posities om uit te proberen als je een kwartiertje tijd over hebt voor je weer aan de slag moet.

En er zijn bordspellen met tellers en veel regels waarmee je een tweepersoonsbed de hele nacht lang kunt vullen. Het is niet zo gemakkelijk om steeds nieuwe erotische activiteiten of intieme vragen te bedenken. Maar de speciale spellen voor koppels bieden voldoende gelegenheid om meer over elkaar te leren, zowel fysiek als emotioneel. Daarmee is een speciaal spel voor koppels het ultieme kerstcadeau!

Koppel dat het bordspel Monogamy speelt

3. Genieten op afstand

Op afstand bestuurbare seksspeeltjes hebben veel kwaliteiten, en de beste is misschien wel dat het fantastische producten zijn om het voorspel te stimuleren. Je kunt je favoriete product dragen of gebruiken en vervolgens met een kinky glimlach op je gezicht de afstandsbediening aan je partner overhandigen. 

Van kanaal wisselen was nog nooit zo leuk!  Veel vrouwen hebben ei-vibrators zoals de Amaysin geribbeld vibrerend Ei bovenaan hun verlanglijstje staan.

Een paar handen met ei-vibrator met afstandsbediening

Breng een hoogwaardig glijmiddel op waterbasis op het ei aan, breng het ei in in de vagina en laat het plezier en genot beginnen. Deze eieren kunnen zelfs de meest vervelende huishoudelijke klusjes veranderen in een heet voorspel. En als je partner het ziet zitten, kun je het zelfs buitenshuis spelen. 

De supermarkt tijdens het drukste uur, de kerstborrel op het werk, of de kerstmarkt op het plaatselijke dorpsplein, al deze momenten kunnen worden omgetoverd tot een persoonlijke erotische belevenis.

En natuurlijk kun je ook in de slaapkamer van het ei genieten. Houd het tegen de clitoris terwijl je elkaar streelt of tijdens orale seks. Of gebruik de afstandsbediening om door de instellingen te schakelen terwijl je partner zich volledig op jouw genot concentreert.

Hoewel ei-vibrators in theorie ook op de schacht van de penis kunnen worden gebruikt, zijn er ook op afstand bedienbare seksspeeltjes speciaal voor mannen. De naam is Bond. We-Vibe Bond. Deze ondeugende kleine gadget is op een geheime missie en het doel is onvervalst, kogelvrij plezier.

We-Vibe Bond Vibrerende Penisring

Deze vibrerende penisring is ontworpen om langere tijd rond de basis van de penis te blijven zitten. Het is geen gewone penisring die tijdens de geslachtsgemeenschap wordt gedragen. Integendeel, deze kan de hele dag onder je boxershort blijven zitten. Hebben we je nog niet overtuigd? Stel je dan het volgende voor:

Je staat op, neemt een douche, schuift de We-Vibe Bond om je penis, kleedt je aan, eet je cornflakes, springt in de auto, gaat op kantoor achter de computer zitten en ziet de e-mails binnenstromen... Maar dan begint het ineens te kietelen, daar beneden.  Met behulp van de app kan je partner de vibraties op de cockring regelen, zelfs als je niet fysiek dicht bij elkaar bent. Zoals sexting met steroïden!

Je partner kan de draadloze afstandsbediening ook gebruiken als je in elkaars gezelschap bent en niet achter het scherm zit. Het maakt niet uit hoe je het gebruikt, maar je zult merken dat het ongelooflijk erotisch kan zijn om zoveel controle te hebben of op te geven.  Stel je voor dat zoiets eenvoudigs als een vibrerende penisring de band tussen jullie kan versterken. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor de decembermaand, maar ook voor de andere elf maanden van het jaar.

Een man en een vrouw liggen onder een laken in een bed

Ter afsluiting van ons kerstverhaal

Je bent er nog steeds? Geweldig!

Dan eindigen we met een korte samenvatting:

 • December is een drukke maand, dus het voelt goed als we wat tijd voor elkaar kunnen vinden
 • Intimiteit en erotiek hoeven niet ingewikkeld of tijdrovend te zijn
 • Er zijn veel manieren om dichter bij elkaar te komen

En als deze december voor je gevoel uitsluitend uit grijze haren en schoonfamilie bestaat, maak je dan niet druk. Rome werd ook niet op één dag gebouwd en je schoonouders bedoelen het echt niet kwaad.

Misschien moet je het volgende weekend, je volgende vakantie of in het nieuwe jaar weer eens goed je best doen voor die speciale intieme sfeer.  Maar ongeacht of we je morgen of verder in de toekomst terug zien op Sinful.nl, we willen jou en je partner een heel gelukkig kerstfeest wensen!

Veel plezier!

Gerelateerde artikelen

  Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

  Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

  Discrete levering en verpakking
  Retourneer binnen 365 dagen
  Gratis verzending boven €45

  Levering

  Veilige betaling

  Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

  Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

  Copyright © 2008-2024 Sinful