Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Twee handen houden een telefoon vast met Sinful stickersTwee handen houden een telefoon vast met Sinful stickers
Gidsen
Author
Laatste upate:14/05/2021

Zo word je goed in sexting

Inhoudsopgave

Intimiteit met je partner is een van de belangrijkste elementen, als het om een gezonde en goed functionerende relatie draait. Het komt meestal in de vorm van fysiek contact, zoals liefkozingen of een romantische blik. Maar wat doe je als je niet fysiek bij elkaar bent en elkaar dus niet kunt aanraken?

De perfecte oplossing in deze situatie is ‘sexting’.

Tafel met een café latte en een hand die een telefoon vast houdt.

Wat is sexting?

Heb je nog nooit van het fenomeen sexting gehoord? Dan is het tijd om hier meer over te leren!

De term sexting bestaat uit de twee woorden ‘seks’ en ’texting’. Oftewel erotische berichtjes die worden verzonden. Dat kan vanaf je smartphone, computer of tablet.

Na de doorbraak van de mobiele telefoon in het begin van 2000, werd sms duidelijk het favoriete, en misschien enige hulpmiddel voor sexting. Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden in de vorm van allerlei apps. Dit betekent dat je een overvloed aan communicatiemiddelen hebt om uit te kiezen, wanneer je begint met het uitwisselen van ondeugende berichtjes.

Ook de verschillende apps voor sexting vormen de basis voor meerdere mogelijkheden. Je kunt niet alleen ondeugende berichten sturen in de vorm van tekst, maar ook door het gebruik van foto’s, video’s, GIF’s, geluidsfragmenten en nog veel meer.

Met de technologische vooruitgang is het een stuk leuker en gemakkelijker geworden om met je partner te sexten of te flirten.

Persoon naast een fiets met een telefoon in de hand

Waarom we non-stop sexten

Hoewel sexting geen nieuw fenomeen is, neemt het toch veel tijd in beslag in het dagelijks leven van zowel stelletjes als singles. Het wordt steeds gebruikelijker dankzij de snelle ontwikkeling van communicatiemiddelen.

Sexting wordt vaak gezien als een middel dat wordt gebruikt door mensen die elkaar niet fysiek kunnen zien. En is zeker een grote toegevoegde waarde in dit soort situaties. Maar het kan eigenlijk veel meer dan dat. Het is een aparte vorm van seksuele communicatie geworden, die iedereen kan gebruiken om grenzen te verkennen en liefde te tonen. Ook als je elkaar dagelijks ziet.

Omdat communicatie via elektronische apparaten veel tijd in beslag neemt in de hedendaagse wereld, is het heel natuurlijk geworden om het ook te gebruiken voor liefdevolle en seksuele communicatiemethoden. Je kunt zelfs zo ver gaan om te zeggen dat sexting is geëvolueerd tot zijn eigen ‘liefdestaal’.

Sexting is was heel belangrijk tijdens de Corona pandemie. Wanneer de mogelijkheid tot fysiek contact beperkt is, is contact op andere manieren nodig. Hier is sexting een heel goed alternatief, dat zelfs van veraf helpt om nabijheid en intimiteit te creëren en te behouden.

Nu weet je waarom sexting zo geweldig is. Maar hoe begin je eraan? Als dit iets is dat je wilt proberen met een partner of een flirt, staan we klaar om je te helpen! We hebben zes tips voor je op een rij gezet waarmee je een expert kunt worden in stoute gesprekken.

Een hand houdt een telefoon vast tijdens het schrijven van een bericht

6 Tips voor sexting

Het kan een beetje moeilijk zijn om te beginnen met sexting als je het nog niet eerder hebt geprobeerd. Maar met wat hulp en inspiratie van onze zes onderstaande tips, ben je binnen de kortste keren een supersexter!

1: Begin langzaam

Als je niet gewend bent aan sexting, is het goed om langzaam te beginnen. Over het algemeen kan het lastig zijn om van 0 naar 100 te gaan, dus het is belangrijk dat je weet waar je klaar voor bent.

Het kan zoiets simpels zijn als ‘Je ziet er mooi uit vandaag’ of ‘Ik zou je nu willen kussen’.

Als je langzaam begint, is het ook makkelijker om de ander te ‘lezen’. Het kan zijn dat ze nog niet helemaal klaar zijn voor sexting of er op dit moment geen zin in hebben. Het is dus geruststellend voor beide partijen om elkaars verwachtingen af te tasten voordat je helemaal in het diepe springt.

2: Een foto zegt meer dan duizend woorden

Hoewel de kop hier aangeeft dat je veel pittige foto’s moet sturen, is dat niet noodzakelijk wat we in gedachten hebben.

Beter gezegd, je kunt een foto gebruiken om te vertellen wat je wilt dat je partner met je doet of omgekeerd. Het maakt het voor de ontvanger nog makkelijker om zich alle ondeugende situaties die je beschrijft voor te stellen. Zo weet je zeker dat de fantasie geprikkeld wordt en kun je je partner behoorlijk teasen.

Natuurlijk kun je ook echte foto’s gebruiken als je het teasen een stapje verder wilt laten gaan en wilt laten zien wat je partner staat te wachten. Het is hierbij heel belangrijk dat je je veilig voelt en je niet laat dwingen tot iets wat je niet wilt. Een alternatief zou kunnen zijn om GIF’s met ondeugende beelden te gebruiken.

3: Maak het stouter met seksspeeltjes

Seksspeeltjes zijn niet alleen geweldig tijdens het masturberen of de seks. Ze zijn eigenlijk perfect voor sexting als je wat opwinding wilt toevoegen.

Je kunt allebei een seksspeeltje gebruiken om te masturberen, terwijl jij en je partner flirten tijdens het sexten. Je kunt bijvoorbeeld schrijven over het seksspeeltje dat je gebruikt en hoe je het gebruikt. Dit creëert een geheel nieuwe en prikkelende dimensie aan de verhalen.

Als je het nóg interactiever wilt maken, kun je ook seksspeeltjes kopen die je samen kunt gebruiken, ook al zitten jullie ver uit elkaar. Het is ongelooflijk sexy om te weten dat je elkaar aan het stimuleren bent tijdens het sexten.

Persoon zit voor een raam en schrijft een bericht op een telefoon

Het beste app-gestuurde seksspeeltje voor sexting

Sexting wordt een stuk leuker als je er sextoys in verwerkt. In theorie kunnen allerlei soorten seksspeeltjes worden gebruikt, maar als je echt iets wilt proberen dat bij het doel past, zijn de app-gestuurde varianten je beste vriend. Ze zijn zo ontworpen dat je ze samen kunt gebruiken, zelfs als je ver van elkaar verwijderd bent. Hier zijn 5 suggesties voor stermodellen die nu bij Sinful kunnen worden gekocht.

Lovense Lush 3

Met de Lush collectie heeft Lovense een aantal van de meest geprezen app-gestuurde vibrators gemaakt. Hun nieuwste aanwinst, Lovense Lush 3 , is een verbeterde versie van zijn voorganger Lovense Lush 2 Het nieuwe model is vooral geëvolueerd met betrekking tot de app-technologie, waar het efficiënter dan ooit is geworden en een fantastisch stabiele verbinding biedt.

De vibrator beschikt over een gedeelte dat in de vagina wordt ingebracht, en een vakkundig gevormde ‘staart’ die nauw aansluit op je lichaam. Zo wordt hij tijdens gebruik stevig op zijn plaats gehouden. Dit geeft je vrije handen, zodat je in de tussentijd kunt doorgaan met het sturen van pittige berichtjes! Met de eenvoudige bediening en krachtige vibraties ben je verzekerd van een intens en onvergetelijk orgasme, gecontroleerd door jou en je partner.

Satisfyer Curvy 2+

De Satisfyer’s Curvy 2+ is een clitorisstimulator die je genot naar een geheel nieuw niveau kan tillen, met zijn effectieve pulsatietechnologie. Wat de populaire stimulator nog beter maakt, is dat de meegeleverde app een overvloed aan opties biedt.

Zo zijn er verschillende pulsatiepatronen, stimulatie getimed op het ritme van je favoriete muziek, en de mogelijkheid om je eigen programma’s te maken. En ja, het spreekt voor zich dat je ook je partner de controle kunt geven; zelfs als die zich aan de andere kant van de wereld bevindt!

Satisfyer Mono Flex Rabbit

Satisfyer scoort wederom met een spectaculair app-gestuurd product dat je samen met je partner kunt gebruiken als je aan het sexten bent.

De Mono Flex Rabbit Vibrator heeft als voordeel dat hij zowel je G-spot als je clitoris tegelijk kan stimuleren. De krachtige vibraties brengen je orgasme naar compleet nieuwe hoogten.

We-Vibe Moxie Vibrator

De We-Vibe Moxie Vibrator kun je naast de afstandsbediening ook besturen via een app en daamee ook een fantastisch speeltje om te gebruiken tijdens het sexten.

Want jouw partner kan de vibraties op afstand aan sturen. Maar het is vooral slim omdat je het zelf kunt dragen, terwijl je onderweg bent. Het kan bijvoorbeeld in je slipje worden geplaatst en voor zichzelf zorgen, terwijl jij je handen vrij hebt en het genot kunt beschrijven die je partner je geeft, terwijl die de vibraties beheerd.

Lovense Hush Buttplug

De Lovense Hush Buttplug is voor degenen die genieten van geweldige anale stimulatie. De plug is voorzien van vibraties en via een app door je partner te bedienen.

Dit prachtige kleine item is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je altijd de juiste maat voor jouw behoeften kunt vinden. In tegenstelling tot de vorige aanbevelingen, die voornamelijk voor vrouwen zijn gemaakt, kan deze topper door beide geslachten worden gebruikt. Hierdoor is hij ongelooflijk veelzijdig.

4: Bezuinig niet op complimentjes

Er is niets sexyer dan zelfvertrouwen. Daarom is het een geweldig goed idee om je partner een compliment te geven of te flirten wanneer je aan het sexten bent.

Complimenten kunnen je zelfvertrouwen een boost geven, en dit zal ook doorschijnen als je elkaar ondeugende berichten stuurt. Het kan beide partijen meer vertrouwen geven in elkaar, waardoor het makkelijker wordt om uitdagender en eerlijker te zijn in je spel.

Geniet van hoeveel sexyer je je voelt wanneer je partner of flirt je complimenteert. Wees daarom zelf niet zuinig met complimenten en overlaad partner ermee!

5: Gooi er wat humor tegenaan

Sexting voor beginners kan snel heel serieus lijken, wat misschien een beetje ontmoedigend kan zijn. Met wat humor los je dit echter gemakkelijk op.

Je zou bijvoorbeeld iets kunnen sturen in de trant van: 

Je maakt me zo opgewonden en nat. Ik kan maar beter op een handdoek gaan zitten, zodat de stoel geen waterschade oploopt ;)”

Als je op een humoristische toon schrijft, is het tevens een aanrader om emoji’s te gebruiken.

Als je creatief bezig bent, kun je nog meer out of the box denken. Maak bijvoorbeeld een rijmpje waarin je schrijft over alle ondeugende dingen die de ontvanger met je moet doen.

6: Zorg goed voor jezelf

Hoewel sexting enorm plezierig en verleidelijk hoort te zijn, is het ook belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Het is niet altijd geheel ongevaarlijk als je je niet bewust bent van je eigen gevoelens en de persoon met wie je je berichten deelt.

Een van de grootste nadelen van sexting is dat het moeilijk kan zijn om grenzen te stellen. Maak er daarom een gewoonte van om te controleren hoe je je voelt. Zo laat je je minder snel onder druk zetten om iets te delen waar je nog niet klaar voor bent. Dit kan je namelijk emotioneel beïnvloeden en, in het ergste geval, worden je berichten gedeeld met anderen (die niet de beoogde ontvangers waren).

Dus, als het om sexting gaat, is het belangrijk dat je het doet met iemand die je vertrouwt. Op die manier kan het een absoluut fantastische en lonende ervaring zijn die jullie nog dichter bij elkaar kan brengen.

Telefoon in de achterzak van een spijkerbroek

Je bent nu een expert in sexting!

Met de tips en trucs die je hier hebt gekregen, is er niets dat je ervan weerhoudt om aan de slag te gaan met sexting. Heb je al iemand in gedachten hebt die een beetje liefde op schrift verdient? Go for it. Ga eropuit en deel je nieuwe kennis en deskundig inzicht met iemand die het verdient!

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful