TickDiscrete levering en verpakking
TickRetourneer binnen 365 dagen
TickGratis verzending boven €45
 • TickDiscrete levering en verpakking
 • TickRetourneer binnen 365 dagen
 • TickGratis verzending boven €45
Een persoon met een buttplug in de hand en twee andere buttplugs liggend op een lakenEen persoon met een buttplug in de hand en twee andere buttplugs liggend op een laken
Seksuele Gezondheid
Copywriter
Laatste upate:22/08/2022

Dit is hoe vrouwen het meest genieten van anale seks

Inhoudsopgave

In een Amerikaanse studie is onderzocht welke technieken vrouwen het meeste genot geven tijdens anale seks. Aan de studie deden 3017 vrouwen mee, in de leeftijd van 18 tot 93 jaar. En ik kan je nu al vast verklappen: het draait om veel meer dan alleen penetratie.

Zowel de vaginale, als de anale ingang zitten vol zenuwuiteindes. Dieper in de anus zitten veel minder zenuwen, hier zijn we dus minder gevoelig. Dit betekent dat het genot van anale seks eerder te maken heeft met externe stimulatie, dan met interne.

Maar als het niet om pentratie gaat, welke technieken moet je dan gebruiken?

3 nieuwe technieken voor anale seks

Bijna vier op de tien vrouwen in de studie gaven aan te genieten van verschillende vormen van anale stimulatie. Een kwart van de vrouwen had voorafgaand aan de studie nog nooit geëxperimenteerd met anale stimulatie. De resultaten spreken voor zich. Over deze technieken waren de vrouwen het meest positief:

Illustratie van anale aanraking
Anale aanraking: 40,3% van de vrouwen vond het prettig om op en rond niet in de anus aangeraakt te worden met een penis, een seksspeeltje of een vinger.
Illustratie van anale penetratie
Anale penetratie: 34,6% vond het prettig als vingers, seksspeeltjes of een penis de anusopening penetreerde of iets dieper ging.
Illustratie van anale combinatie
Anale combinatie: 39,9% vond het stimuleren van de anus binnenin of erbuiten , tijdens vaginale seks of clitorale stimulatie aangenaam.

Anale seks gaat dus om meer dan alleen penetratie.

Uit de studie blijkt ook dat sommige vrouwen aangaven eerst niet genoten van anale stimulatie, maar dat deze mening na verloop van tijd veranderde. Dit komt misschien doordat de nadruk niet meer lag op directe penetratie, maar op externe stimulatie.

En wat kun je nu met deze kennis? Dat zal ik je vertellen!

Prijswinnende orgasmes

Net zoals je de clitoris stimuleert om een orgasme te krijgen, kun je hetzelfde doen met de anus. Hoe meer zenuwuiteinden er worden gestimuleerd, hoe groter en dieper je orgasme zal zijn.

Ik heb eerder geschreven over de grote voordelen van anaal plezier, mocht je er meer over willen weten.

De vulva kan op verschillende manieren worden gestimuleerd. Dit kan met vingers, een tong, seksspeeltjes en natuurlijk met een penis. Dit geldt ook voor de anus.

Als je die prijswinnende orgasmes wilt ervaren, kijk dan eens naar seksspeeltjes die hier speciaal voor ontworpen zijn. Als je niet zeker weet hoe je anaal gestimuleerd wilt worden, kan het helpen om een paar hulpmiddelen bij de hand te hebben.

Een persoon houdt twee buttplugs in de handen, terwijl een derde buttplug op het dijbeen ligt

Welk seksspeeltje voor welke techniek?

Voor de verschillende technieken zijn er allerlei producten te krijgen. Natuurlijk help ik je om het speeltje te vinden, dat het beste bij jou past.

Anale aanraking

Als je anale aanraking interessant vindt klinken, kun je eens proberen om het gebied rond je anus met een vinger te strelen. Je kunt bijvoorbeeld drukken, zachtjes tikken of cirkelvormige bewegingen maken.

Wil je het effect van vibraties uitproberen? Dan is de vibrerende beginners buttplug van baseks een goed begin. Ook al is het een buttplug, jij beslist of je hem in brengt of niet. Focus eerst vooral op de vibraties en wat dit voor je doet.

Paarse buttplug met vibrator in een hand

Anale penetratie

Er zijn veel producten die je stimuleren met anale penetratie. Om het beste speeltje te kiezen, is het belangrijk om te bepalen hoe diep de penetratie moet gaan. Wat werkt het beste voor jou? Is dat het topje van een vinger? Ga je liever wat dieper, tot aan je knokkel? Of moet het juist breder zijn, zoal de eikel van een penis? Er zijn natuurlijk ook anale seksspeeltjes te vinden, die in meerdere behoeftes kunnen voorzien. Met de Amaysin Wave vibrerende anale kralen kun je kiezen om één kraal of meerdere kralen tegelijkertijd in te brengen. Met een anale ketting kun je gemakkelijk wisselen tussen het aantal kralen en ze er langzaam weer uittrekken.

En dat uittrekken? Dat is dé beweging die je zenuwuiteinden doen tintelen van pure opwinding.

Donkergroene anale kralen in een hand

Anale combinatie

Als je denkt aan anale combinatie, zijn er heel wat verschillende mogelijkheden om mee te mixen. Naast de genoemde speeltjes voor anale aanraking en anale penetratie, zijn er ook veel seksspeeltjes om mee te combineren. Bijvoorbeeld met de buttplugs, waar ik het eerder over had. En dan zijn er nog de seksspeeltjes die dubbele penetratie een optie maken.

Wil je geleidelijk gestimuleerd worden en dubbel genieten? Dan is de Sinful Slender Siliconen Dildo jouw ideale speeltje. De slanke dildo kun je op je eigen tempo soepel heen en weer bewegen, door het gladde ontwerp. Of het nu gaat om het aanraken en stimuleren van je anus of een diepe penetratie, een slanke dildo is een goed begin.

Speel je alleen, maar wil je toch een dubbele penetratie ervaren, dan is de Sinful Triple Fun het speeltje voor jou. Deze tarzan vibrator stimuleert tegelijkertijd je clitoris, vagina en anus.

Zwart seksspeeltje dat in een hand wordt gehouden

Anale seks zonder penetratie

Anale seks staat echt weer op de kaart als een van de gebieden, waar je volop van kunt genieten.

Het stimuleren van je anus kan een totaal nieuwe ervaring zijn en andere sensaties geven dan je al kent. Het kan leiden tot grotere en intensere orgasmes, als je hebt ontdekt welke techniek het beste voor jou werkt.

Want nergens staat dat het alleen maar om penetratie moet gaan.

Ga ervoor!

Gerelateerde artikelen

  Meld je aan voor Sinful's nieuwsbriefAbonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestelling.

  Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

  TickDiscrete levering en verpakking
  TickRetourneer binnen 365 dagen
  TickGratis verzending boven €45

  Levering

  Veilige betaling

  Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

  Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

  Copyright © 2008-2024 Sinful