Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45

Dubbele vibrators

Wil je op meerdere plekken tegelijk geprikkeld worden? Dan is een dubbele vibrator de perfecte sextoy voor jou! Duik in onze grote selectie en vind jouw favoriet voor op het nachtkastje.

Dubbele vibrators - Stimulatie op meer dan één manier

Wat is een dubbele vibrator?

Wil je op meerdere plekken tegelijk gestimuleerd worden, of gewoon een vibrator hebben die je op meer dan één manier kunt gebruiken? In dat geval kan ik je aanraden om zo snel mogelijk een dubbele vibrator te pakken zien te krijgen. Dit type seksspeeltje kan meer dan normale vibrators en dat geldt ook voor sommige modellen die je misschien al kent We gaan zo dieper in op de verschillende varianten.

Je hebt waarschijnlijk al gehoord van een van de meest bekende type dubbele vibrators. Dit is natuurlijk de populaire rabbit vibrator. Deze is ontworpen om tegelijkertijd je G-spot en clitoris te stimuleren, wat een intens en ongelooflijk gevoel geeft. Maar dit is natuurlijk niet de enige versie die er bestaat. Je kunt ook een product vinden met twee dildo's, die ontworpen zijn om tegelijkertijd de vagina en anus te stimuleren. Of wat dacht je van de populaire clitorisstimulator die je ook aan de binnenkant plaagt?

Als je een model wilt dat je niet op meerdere plekken tegelijk stimuleert, maar dat op verschillende manieren gebruikt kan worden, dan kan een dubbele vibrator ook goed werken.

Ontdek je lichaam

We hebben verschillende varianten van dubbele vibrators bekeken en je zult misschien niet zo verrast zijn door onze selectie. De naam is inderdaad een goede indicatie van wat je kunt verwachten van deze prachtige producten die weten hoe ze je plezier naar een hoger niveau kunnen tillen.

Of misschien ben je al gewend aan dubbele stimulatie en wil je gewoon een nieuwe toevoeging aan je verzameling thuis? Wij begrijpen dit volkomen, want je kunt gewoon geen genoeg krijgen van deze ongelofelijke sex toy dat allemaal verschillende mogelijkheden biedt.

Dat gezegd hebbende, moeten we er wel op wijzen dat een dubbele vibrator niet voor iedereen is weggelegd. Sommige mensen houden van multi stimulatie, terwijl anderen dat niet doen. Ze kunnen het gevoel hebben dat het moeilijk is om zich te concentreren en te focussen op wat er gaande is. En er zijn natuurlijk geen goede en foute gevoelens in dit scenario. Je moet precies genieten van wat je lekker vindt, maar je kunt natuurlijk altijd nieuwe vormen van plezier en fantasieën verkennen en ermee experimenteren om je seksuele horizon te verbreden.

Hou je ook van penetratie met een dubbele vibrator?

Steeds meer klanten hebben gevraagd om al dit soort producten op één plek te kunnen vinden en aan deze wens hebben we natuurlijk voldaan. We hebben ontdekt dat veel mensen het heerlijk vinden om op meerdere plekken tegelijk gestimuleerd te worden, en dat is precies wat je kunt bereiken met een dubbele vibrator. Ook vinden velen het prettig om een product te gebruiken dat meer dan één functie heeft, dat soort seksspeeltjes vind je ook in deze categorie.

Als je denkt dat er producten ontbreken op deze pagina, dan horen we dat graag van je. We willen het je zo gemakkelijk mogelijk maken als je op zoek bent naar je nieuwe favoriete seksspeeltje. Of dat nu een dubbele vibrator, een dildo of iets heel anders is.

Als je meer wilt weten over dubbele vibrators, lees dan verder in onze blog Verdubbel je genot. Je bent altijd meer dan welkom om contact op te nemen met onze klantenservice als je vragen of wensen hebt. Wij zijn er om je de weg te wijzen en ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring krijgt wanneer je winkelt bij Sinful.

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful