Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Rode lingerie op een lakenRode lingerie op een laken
Gidsen
Copywriter
Laatste upate:26/09/2022

Zo koop je lingerie voor je partner

Inhoudsopgave

Heb jij je partner altijd al eens willen verwennen met ondeugende lingerie, dan is het nu hoog tijd om dat eindelijk te doen! Maar heb je geen idee hoe je de perfecte lingerie moet kiezen? Dat is niet zo vreemd. Het kan best een uitdaging zijn om de goede maat, de juiste stijl en type lingerie te vinden.

Maar geen paniek, ik zal je door de wildernis van open kruis lingerie, sexy bh's en erotische bustiers en korsetten leiden. Geen tijd of zin om je te verdiepen in maten of stijlen, maar je wilt NU iets wilt kopen?

Dan heb ik ook nog een aardige sluiproute voor je.

Rode en zwarte lingerie op een rek

Duik in de lade met ondergoed, voordat je met je pinpas zwaait

Om lingerie te vinden waar je partner van houdt én direct aan wil trekken, moet je een beetje speurwerk verrichten voordat je het in je winkelmandje doet. Zoek eerst uit of er bepaalde lingerie is die je partner heel vaak draagt. Is het een specifieke bh? Zijn het slipjes met een hoge taille? Heeft het een bepaalde kleur?

Als je dat eenmaal hebt in beeld hebt, is het de volgende stap om eens op onderzoek te gaan in de lade met ondergoed.

Maar vraag jezelf het volgende af:

  1. Vindt jouw partner het goed je zoiets privé bekijkt?
  2. En vind jij het okay om de lade rond te neuzen?

Als je beide vragen met "ja" kunt beantwoorden, kunnen we doorgaan.

Zwarte lingerie op een bed

Drie dingen op op te letten

Zodra de favoriete lingerie in de la hebt gevonden, let dan op de volgende drie dingen:

1. Bovenstuk

Heb je een bh, babydoll of een ander uitnodigend hemdje in handen? Let dan vooral op de maat, omdat die op verschillende manieren benoemd kan worden genoemd. Om de verwarring compleet te maken, is dit soort lingerie ook nog eens verkrijgbaar in 'One Size' maar daar kom ik nog op terug.

De maat van een hemdje bestaat meestal uit letters of cijfers, soms staat er een combinatie van beide.

BH-maten bestaan meestal uit een letter en een cijfer. De omtrek wordt gemeten in centimeters (bijv. 75, 80 of 85) en het volume van de buste wordt aangegeven met een cupmaat: de letters A tot H. Onthoud beide om de juiste maat te vinden.

Veel lingeriemerken geven de maatvoering van meerdere landen aan op hetzelfde maatlabel in de lingerie. Dit betekent dat je goed moet opletten of je bijvoorbeeld een EU-, FR- of UK-maat zoekt om de juiste maat te kiezen.

2. Onderstuk

Of je nu op zoek bent naar een slipje of een jarretelgordel, ook hier zul je maten in getallen (bijv. 36, 38, 40, 42, 44, 46) of letters (XS, S, M, L, XL, XXL en hoger) tegenkomen.

Twijfel je tussen twee maten? Dan kan ik je aanraden om op zoek te gaan naar lingerie die een beetje stretch heeft of die je bijvoorbeeld met bandjes kunt verstellen.

Close-up van zwarte lingerie

3. De stijl

Tot slot, let goed op de stijl en kleuren die je in de la aantreft.

Kom je vooral zwarte lingerie tegen? Of heeft het merendeel patronen of meerdere kleuren? Misschien is het meeste van een doorschijnende stof of kom je veel kant tegen. Bekijk de favoriet bh en voel of deze gewatteerd is of niet en of deze beugels onder de cups heeft.

En denk na over de lingeriestijl van je partner, zit het vaak strak en is het niets verhullend, zoals bij een catsuit of een bodystocking? Of draagt ze vaak iets met een hoge taille of lingerie dat een beetje los zit en rond haar rondingen fladdert, zoals een babydoll? Of is de allerbeste keuze voor haar misschien een verleidende sexy jurk?

Ga altijd voor de stijl waarvan je zeker weet dat je partner het met plezier aantrekt. Op deze manier is de kans groter dat de lingerie ook daadwerkelijk gedragen wordt.

Een persoon sluit een zwart latex vest

De sluiproute

Als je het nog steeds een beetje te lastig vindt om de juiste maat te vinden, dan heb ik dé tip om de zoektocht een stuk makkelijker te maken. Je kunt namelijk een sluiproute nemen, door voor lingerie in een one size of een plus size te gaan.

Dit betekent dat één maat passend is voor meerdere maten, en jij dus niet zo veel aandacht hoeft te besteden aan de verschillende cijfers en letters. Een lingerie merk dat hierin uitblinkt is NORTIE. In deze collectie vind je van alles: van bh sets, kousen, bodystockings, catsuits en kruisloze slipjes. En dat in alle maten.

Nu klinkt het alsof size geschikt is voor alle maten, maar dat is helaas niet het geval. Doorgaans kan een one size gedragen worden door maat 36 tot en met 40 of een XS tot maat L.

Zoek je een grotere maat, ga dan voor een plus size.

Rode en zwarte lingerie close-up

Bonustip!

Zo, nu ben je helemaal klaar om op jacht te gaan naar mooie lingerie.

Tot slot heb ik nog een handige tip voor je: neem foto's. Maak een foto van het maatlabel, zo heb je altijd de juiste maten bij de hand. En neem een foto van haar favoriete lingerie. Zo weet je zeker of het een setje is, de verschillende details kunt onthouden en zeker bent van haar stijl. Veel succes!

Psst! Lees deze review om alles over NORTIE te ontdekken!

Gerelateerde artikelen

    Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

    Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

    Discrete levering en verpakking
    Retourneer binnen 365 dagen
    Gratis verzending boven €45

    Levering

    Veilige betaling

    Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

    Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

    Copyright © 2008-2024 Sinful