Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Womanizer en Satisfyer speeltjes op een bedWomanizer en Satisfyer speeltjes op een bed
Merken
Sexual Wellness Specialist
Laatste upate:09/07/2020

Womanizer vs Satisfyer - De ultieme gids

Inhoudsopgave

Is het nou een clitoris stimulator of een luchtdruk vibrator? Zoals je misschien al weet, zijn er vele benamingen voor dit type seksspeeltje en deze wonderlijke merken vormen daarop geen uitzondering. 

Het populaire soort seksspeeltje heeft vrouwen over de hele wereld al in vervoering gebracht en in de afgelopen jaren veel (terechte) aandacht gekregen online, in de pers en onder vriendinnen.

De meeste vrouwen zullen het erover eens zijn dat dit seksspeeltje een absolute must-have in het nachtkastje is. Maar er is één ding waar de meningen over verdeeld zijn: Womanizer of Satisfyer?

Drie speeltjes van Womanizer op een bed

Womanizer

De Womanizer werd uitgevonden door de Duitse uitvinder Michael Lenke en zijn vrouw Brigitte. Zij wisten dat veel vrouwen moeite hebben met het bereiken van een orgasme, of dit zelfs nog nooit hebben ervaren. Het echtpaar was vastbesloten daar iets aan te doen. 

Zij brachten een revolutie teweeg op de markt voor seksspeeltjes met de gepatenteerde Pleasure Air Technology van de Womanizer, die de clitoris stimuleert zonder direct contact. 

Tegenwoordig is het merk onderdeel van Wowtech, dat achter enkele van de belangrijkste seksspeeltjes ter wereld zit. Met de visie dat een orgasme een mensenrecht is en dat elk stigma rond de seksualiteit van vrouwen doorbroken moet worden, is Womanizers nu in meer dan 30 landen te vinden.

Laten we de drie populairste clitoris stimulators van Womanizer eens van dichtbij bekijken. 

Psst! Lees ook onze ultieme gids over de Womanizer en ontdek de vele modellen.

Womanizer Premium 2

De absolute Rolls Royce van Womanizer is de Womanizer Premium 2. Een exclusief ontwerp met 14 intensiteiten. Dit speeltje heeft twee innovatieve functies, die de ervaring nog lekkerder maken.

De eerste is de Smart Silence functie, die ervoor zorgt dat de stimulatie pas begint als de zuigkop in contact komt met de huid. Hierdoor wordt het een hele discrete en stille ervaring. 

De tweede functie is de Autopilot, die het over kan nemen en verschillende intensiteiten voor je samenstelt. Zo kun je ontspannen achterover leunen en volop geneten, terwijl je orgasme zich volledig automatisch opbouwt.

De Premium 2 is bedekt met een laagje fluweelzachte siliconen, is waterdicht en oplaadbaar.

Womanizer Premium 2 en pluimen op een blote buik

Womanizer Liberty

De Liberty is een andere populaire clitoris stimulator. Het heeft een reisvriendelijker ontwerp en heeft voor de meeste mensen een meer betaalbare prijs. De Womanizer Liberty is kleiner dan het Premium-model, heeft een hardere kunststof behuizing en is te krijgen in verschillende fraaie kleuren.

De zachte siliconen zuigkop biedt 6 verschillende intensiteiten. Met de handige magnetisch deksel kun je het speeltje discreet opbergen of mee op reis nemen. Dit model is ook waterdicht en oplaadbaar.

Persoon houdt een Womanizer Liberty vast met een hand

Womanizer Duo

Womanizer heeft ook een verrukkelijk product gecreëerd voor wie zowel van buiten, als tegelijkertijd van binnen gestimuleerd wil worden. Zeg hallo tegen Womanizer Duo. Deze luxe clitoris stimulator heeft dezelfde functies als het Premium model: 12 intensiteiten, Smart Silence functie en een Autopilot.

Maar daarnaast heeft hij een gebogen schacht, die je tegelijkertijd van binnen verwent met 10 heerlijke vibraties. Het opent een hele nieuwe wereld van diepe, gemengde orgasmes. De Duo is, net als de andere twee genoemde modellen, waterdicht en oplaadbaar.

Persoon houdt een Womanizer duo vast met twee handen

De voordelen wanneer je voor Womanizer kiest

Laten we eens kijken naar een paar van de vele voordelen die je krijgt, als je kiest voor een Womanizer clitoris stimulator.

Het prachtige ontwerp

Misschien ben je heel nieuwsgierig naar de lekkere ontwerpen van Womanizer, maar schrik je van de prijs? Voor veel mensen is €150 voor een seksspeeltje ontzettend veel geld. Maar tegelijkertijd geven we met gemak twee keer zoveel uit aan merkschoenen en designertassen. We doen dit omdat het een soort investering is. Een klassieker. Iets wat we vele jaren kunnen gebruiken. En dat geldt ook voor een clitoris stimulator van Womanizer.

Kwaliteit en duurzaamheid

Womanizer is bekend en geliefd om zijn exclusieve ontwerpen en bijna onberispelijke kwaliteit. Een Womanizer clitoris stimulator gaat gewoon langer mee dan veel andere seksspeeltjes. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de zuigkop te vervangen, als je door de jaren heen je van een goede hygiëne wilt verzekeren. Tegelijkertijd kun je de stimulatie intensiveren of verminderen, door voor een kleinere of grotere zuigkop te kiezen.

Bijzondere kenmerken

Bij Womanizer weten ze wat vrouwen tot een orgasme brengt, en ze blijven nieuwe manieren ontwikkelen om de reis naar het hoogtepunt zowel luxueus, als extra plezierig te maken. Met functies zoals Smart Silence en de Autopilot, een oplaadbaar en waterdicht product, kun je er discreet mee genieten in allerlei omgevingen. Praktisch en discreet opbergen en de mooie verpakking zijn slechts de kers op de taart.

Persoon houdt drie verschillende speeltjes van Satisfyer vast

Satisfyer

Safisfyer is ook een Duitse uitvinding (wat dat betreft hebben we veel te danken aan onze buren). De Satisfyer stimuleert de clitoris met pulserende luchtdrukgolven, zodat alle zenuwuiteinden en genotspunten tegelijk verwend worden. 

De uitvinding sloeg snel aan en brengt momenteel meer dan 25 miljoen mensen, in meer dan 100 landen over de hele wereld in extase.

Laten we eerst eens kijken naar de drie populairste luchtdruk vibrators van Satisfyer.

Satisfyer Pro 2

De Satisfyer Pro 2 Next Generation is razend populair sinds 2016 en is één van de meest besproken seksspeeltjes ter wereld En terecht! Dit kleine speeltje heeft miljoenen orgasmes veroorzaakt en het blijft een hit.

De combinatie van het indrukwekkende resultaat en de zeer betaalbare prijs bevalt veel vrouwen. Het kunstof ontwerp ligt prettig in de hand en de zachte siliconen zuigkop levert maar liefst 11 verschillende intensiteiten. De Satisfyer Pro 2 editie is ook oplaadbaar, waardoor je 30 minuten vrij uit kunt spelen op één lading.

Satisfyer pro 2 en twee pluimen op een onderlijf

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator

Met de Satisfyer Rabbit kun je helemaal op gaan in de opwindende stimulatie op je clitoris, terwijl je vaginaal verwend wordt met heerlijke vibraties. De gebogen schacht raakt je G-spot met 10 vibratie instellingen, terwijl je 11 intensiteiten kunt kiezen om je clitoris mee te verwennen.

Het ontwerp is strak, waterdicht en oplaadbaar. De hele vibrator is bekleed met zacht siliconen en dat voelt heerlijk op je huid, zowel van binnen als van buiten.

Persoon houdt een Satisfyer Pro G-spot Rabbit Vibrator vast

Satisfyer Pro Penguin

Als je liever seksspeeltjes hebt met een bescheiden en speels ontwerp, dan moet je zeker kennismaken met de Satisfyer Penguin. Hiermee kun je gevoelige clitoris verwennen met dezelfde verslavende luchtdruk technologie, maar dan in Pingu-stijl.

Met de stimulator kun je kiezen uit 11 intensiteiten. Het formaat en ontwerp maken dit een ideaal speeltje om mee te nemen in je handtas, voor een ondeugend avontuur. Hij is waterdicht en kan ook in natte omstandigheden worden gebruikt en is bovendien oplaadbaar.

Person houdt een Satisfyer Penguin vast

De voordelen wanneer je voor Satisfyer kiest

Laten we eens kijken naar de voordelen wanneer je voor een luchtdruk vibrator van Satisfyer kiest.

Prijs

Het is geen geheim dat de prijzen van de producten van Satisfyer heel schappelijk zijn en voor de meeste goed betaalbaar. Zo kun je kennismaken met de heerlijke stimulatie, zonder dat je hele maandbudget er in één keer door heen gaat.

Groot aanbod

Satisfyer produceert seksspeeltjes met dezelfde snelheid, als dat wij van onderbroek wisselen. Het is natuurlijk heerlijk om in fris ondergoed te stappen, het is nog leuker om nieuwe en heerlijke speeltjes te ontdekken. In de collectie van Satisfyer vind je clitoris stimulators, vibrators en combinaties van beide. Er is dus voor iedere smaak en behoefte wel iets te vinden. Als je een clitoris hebt, dan is er zeker een Satisfyer voor jou.

Vier verschillende speeltjes van Womanizer en Satisfyer op een bed

Moet ik nu Womanizer of Satisfyer kiezen?

Dat is een heel goede vraag! En daar is geen goed of fout antwoord op. Bij de keuze voor een clitoris stimulator willen we je aan raden we om te bedenken wat voor jou belangrijk is. Bijvoorbeeld:

Kwaliteit

Womanizer > Satisfyer

Vraag je je af waarom er zo'n groot prijsverschil is tussen de twee merken? Ze maken tenslotte allebei seksspeeltjes die hetzelfde doen. Kwaliteit is een van de grootste redenen die dit verschil verklaart.  Bij Womanizer zijn de materialen zorgvuldig geselecteerd en het eindresultaat straalt dan ook een perfecte uitvoering uit. De levensduur van de producten is lang en je krijgt over het algemeen veel product voor je geld, als je producten van Womanizer koopt.

Satisfyer lijkt meer prioriteit te geven aan de functies, dan aan de algemene ervaring. De levensduur van de producten is lager en ze gaan vaker stuk. Aan de andere kant is het geen grote kostenpost om een speeltje te vervangen, of een ander model uit te proberen.

Ontwerp

Womanizer > Satisfyer

Ook al is schoonheid vaak ook een kwestie van smaak, de Womanizer komt toch als beste uit de bus als het gaat om het ontwerp. De producten zijn mooi en bijna sensueel te noemen. Daarnaast zijn ze ontworpen met de anatomie en de esthetiek van het lichaam in gedachten. De knoppen zijn slim geplaatst en daarmee zijn de speeltjes gevoelsmatig en intuïtief makkelijker te bedienen.

Bij Satisfyer valt weer op dat de functie voorop staat, al is de vormgeving van hun speeltjes in de loop van tijd speelser en moderner geworden. Satisfyer levert zeker geen slechte ontwerpen of onaantrekkelijke producten, maar met een product van Womanizer in je hand, krijg je toch het gevoel dat daar meer over na is gedacht.  

Prijs

Womanizer < Satisfyer

Vanwege de zachte prijzen is Satisfyer toegankelijker voor veel meer vrouwen, dan de Womanizer. Als je op zoek bent naar je eerste seksspeeltje of zelfs je eerste clitoris stimulator, wil je natuurlijk niet meer uitgeven dan nodig is. Want wat nou als het niet de juiste match is? Het is altijd een goed idee om een paar verschillende dingen te proberen, om zo uit te vinden wat je aanspreekt. En dan is Satisfyer een absolute favoriet. De Womanizer is heel geschikt voor de vrouw, die weet wat ze wil en bereid is daarvoor te betalen.

Extraatjes

Womanizer > Satisfyer

Zowel Womanizer als Satisfyer heeft oplaadbare en waterdichte producten, die je een geweldige ervaring zullen geven. Het is fijn om je stimulator mee te kunnen nemen onder de douche of in bad. Schoonmaken is ook geen probleem, omdat ze waterproof zijn, kun je ze zorgeloos reinigen. Toch wint de Womanizer het hier weer van de Satisfyer. Dankzij alle aandacht voor details, zoals het minimaliseren van geluid met de Smart Silence functie en extra functies als de Autopilot.

Persoon met een Womanizer in de ene hand en een Satisfyer in de andere hand

En de winnaar is... JIJ!

Ja, dat lees je goed. Of je nu voor een seksspeeltje van Womanizer of Satisfyer kiest, jij bent hoe dan ook de winnaar. Als we alle voordelen bij elkaar optellen, staat de Womanizer op een duidelijke eerste plaats. Maar jij mag ook op het podium van de winnaar staan. Want wat je ook kiest, je kunt je verheugen op bijzondere, ondeugende en ultra-stimulerende ervaring, die zo maar kan eindigen in snelle, diepe, multi- en/of spuitende orgasmes! Dus maak je klaar om de champagne te laten knallen en plan een extra tijd voor jezelf, zodat je de overwinning onder het dekbed kunt vieren met je nieuwe vriendje!

Geniet er van!

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful