Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
 • Discrete levering en verpakking
 • Retourneer binnen 365 dagen
 • Gratis verzending boven €45
Twee handen houden meerdere Womanizers vastTwee handen houden meerdere Womanizers vast
Merken
Author
Laatste upate:22/06/2022

Womanizer – De ultieme gids

Inhoudsopgave

Heb je het gefluister op kantoor of de kleurrijke verhalen van je vriendinnen gehoord over een fantastisch klein wonder dat orgasme na orgasme na orgasme bezorgt? Dan heb je al gehoord van de Womanizer! Woman-wat? Nee, nee, niet die hit uit begin jaren 2000 van Britney Spears, maar het soort hit dat je in je nachtkastje bewaart.

Een Womanizer is namelijk een clitorisstimulator. Deze heeft een exclusief ontwerp en een gepatenteerde vorm van stimulatie, bekend als Pleasure Air Technology, die al duizenden vrouwen over de hele wereld heeft veroverd.

Wat kan een Womanizer doen?

De Womanizer stimuleert de clitoris via prikkelende en pulserende drukgolven die nooit direct in contact komen met je huid. De zachte zuigkop omsluit je clitoris en pulseert eromheen in plaats van er direct op.

Illustratie van een vrouw met een Womanizer

De meeste klassieke vibrators stimuleren de clitoris op een meer oppervlakkige manier, wat natuurlijk helemaal fantastisch kan voelen en aanleiding kan geven tot een hele reeks orgastische ervaringen. Een clitorisstimulator geeft echter een diepere vorm van stimulatie aan de hele clitoris, waarbij de aandacht wordt besteed aan elk zenuwuiteinde en elk genotspunt.

Stel je voor dat een druppel regen een plas water raakt en ringen van kleine golfjes in het wateroppervlak creëert. Dat is een vrij goede illustratie van hoe de pulserende drukgolven voelen als ze over je hele clitoris bewegen.

Kringen in water

Naast de intensere en diepgaandere vorm van stimulatie, heeft het gebruik van een stimulator ook andere voordelen. Doordat de stimulator niet in direct contact komt met je huid, zal deze je gevoeligheid niet verminderen. Misschien heb je gemerkt dat je elke keer meer vingerdruk of sterkere trillingen moet uitoefenen om een climax te bereiken? Nou, met een Womanizer heb je dat probleem niet – je kunt hem keer op keer gebruiken zonder de gevoeligheid voor zijn heerlijke stimulatie te verliezen.

Sommige vrouwen vinden het gevoel erg op orale seks lijken. Het gevoel dat je krijgt als een partner zachtjes op je clitoris zuigt tussen het strelen van de tong door, is niet geheel anders dan het gevoel van het gebruik van een Womanizer en dit is ook een reden waarom ze zo populair zijn.

Als je moeite hebt om een orgasme te krijgen, of als je last hebt van verminderde gevoeligheid van de clitoris, dan is een clitorisstimulator misschien wel het antwoord op al je gebeden.

Hier bij Sinful hebben we talloze berichten ontvangen van vrouwen die ons vertellen dat de Womanizer hen heeft geholpen hun eerste orgasme, hun eerste vrouwelijke ejaculatie of zelfs hun eerste ervaring van meerdere orgasmes op rij te bereiken. Geef je zoektocht naar orgastische bevrediging dus niet op en zeker niet als je een clitorisstimulator nog moet uitproberen.

Twee handen houden drie drie Womanizers vast

Maak kennis met jouw Womanizer

Er zijn veel verschillende modellen en het kan moeilijk zijn om ze van elkaar te onderscheiden, vooral wanneer hun primaire functie en doel altijd hetzelfde is: jou van dienst zijn. Hier presenteren we je onze doorloop van de verschillende modellen, dus neem een kijkje en ontdek degene voor jou.

Womanizer Premium 2

Het premium model is bijna het ultieme luxeproduct voor vrouwen. Het heeft een zijdezachte oppervlaktestructuur gemaakt van weelderige siliconen en is echt een keuze voor diegenen die alleen het allerbeste willen! De Womanizer Premium 2 heeft twee extra functies: een Smart Silence-functie, wat betekent dat de stimulatie pas begint als de zuigkop in contact komt met de huid, en een AutoPilot-modus, die automatisch schakelt tussen de verschillende intensiteiten, wat betekent dat je alleen maar achterover hoeft te liggen en geef je over aan het plezier.

 • Intensiteiten: 14
 • Smart Silence: Ja
 • Automatische piloot: Ja
 • Waterbestendig: Ja
 • Oplaadbaar: Ja (Oplaadtijd: 120 minuten. Speelduur: 240 minuten)
 • Geluidsniveau: Niet beschikbaar

Vrouw ligt in bed met een Womanizer in haar hand

Womanizer Liberty

Liberty is het perfecte model om mee te nemen. Hij is kleiner dan veel van de andere varianten, maar net zo exclusief, en wordt geleverd met een praktische, magnetische hoes voor eenvoudige en discrete opslag. Doe gewoon de Womanizer Liberty  in je handtas voordat je op je volgende romantische weekendje weg gaat en geniet van het slanke, vrouwelijke ontwerp.

 • Intensiteiten: 6
 • Smart Silence: Nee
 • Automatische piloot: Nee
 • Waterbestendig: Ja
 • Oplaadbaar: Ja (Oplaadtijd: 60 minuten. Speelduur: 120 minuten)
 • Geluidsniveau: < 40 dB

Vrouw gezien vanaf de zijkant met een Womanizer in haar hand.

Womanizer Classic

De Classic heeft grotendeels hetzelfde ontwerp als het Premium model. Deze heeft hetzelfde zachte siliconen oppervlak, maar zonder de extra functies. Dit maakt de Womanizer Classic perfect voor vrouwen die houden van veel variatie in intensiteit en een exclusief design zonder al te veel franje.

Intensiteiten: 8

Smart Silence: Nee

Automatische piloot: Nee

Waterbestendig: Ja

Oplaadbaar: Ja (Oplaadtijd: 120 minuten. Speelduur: 240 minuten)

Geluidsniveau: < 42 dB

Zwarte Womanizer in een hand

Womanizer Duo

De Womanizer Duo tilt je plezier naar een hoger niveau, namelijk door je zowel van buiten als van binnen tegelijkertijd te stimuleren. Het bovenste deel is een clitorisstimulator die dezelfde functie vervult die we kennen (en waar we van houden) van het Premium model. Eronder zit een kromme dildo vibrator die precies past bij de G-spot. Met andere woorden, dit model stimuleert je in twee verschillende erogene zones tegelijk, waardoor je ruimschoots de kans krijgt om te genieten van vele gemengde orgasmes.

 • Intensiteiten: 12
 • Trillingen: 12 niveaus en 10 patronen.
 • Smart Silence: Ja
 • Automatische piloot: Nee
 • Waterbestendig: Ja
 • Oplaadbaar: Ja (Oplaadtijd: 120 minuten. Speelduur: 120 minuten)
 • Geluidsniveau: Niet beschikbaar

Vrouw die een Womanizer Duo vast houdt

Womanizer Starlet 3

Dit model is voor vrouwen die willen weten waar de rage rondom druk golven over gaat. De Womanizer Starlet 3 is perfect voor beginners die willen experimenteren met clitorisstimulatie. Bovendien heeft het een slank en compact ontwerp, waardoor hij zowel discreet als reisvriendelijk is.

 • Intensiteiten: 6
 • Smart Silence: Nee
 • Automatische piloot: Nee
 • Waterbestendig: Ja
 • Oplaadbaar: Ja (Oplaadtijd: 30 minuten. Speelduur: 30 minuten)
 • Geluidsniveau: Niet beschikbaar

Vrouw houdt een Womanizer Starlet vast

Womanizer Premium Eco

Deze laatste tak in de Womanizer stamboom is een nieuwe milieuvriendelijke versie van de beroemde Womanizer Premium. Met maar liefst 12 intensiteitsniveaus kun je genieten van die magische, teenkrullende sensatie terwijl de orgasmen door je lichaam pulseren, terwijl je gerust kunt zijn dat je ook je steentje bijdraagt voor de planeet.

 • Intensiteiten: 12
 • Smart Silence: Ja
 • Automatische piloot: Nee
 • Waterbestendig: Ja
 • Oplaadbaar: Ja (Oplaadtijd: 120 minuten. Speelduur: 240 minuten)
 • Geluidsniveau: Niet beschikbaar

Vrouw houdt een Womanizer Eco vast

Gids: Hoe kom je tot een orgasme met je Womanizer

De Womanizer stimuleert op geheel nieuwe manieren, en het kan even duren voordat je er je eerste orgasme van krijgt. Veel vrouwen ervaren meteen krachtige en ongelooflijke orgasmes, terwijl anderen wat meer oefening nodig hebben om de magie te laten gebeuren. Maar maak je geen zorgen, beide zijn volkomen normaal.

Ken jouw clitoris

Hoe goed ken jij je clitoris? Weet jij of deze groot of klein is? Supergevoelig of gewoon een beetje? Piekt het uit of verschuilt het zich achter een kleine huidplooi?

Het is een goed idee om je vingers op te warmen voordat je begint en een glijmiddel op waterbasis te gebruiken bij het gebruik van je Womanizer.Probeer bijvoorbeeld eens een biologisch glijmiddel van een vertrouwd merk zoals Kaerlig. Wees nieuwsgierig en verken met je vingers om je clitoris te lokaliseren en te strelen. Als je eenmaal het terrein hebt verkend, zal het veel gemakkelijker zijn om je Womanizer correct te positioneren en het meeste uit zijn krachtige stimulatie te halen.

Womanizers en glijmiddelen in een bed

Psst! Wist je dat de clitoris bestaat uit maar liefst 8.000 gevoelige zenuwuiteinden? Deze zwelt op als je seksueel opgewonden bent – op precies dezelfde manier als de penis van een man.

Wanneer je klaar bent om je Womanizer te gebruiken, houd je deze in één hand terwijl je jouw andere hand gebruikt om de schaamlippen te spreiden en je clitoris bloot te leggen. Plaats vervolgens de zuigkop over het gebied en zet de stimulatie aan.

We raden aan om op het laagste niveau te beginnen, zodat je aan de stimulatie kunt wennen. Het is aan jou of je wilt dat de zuigkop je clitoris omsluit of dat je een beetje druk wilt – het hangt helemaal af van hoe gevoelig je bent en hoe intens je wilt dat de stimulatie is. Probeer het uit en experimenteer met de verschillende intensiteiten terwijl je richting een orgasme opbouwt.

Illustratie van een Womanizer tegen een clitoris

De kracht van glijmiddel

Als je moeite hebt om de zuigkop precies goed te positioneren, dan is een glijmiddel waarschijnlijk de oplossing. Het gebruik van glijmiddel maakt het veel gemakkelijker om de zuigkop over je gevoelige huid te leiden totdat je de goede plek bereikt. Denk eraan een glijmiddel op waterbasis te gebruiken dat veilig is voor gebruik met seksspeeltjes.

Suck it to me!

De meeste Womanizer-stimulatoren bieden je de mogelijkheid om de zuigkop te veranderen. Een nieuwe zuigkop zal je stimulator hygiënisch gezien een heel nieuw leven geven, maar het kan ook een impact hebben op de stimulatie zelf. Probeer een klein hoofd als je extra intensiteit wilt of een middelgroot hoofd als je vindt dat de lagere niveaus stimulerend genoeg zijn.

Extra zuigkopkes in een bed

Trakteer jezelf in bad

Veel vrouwen vinden het gemakkelijker om een orgasme te bereiken als ze volledig ontspannen zijn, daarom biedt badtijd de perfecte kans om te genieten van een beetje extra zelfzorg.

Gelukkig zijn de meeste Womanizer modellen waterdicht, dus er is geen excuus om ze niet minstens één keer te gebruiken onder de douche of in het bad.

Zet wat zachte muziek op, steek een geurkaars aan en verwen jezelf met een heerlijke bodyscrub voordat je jouw clitorisstimulator aanzet. Laat je lichaam en je zintuigen meedrijven met de stemming en sluit alle gedachten aan nieuwsgierige buren of stijgende waterrekeningen buiten.

Womanizer in een glas water

Geduld lieverd

Hoe lang het precies duurt om volledig opgewonden te raken en een orgasme te bereiken, verschilt van vrouw tot vrouw. Bovendien kan het gebruik van een nieuw seksspeeltje wat oefening en gewenning vergen. Gelukkig is het echter een veel leukere vorm van trainen dan wat je gewend bent in de sportschool.

Orgasme in een tube

Als je het gevoel hebt dat je maar een klein duwtje nodig hebt om over de finish te komen, probeer dan een tube orgasme crème of gel.We kunnen de Kaerlig Organische Orgasme Gel van harte aanraden. Dit type product verhoogt de bloedtoevoer naar de clitoris, waardoor je extra gevoelig bent voor aanraking. Dit kan het gemakkelijker maken om een orgasme te bereiken en zelfs de intensiteit te verhogen, vooral bij gebruik in combinatie met een clitorisstimulator.

Womanizer in een hand en een tube orgasm gel op een dijbeen

Gids: Een Womanizer gebruiken samen met je partner

Ook al is er (nog) geen speciale Womanizer voor koppels (of mannen trouwens, al moet er ergens een Manizer in ontwikkeling zijn), je kunt je partner toch zeker voorstellen aan je nieuwe beste vriend. Ze zullen hoogstwaarschijnlijk blij zijn om je er keer op keer van te zien genieten. En dus waarom zou je niet al dat plezier in je vrijen als koppel brengen?

Orale hemel!

Als je een enkeltje rechtstreeks naar de zevende hemel wilt, probeer dan tijdens orale seks een clitorisstimulator te gebruiken. De Womanizer Premium is hier bijzonder geschikt voor vanwege de Smart Silence-functie, waardoor het niet nodig is om de stimulator tijdens gebruik aan en uit te zetten en je niet wordt afgeleid door irritant gedreun of geluiden.Laat je partner afwisselen tussen het gebruik van hun tong en de Womanizer, zodat je kunt genieten van zowel oraal genot als intense stimulatie tegelijk. Dit is een effectieve en zeer plezierige manier om op te bouwen naar een orgasme en een geweldige vorm van voorspel.

De Womanizer is ook een geweldig speeltje om mee te experimenteren tijdens het vrijen. Je kansen om een orgasme te ervaren tijdens de penetratie zullen veel groter zijn als de clitoris ook gestimuleerd wordt, dus er is geen excuus om het niet te proberen. Duik er gewoon in en probeer het uit in je favoriete standen of check onderstaande standen voor wat inspiratie.

Lepeltje lepeltje

Deze functie is toevallig een geweldige plek om te beginnen. Als je op je zij ligt met je benen bij elkaar en gebogen, dan zullen je benen je daadwerkelijk helpen om de clitorisstimulator op zijn plaats te houden. Tegelijkertijd kan je partner je van achteren penetreren en zelfs de stimulator voor je vasthouden als jij je handen vrij wilt hebben om elders te verkennen

Illustratie van een koppel dat lepeltje lepeltje ligt

Doggy style

De klassieke doggy-stijl is een andere goede positie om te proberen. Laat je partner je van achteren penetreren, zodat je vrij spel aan de voorkant hebt om de Womanizer precies goed te positioneren.

Illustratie van een koppel in doggy style positie

Plat op je buik

Als je op je buik ligt, helpt je gewicht om de Womanizer op zijn plaats te houden. Met een beetje oefening kan deze zelfs vanzelf op zijn plaats blijven, zodat jij je handen voor andere dingen kunt gebruiken. Deze positie geeft je partner gratis toegang tot je achterste, dus ze zullen je Womanizer waarschijnlijk niet eens opmerken, behalve natuurlijk wanneer je luid begint te kreunen.

Illustratie van een koppel op hun buik

Veel plezier!

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful