Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
 • Discrete levering en verpakking
 • Retourneer binnen 365 dagen
 • Gratis verzending boven €45
Een koppel ligt dicht tegen elkaar in een bed met kaarsen om hen heenEen koppel ligt dicht tegen elkaar in een bed met kaarsen om hen heen
Seksuele Gezondheid
Content Specialist
Laatste upate:30/11/2023

Tantra - Maak op een dieper niveau contact met je partner

Vandaag de dag draait veel in onze maatschappij om snelheid, efficiëntie en het bereiken van doelen. Dit wordt weerspiegeld in de slaapkamer. Veel koppels seks hebben met de focus op het zo snel bereiken van een orgasme, in plaats van een diepe verbinding voelen met elkaar.

Deze uitspraak komt van de ervaren Tantra Lerares, Maxinne Björk.

Ze gelooft dat wanneer we alles vertragen, onze zintuigen en ons hele lichaam wordt geactiveerd. En er zou meer aandacht moeten worden geven aan het proces, dan aan het resultaat.

Een manier om dit te bereiken is door de fascinerende wereld van tantra te verkennen!

Close-up van een stel, de een kietelt de ander met een kietelveer in de nek

Wat is tantra?

Een veel voorkomende misvatting is dat tantra alleen over seks gaat.

Dat is het niet!

Maxinne Björk legt uit:

"Tantra is een holistisch, spiritueel pad dat erop gericht is de beoefenaars positief te transformeren, om verlichting te bereiken door middel van verschillende levensstijlen en oefeningen. Het is een manier van leven die meer verbonden is met alles wat onze wereld te bieden heeft."

Volgens Maxinne Björk vertelt de onderliggende filosofie van tantra ons dat alle dingen een goddelijke natuur bezitten. Dit betekent dat niets wordt afgewezen of onderdrukt. In plaats daarvan is er een volledige omarming van alles wat bestaat.

"Het richt zich op het begrijpen en gebruiken van de energieën van het universum, zowel in ons als om ons heen. In de kern leert tantra ons dat alles met elkaar verbonden is. En dit is ook de basis van tantrische seks," zegt Maxinne Björk.

Het Sanskriet woord Tantra betekent letterlijk schering (op een weefgetouw), of "uitbreiding". Het komt voort uit de werkwoordelijke wortels:

TAN - "uitrekken, uiteenzetten", wat het idee kan betekenen van iemands begrip verbreden en nieuwe niveaus van bewustzijn bereiken.

TRA - "redden", wat kan worden opgevat als "gereedschap" of "instrument". Het beschrijft de methoden, praktijken en technieken die worden gebruikt om kennis- en bewustzijnsverruiming te bereiken.

Persoon zit in ondergoed op de grond met brandende kaarsen om zich heen.

Tantra in een box

Als je een kijkje wilt nemen in de betoverende wereld van tantra, hebben we een speciale traktatie voor je klaarstaan. De Sinful Tantra Box, gemaakt in samenwerking met Maxinne Björk, biedt een heel nieuw niveau van intimiteit.

Het is gevuld met zorgvuldig geselecteerde producten die je zintuigen stimuleren; een blinddoek, verenkietelaar, satijnen linten, flogger, massageolie, glijmiddel op waterbasis, glazen dildo, metalen buttplug en een etherische olie van ylang-ylang.

Onze tantra box is gemaakt voor een speelse ontdekkingsreis. Met het bijgeleverde gids word je aangemoedigd om te leren, te ontdekken en diep in je intieme verbindingen te duiken.

"Het is belangrijk om te zeggen dat je het niet allemaal hoeft te begrijpen of erin hoeft te geloven om ervan te genieten en een zinvolle en bevredigende ervaring te hebben met deze begeleiding en de producten in de box. Kies wat voor jou zinvol is en laat de rest liggen," zegt Maxinne Björk.

Sinful Tantra Box

Als je meer wilt weten over tantra en onze fantastische Sinful Tantra Box, kun je deze video bekijken waarin Maxinne Björk praat met haar voormalige partner en Conscious Intimacy Coach, Manuele Paradiso.

We wensen je vele uren van diepe verbinding, sensualiteit en intimiteit!

Gerelateerde artikelen

  Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

  Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

  Discrete levering en verpakking
  Retourneer binnen 365 dagen
  Gratis verzending boven €45

  Levering

  Veilige betaling

  Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

  Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

  Copyright © 2008-2024 Sinful