Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
 • Discrete levering en verpakking
 • Retourneer binnen 365 dagen
 • Gratis verzending boven €45
Zwart seksspeeltje op zwarte achtergrondZwart seksspeeltje op zwarte achtergrond
Nieuws
Copywriter
Laatste upate:09/04/2024

Sinful x Han Kjøbenhavn - Verlangen ontmoet mode

Het leven verkennen, jezelf uitdrukken en speels zijn, dat zijn een paar dingen die mode en seks gemeen hebben. Dit is ook de essentie die ons drijft om te doen wat we doen, dag in dag uit: mensen helpen om hun beste (seks)leven te leiden.

En met de samenwerking met Han Kjøbenhavn willen we dit blijven doen. Dit merk durft zich uit te spreken en risico's te nemen. En precies die energie willen we ook inzetten om het gesprek op gang te brengen.

En dat deden we! Op de catwalk in Milaan tijdens de Milan Fashion Week 2023. Op de catwalk was de samensmelting van onze werelden te zien. Gedurfde creaties, die straalden van kracht en spannende sensualiteit. Het absolute hoogtepunt was de jurk met een kraag, gemaakt van zo'n 170 tong vibrators.

Zwarte seksspeeltjes op elkaar

Wind het idee van verlangen, gecombineerd met kunst met een wild randje jou op? Dan wordt de Sinful x Han Kjøbenhavn Tong Vibrator ongetwijfeld jouw nieuwe favoriete accessoire!

De betoverende tong was het middelpunt van inspiratie voor de creaties uit deze samenwerking. De strakke, zwarte en krachtige tong vibrator is gemaakt voor puur genot. Futuristisch en pretentieloos, maar toch elegant en krachtig.

Persoon draagt jurk gemaakt van seksspeeltjes

Gerelateerde artikelen

  Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

  Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

  Discrete levering en verpakking
  Retourneer binnen 365 dagen
  Gratis verzending boven €45

  Levering

  Veilige betaling

  Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

  Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

  Copyright © 2008-2024 Sinful