Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Zes verschillende iseksspeeltjes op een glitterachtergrondZes verschillende iseksspeeltjes op een glitterachtergrond
Gidsen

Seksspeeltjes om het genot in jezelf te ontdekken

Inhoudsopgave

De meeste vrouwen krijgen een orgasme door het stimuleren van hun clitoris. Deze kleine parel verbergt namelijk veel gevoelige zenuwuiteinden. Deze exploderen van genot als het orgasme over je heen rolt.

Maar je kunt ook veel genot beleven als je in je vagina op onderzoek uit gaat.

Lees verder om erachter te komen welke seksspeeltjes er bij de stimulatie van je dromen passen.

Maak kennis met je vagina

Als je nog geen gedag hebt gezegd daar beneden, dan is dat een goed begin. Je kunt dit op de klassieke manier doen, door comfortabel boven een spiegel te hurken, zodat je kunt zien wat er allemaal verborgen zit.

Naast de clitoris, de binnenste en buitenste schaamlippen en de urinebuis is er ook de vaginale ingang. En die zit ook vol gevoelige zenuwuiteinden die je kunt stimuleren. De vagina zelf is lang niet zo gevoelig als bijvoorbeeld je clitoris, maar toch kan het heel goed voelen om je vagina te stimuleren.

Misschien kom je erogene zones tegen bij de ingang van de vagina of is vooral de voorkant van je vaginawand extra gevoelig. Je kunt je vingers gebruiken om te ontdekken wat lekker aanvoelt, maar je kunt ook overgaan tot het gebruik van seksspeeltjes die ontworpen zijn om je volop te stimuleren.

Vier seksspeeltjes voor vrouwen

Uit welke producten kan ik kiezen?

Je kunt uit verschillende soorten en designs kiezen als je wilt experimenteren met vaginale stimulatie. Ik heb een paar seksspeeltjes voor je op een rijtje gezet en hoop daarmee jouw zoektocht naar genot wat makkelijker te maken. 

Een echte klassieker

De klassieke keuze als het gaat om vaginale stimulatie is een realistische dildo. In het verleden was een dildo zowat het enige seksspeeltje en op dit moment zijn ze nog steeds razend populair. Realistische dildo's worden zo genoemd omdat ze eruit zien, en aanvoelen als een echte penis. Je kunt ze krijgen in allerlei kleuren, maten en materialen. Maar ze hebben allemaal levensechte eigenschappen.

Bijvoorbeeld een duidelijke eikel, gezwollen aderen over de schacht of ballen onder de penis.

Als je op zoek bent naar het echte werk, dan is een klassieke dildo waarschijnlijk iets voor jou.

Een realistische dildo

Het mag wel een beetje intenser

Sommige vrouwen zijn erg gevoelig in een bepaald deel van de vagina. Dit wordt ook wel de G-spot genoemd, maar het is nog niet wetenschappelijk bewezen dat alle vrouwen er een hebben.

Het is dus niet zo gek als je de jouwe nog niet hebt "gevonden" of een intense stimulatie helemaal niet bijzonder vindt.

Maar als je meer op onderzoek uit wilt gaan: verken dan de vaginawand aan de voorzijde, aan de achterkant van de clitoris. Met een G-spot vibrator kun je dit gebied heel intens stimuleren.

Roze G-Spot Vibrator

Bedien genot op afstand

Houd je liever je handen vrij? Of ben je in voor een spannend avontuur met je partner? Dan is een vibrerend ei misschien wel iets voor jou. Een vibrerend ei breng je in de vagina en draag je, terwijl jij of je partner met de vaak draadloze afstandsbediening schakelt tussen de vibraties.

Een vibrerend ei is zeer veelzijdig en kun je thuis, maar ook buiten de deur dragen. Het vaak kleine formaat is ook geschikt voor degenen die nog niet veel ervaring hebben met het inbrengen van iets in de vagina.

Blauwe vibrator ei en afstandsbediening

Omarm die curves

Als je van zachte en organische vormen houdt, is een G-spot vibrator met curves iets voor jou.

Dankzij het gebogen ontwerp kun je het product zo richten op de plek die voor jou het prettigste aanvoelt.

Laat je verwennen door curves in neutrale, esthetische of levendige designs: er is veel om uit te kiezen!

Lichtblauwe G-Spot Vibrator

Ga recht op je doel af

Een glazen dildo of een stalen dildo is de perfecte keuze als je van een stevige en gerichte stimulatie houdt.

Deze dildo's hebben door het materiaal vaak meer gewicht dan andere seksspeeltjes. En door hun stevigheid zijn ze experts in het raken van jouw hot spot.

Voor sommigen lijkt het materiaal misschien wat heftig, maar mijn ervaring is: Als je eenmaal glas hebt geprobeerd, wil je nooit meer wat anders.

Glazen dildo met bollen design

Good vibrations

Natuurlijk kun bij vaginale stimulatie je ook laten verwennen door opwindende vibraties.

Vibraties voegen een extra dimensie toe aan de sensatie, en voor velen wordt het genot hierdoor nog groter.

Het fijne van een vibrerende dildo is, dat je hem ook als clitoris vibrator kunt gebruiken. Zo kun je interne en externe stimulatie afwisselen.

Vibrerende dildo met golvend design

Jouw vagina is uniek

Er is geen goede of verkeerde manier om je vagina te stimuleren, zolang het maar goed voelt.

Gezichten, vingerafdrukken en DNA zijn totaal verschillend. En dat geldt ook voor onze vagina's. Om erachter te komen welke sensaties je een climax bezorgen is geduld nodig. Neem dus de tijd om je lichaam met nieuwsgierigheid en liefde te ontdekken.

En geniet daar van!

Realistische dildo in beige en een blauw vibratie ei met vibrator

Gerelateerde artikelen

    Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

    Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

    Discrete levering en verpakking
    Retourneer binnen 365 dagen
    Gratis verzending boven €45

    Levering

    Veilige betaling

    Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

    Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

    Copyright © 2008-2024 Sinful