Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Satisfyer Pro 2Satisfyer Pro 2
Reviews
Author
Laatste upate:16/08/2021

Review van de Satisfyer Pro 2

Inhoudsopgave

Als je nog niet bekend bent met de beroemde Satisfyer Pro 2 Next Generation, dan wordt het hoog tijd dat je kennis maakt met dit handige kleine wonder. In tegenstelling tot de klassieke vibrators die je misschien al kent en waar je van houdt, biedt dit magische kleine apparaat een compleet andere vorm van stimulatie die volgens veel vrouwen zelfs nog beter is.

De Satisfyer Pro 2 is eigenlijk helemaal geen vibrator, maar een clitorisstimulator. Dankzij de geavanceerde technologie, die zuigkracht en luchtdruk gebruikt om een vacuümeffect over je clitoris te creëren, kun je genieten van intense en onvergetelijke clitoris orgasmes. Het stimuleert de vele gevoelige zenuwuiteinden van het gebied op een geheel nieuwe en geheel andere manier dan wat je kent van andere vibrators of je eigen handwerk.

Als dat je interesse in dit prachtige apparaat heeft gewekt, lees dan gewoon verder voor het volledige overzicht – maar wees gewaarschuwd dat je misschien wanhopig wordt om de Satisfyer Pro 2 bij de eerst mogelijke gelegenheid zelf uit te proberen.

Plus

  • Lage prijs voor een stimulator
  • Spatbestendig
  • USB-oplaadkabel – geen batterijen vervangen
  • Creëert intense en krachtige orgasmes
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • 11 verschillende snelheden
  • Krachtigere en stillere motor dan het vorige model

Min

  • Het kan enige oefening vergen om de hoek goed te krijgen
  • Iets groter dan je zou verwachten
  • Je zult verslaafd raken!

Waarom een Satisfyer Pro 2 kopen?

Er zijn veel goede redenen om een Satisfyer Pro 2 te kopen. Het maakt niet uit of je al bekend bent met de wereld van masturbatie, of dat jij je tenen nog maar net hebt ondergedompeld in de zee van mogelijkheden. Je zult heerlijk genot kunnen ervaren met dit product. En is dat niet het belangrijkste bij het kiezen van een nieuw seksspeeltje?

Hand die een Satisfyer Pro 2 clitorisstimulator vasthoudt

Vrouwen over de hele wereld hebben gemeld dat dit een van de beste seksspeeltjes is die ze ooit hebben meegemaakt. Onze klanten in Nederland zijn ook erg enthousiast over de prestaties. LoH heeft het volgende te zeggen over haar ervaring met de Satisfyer Pro 2 Next Generation:

Quote: LoH - July 2021Mijn vriendin was niet overtuigd van dit speeltje, maar toen we het gebruikten, schreeuwde ze luider dan ooit van plezier. Dit is dus een echte aanrader, als je wilt dat je partner ultiem plezier beleeft.”

Naast vele intieme ervaringen gaan de ontwikkelaars achter de Satisfyer Pro 2 zelfs zo ver dat ze een orgasme-garantie beloven bij het gebruik van het product – iets waarvan de meeste gebruikers ons verzekeren dat het absoluut niet overdreven is.

Zoals je ziet, is de Satisfyer Pro 2 dus veel meer dan een eenvoudig masturbatie hulpmiddel. Het is een helpende hand die het leven van vrouwen en hun perceptie van seks kan veranderen. Veel vrouwen die nog nooit een orgasme hadden ervaren, melden dat deze geweldige stimulator – ook wel vacuümvibrator genoemd – hen hielp om er voor het eerst een te bereiken. Dit maakt het een complete verandering voor vrouwen die anders moeite hebben om clitorisorgasmes te bereiken, wat de deuren opent naar een heel nieuw universum van opwindende mogelijkheden.

Alle lichamen zijn anders en of je het nu gemakkelijk of moeilijk vindt om een clitorisorgasme te bereiken, de Satisfyer Pro 2 Next Generation kan je kennis laten maken met een nieuwe kant van genot, anders dan wat je eerder hebt ervaren. Precies om deze reden zouden alle vrouwen deze fantastische machine minstens één keer in hun leven moeten gebruiken. Daarna kun je zelf beslissen of het de hype waarmaakt – en we kunnen je (bijna) volledig garanderen dat dit zo zal zijn.

Clitorisstimulator of clitorisvibrator – wat is het verschil?

Bij het overwegen van de redenen om een Satisfyer Pro 2 te kopen, is het de moeite waard om even de tijd te nemen om de verschillen tussen een clitorisstimulator en een clitorisvibrator te bekijken. Dit is essentieel om te begrijpen wat dit product zo uniek en het proberen waard maakt, zelfs als je misschien heel blij bent met je oude vertrouwde vibrator.

Laten we eerst kijken naar de overeenkomsten. Simpel gezegd: het doel van beide producttypes is om je clitoris te stimuleren – dat wil zeggen, het verschil zit niet bij de finish, maar in de route die we nemen om daar te komen.

Vibrators moeten in direct contact komen met de clitoris en de huid, zodat we de trillingen kunnen voelen en van stimulatie kunnen genieten. Bij stimulators als de Satisfyer Pro 2 is dit niet nodig; deze gebruikt druk- of geluidsgolven om vanaf een (kleine) afstand te stimuleren. Een van de meest opvallende verschillen in dit opzicht is dat je niet in dezelfde mate overgestimuleerd raakt als je een stimulator gebruikt.

Donkerharige vrouw in rode jurk met witte stippen

Als je al eerder een gewone vibrator hebt geprobeerd, dan ben je al bekend met die gevoeligheid die groeit en zich uitbreidt naarmate je een climax bereikt, waardoor het bijna onmogelijk is om van meerdere orgasmes achter elkaar te genieten. Bovendien kan overstimulatie je op den duur ook minder gevoelig maken, en dus niet in staat om stimulatie te krijgen van je hand of een minder krachtige vibrator. Als dit je allemaal bekend in de oren klinkt, kun je vaak weinig anders doen dan een tijdje pauze nemen van je beste vriend.

Bij gebruik van een stimulator als de Satisfyer Pro 2 daarentegen loop je niet op dezelfde manier het risico op overstimulatie. Dit betekent niet dat je orgasmes op een of andere manier minder intens zullen zijn (au contraire!) – eerder dat je niet extra gevoelig wordt in het hele gebied rond de vagina en in plaats daarvan in staat zult zijn om door te gaan en te genieten van het ene orgasme na het andere.

Dat gezegd hebbende, verschillende mensen hebben natuurlijk hun eigen voorkeuren, en zelfs al zitten er veel directe voordelen aan een stimulator als de Satisfyer Pro 2, er zijn ook genoeg mensen die gewoon de voorkeur geven aan het gevoel van een traditionele vibrator.

Satisfyer versus Womanizer

Nu we je alles hebben verteld over de ongelooflijke voordelen van het gebruik van een stimulator, lijkt het alleen maar passend om te kijken naar de geschiedenis achter deze nieuwe koploper op de markt.

De Satisfyer Pro 2 is eigenlijk niet de eerste in zijn soort. Die titel gaat naar de Womanizer W100 – een product van een ander veelgeprezen merk dat veel erkenning kreeg voor de unieke en gepatenteerde PleasureAir-technologie die in hun stimulatoren wordt gebruikt. Toen Womanizer in 2015 hun eerste product lanceerde, de W100, stond de hele wereld zo goed als op zijn kop. Andere fabrikanten merkten dit natuurlijk op en begonnen al snel met het ontwikkelen van hun eigen versies van het product met behulp van vergelijkbare technologieën.

Verschillende clitorus vibrators van Satisfyer en Womanizer

Dit is waar Satisfyer in beeld komt. Wat ze hebben bereikt met hun producten, waaronder de Satisfyer Pro 2, is het creëren van een technologie die hetzelfde effect en net zoveel plezier oplevert, maar tegen een aanzienlijk lagere prijs. Womanizer-producten bevinden zich zonder twijfel aan de duurdere kant van de schaal, waardoor ze voor velen onbereikbaar zijn. De Satisfyer Pro 2 zit in een veel toegankelijkere prijsklasse, waardoor veel meer mensen de intense en heerlijke sensaties kunnen ervaren die deze revolutionaire technologie te bieden heeft.

Het is niet echt mogelijk om met zekerheid te zeggen wat het beste is, maar één ding is zeker: de Satisfyer Pro 2 is een stimulator die elke vrouw de kans geeft om te ervaren hoe echt genot voelt.

De technologie achter Satisfyer Pro 2 – Hoe het werkt

Een van de redenen waarom de Satisfyer Pro 2 zoveel erkenning op de markt heeft gekregen, is de technologie die achter het ontwerp schuilgaat.

Zoals eerder vermeld, maakt de Satisfyer Pro 2 gebruik van vacuümtechnologie om je een volledig unieke en enigszins andere vorm van plezier en sensatie rond je clitoris te geven. Maar er zijn andere technische aspecten die ook wat tijd in de schijnwerpers verdienen voordat we tot onze conclusie komen.

Zuigkop van de Satisfyer Pro 2 clitorisstimulator

Zo is het een enorm voordeel dat de Satisfyer Pro 2 spatwaterdicht is. Dit is niet altijd het geval als het gaat om elektronische seksspeeltjes en je moet altijd elk product controleren voordat je nat en wild wordt onder de douche.

Bovendien beschikt de Satisfyer Pro 2 over een aantal slimme functies die hem in plaats van goed subliem maken. De kleine kop bovenaan, die het vacuümeffect over de clitoris creëert, is verwisselbaar, zodat je de maat kunt gebruiken die het beste bij je lichaam past. Hij wordt ook geleverd met een USB-kabel voor eenvoudig opladen, wat betekent dat je niet hoeft te zoeken naar nieuwe batterijen en je snel en gemakkelijk je nieuwe beste vriend wat vermogen kunt geven zodra de drang toeslaat.

Hoe gebruik ik Satisfyer Pro 2?

Nu je alles hebt gelezen over de vele wonderen die de Satisfyer Pro 2 te bieden heeft, kan de voor de hand liggende vraag in dit stadium alleen maar zijn: hoe ga ik het gebruiken? Gelukkig is het antwoord simpel.

De stimulator heeft een ergonomisch gevormde handgreep die gemakkelijk te manoeuvreren is tijdens gebruik. Breng het hoofd naar beneden over de clitoris en geniet terwijl de fantastische vacuümtechnologie aan het werk gaat. Als je moeite hebt om de juiste positie te vinden, probeer dan je vingers te gebruiken om je schaamlippen een klein beetje te spreiden om precies de juiste plek te vinden.

Je kunt de 11 verschillende snelheden bedienen via de +/- knop, handig geplaatst zodat je deze gemakkelijk met je vinger kunt bereiken tijdens het gebruik van de Satisfyer Pro 2. Hiermee kun je de stimulatie perfect aanpassen aan jouw behoeften en wensen, ongeacht of dat hard en snel gaan betekent of het plezier een beetje soepeler en langzamer naar boven halen.

Overzicht

Voor ons lijdt het geen twijfel dat de Satisfyer Pro 2 Next Generation het proberen waard is. Het is een product waar iedereen van kan genieten, of je nu een ervaren beoefenaar bent of een complete beginner. Zelfs vrouwen die moeite hebben met het bereiken van een clitorisorgasme kunnen veel uit dit handige seksspeeltje halen.

Neem dit spatwaterdichte wonder mee onder de douche of geniet ervan onder de dekens waar je alle remmingen los kunt laten. Hoe je hem ook gebruikt, de enige zekerheid is dat als je eenmaal aan de slag gaat met de Satisfyer Pro 2, je het moeilijk zult hebben om je in te houden..

Daarom twijfelen we er niet aan dat de Satisfyer Pro 2 zijn 4,5 sterren heeft verdiend, slechts beperkt door een paar nadelen. Met zijn fantastische technologie en de redelijke prijs biedt hij je alle gelegenheid om puur plezier te beleven.

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful