TickDiscrete levering en verpakking
TickRetourneer binnen 365 dagen
TickGratis verzending boven €45
  • TickDiscrete levering en verpakking
  • TickRetourneer binnen 365 dagen
  • TickGratis verzending boven €45
Orctan MasturbatorOrctan Masturbator
Reviews
Author
Laatste upate:07/11/2021

Review: Orctan Masturbator

Inhoudsopgave

Misschien heb je wel eens van de Womanizer Premium gehoord? De luxe luchtdruk vibrator die vrouwen over de hele wereld ontelbare orgasmes heeft bezorgd. De designers van dit wonderlijke speeltje hebben nu een speeltje voor mannen ontwikkeld, dus het is hoog tijd om de Orctan Masturbator aan je voor te stellen. Orctan, zeg hallo.

De man achter Womanizer, Michael Lenke heeft over dit speeltje gezegd:

"Elk aspect van onze Orctan is zorgvuldig en met liefde gemaakt. Met deze masturbator willen we mannen andere opwindend genot laten ontdekken en het stigma rondom masturbatie tegen gaan."

Zou deze nieuwe masturbator de mannelijke tegenhanger kunnen zijn van het vrouwelijke orgasmewonder? En heeft het zin om zo'n dik bedrag neer te leggen voor een masturbatie speeltje?

Lees verder in deze review, waarin we alle vragen beantwoorden die je maar kunt hebben, voordat jij je portemonnee trekt en een exemplaar bestelt.

Orctan is geschikt voor mannen die...

  • Al wat ervaring met seksspeeltjes hebben
  • Die voor exclusieve en stille seksspeeltjes gaan
  • Die de nieuwe technologieën op de voet volgen en de nieuwste gadgets willen uitproberen
  • Die een penis met gemiddelde afmetingen hebben

Orctan is niets voor de mannen die...

  • Weinig of geen ervaring met seksspeeltjes hebben
  • Een bovengemiddelde grote penis hebben
  • Die niet veel willen betalen voor het volgende hoogtepunt

De eerste indruk van de Orctan Masturbator

Zodra je het pakket van Sinful opent en de verpakking in je handen hebt, krijg je direct een goede eerste indruk. De doos is zwart met een rood logo erop en tenzij je weet wat Orctan is, zal niemand weten wat erin zit. Sober. Opwindend. En ontzettend cool.

Als je de verpakking opent, zie je de masturbator, die er alles behalve uitziet als een klassiek seksspeeltje voor mannen. Maar laten we zo terugkomen op het ontwerp. We moeten nog uitzoeken wat er nog meer in de doos zit. Je krijgt er ook een discreet opbergzakje, een USB-kabel om op te laden en een handleiding in het Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans bij. De handleiding staat boordevol prachtige illustraties, die je helpen met alle praktische aspecten van het gebruik van je Orctan Masturbator.

Orctan Masturbator ziet er niet uit als een klassiek seksspeeltje voor mannen

Hoe werkt het?

Laten we hier duidelijk over zijn, voordat je je broek losknoopt en je op je nieuwe partner stort: Als allereerste moet je de masturbator natuurlijk volledig opladen. Dit duurt twee uur, dus sluit de USB-kabel aan op je computer of een adapter.

Je kunt de wachttijd gebruiken om vertrouwd te raken met de functies. Ontdek het bedieningspaneel, waar de knoppen zitten en test hoe het in je handen aanvoelt. Het doet nog het meest denken aan een joystick voor bij een game console. Best sjiek, eigenlijk.

Houd de + knop 2 seconden ingedrukt om de masturbator aan of uit te zetten. Nu de Orctan is ingeschakeld, moeten we het eerst over het geluidsniveau te hebben, voordat we het over de bediening hebben. Of welk geluidsniveau, zal je misschien vragen.

Want Orctan is zonder twijfel een van de stilste gemotoriseerde producten die we ooit in onze handen hebben gehad. Je hoeft je niet langer onder het dekbed te verstoppen of de muziek harder te zetten, zodat buren of huisgenoten niet mee genieten. De kwaliteit staat buiten kijf, goed gedaan, Orctan!

Handen laten zien hoe je een Orctan Masturbator vasthoudt

Terug naar de knoppen. Met een simpele druk op + en - kun je wisselen tussen de verschillende snelheden en ritmes. Als je ze allebei tegelijk ingedrukt houdt, krijg je een vibratieboost.

Met de pijltjes eronder kun je de 'automodes' van Orctan activeren en schakelen, waarbij hij automatisch tussen de verschillende programma's kiest, afhankelijk van welke instelling je hebt. Als je beide pijlen tegelijk ingedrukt houdt, pauzeert de stimulatie, dit is super effectief als je met edging wilt spelen. Je weet wel, waarbij je de spanning opbouwt, totdat je bijna klaarkomt.

Zodra de Orctan is opgeladen en je de functies onder de knie hebt, je favoriete glijmiddel (op waterbasis, natuurlijk) erbij hebt gepakt en je broek uit is, ben je klaar voor een geweldige ervaring.

Wat gaat waar in?

Vergeet alles wat je weet over blowjob simulators, Fleshlights, masturbatie eitjes en pocket pussy's. Er is niets dat eruitziet of aanvoelt als Orctan. Punt.

Je krijgt geen sleeve of holster om je penis te stimuleren, maar in plaats daarvan twee cilinders bedekt met zachte en gladde siliconen die je schacht masseren met hun unieke bewegingstechnologie. De ontwikkelaars van Orctan hebben deze speciale technologie ontworpen om de meest realistische orale sekssensatie ooit te creëren, zodra de twee cilinders heen en weer rollen in opwindende ritmes.

De bovenste cilinder heeft een glad oppervlak, terwijl de onderste cilinder een structuur van nopjes heeft. En daar is goed over nagedacht, want dit is een geweldige manier om het frenulum (het toompje onder jouw eikel) intens te stimuleren. Een uiterst gevoelig en soms over het hoofd gezien erogeen plekje dat Orctan zeker niet is vergeten.

Tussen de twee cilinders is ruimte om de hoofdpersoon (ja, we hebben het nu over je penis) in te brengen. Zorg ervoor dat je voldoende glijmiddel op waterbasis gebruikt op zowel de eikel, de schacht als de twee cilinders, zodat de massage soepel kan verlopen. Zonder een glijmiddel ervaar je te veel wrijving en weerstand en zal de machine automatisch stoppen, om letsel te voorkomen.

Een glazen dildo en de Orctan Masturbator

Orctan beschrijft zichzelf als geschikt voor alle penismaten, omdat de stimulatie gericht is op het buitenste deel van de schacht, de eikel en het frenulum. Maar...

De opening tussen de twee cilinders is ongeveer 2 cm als de machine volledig is uitgeklapt. Dit betekent dat als je flink uitgerust bent, het een beetje krap kan aanvoelen. Hoewel het logisch is dat de machine zichzelf uitschakelt als de wrijving of weerstand te hoog is, betekent dit helaas veel onderbrekingen onderweg.

Wij zijn zelf nogal dol op Orctan, maar als je penisomtrek bovengemiddeld is, kun je misschien beter afvragen of dit de juiste masturbator voor jou is. Als je denkt dat je ruimte tekort komt, hebben we nog genoeg andere masturbators die bij jou en je maat passen.

Is het de prijs waard?

Kwaliteit heeft een prijs. En het is niet anders of je nu een auto, schoenen of seksspeeltjes koopt. Maar er zijn maar weinig ondeugende producten in dezelfde prijsklasse als onze geliefde Orctan.

De masturbator is leuk. Geen twijfel mogelijk. Het is duidelijk te zien dat dit een kwaliteitsproduct is, waarover is nagedacht over ontwerp, bediening en gebruikerservaring. Het komt zelden voor dat motoren van dit formaat zo weinig lawaai maken. Zelfs de welkbekende handjob maakt bijna meer geluid, en dit is echt een van de plekken waar Ortcan zich onderscheidt van zijn concurrenten en de prijs acceptabel wordt.

Maar het gevoel, mijn vriend. Het is natuurlijk altijd een kwestie van smaak. Wat voor jou heerlijk voelt, kan voor je kameraad vrij standaard zijn. Wij houden echter van de masserende en ritmische bewegingen die anders zijn dan de stimulatie van veel andere producten voor mannen.

Is het nieuw, spannend en lekker? Ja! Is het beter dan een Fleshligtht? Niet per se.

Dus... moet ik het kopen?

Als je minimale ervaring hebt met seksspeeltjes of moeite hebt om te bepalen van welk type stimulatie je helemaal opgewonden raakt, dan is Orctan waarschijnlijk niet het apparaat voor jou.

Als je daarentegen de hype rond deze nieuwe, unieke masturbator hebt gevolgd en je weet precies van wat voor soort producten je houdt, dan is Orctan bijna een must-have voor je nachtkastje.

Meld je aan voor Sinful's nieuwsbriefAbonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestelling.

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

TickDiscrete levering en verpakking
TickRetourneer binnen 365 dagen
TickGratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful