Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
 • Discrete levering en verpakking
 • Retourneer binnen 365 dagen
 • Gratis verzending boven €45
Een hand die een sleutel vasthoudt terwijl een man knielt en smeekt. Een hand die een sleutel vasthoudt terwijl een man knielt en smeekt.
Gidsen
Content Specialist
Laatste upate:08/03/2024

Voorbereiding op de lockdown: neem de maat voor je kuisheidskooi

Inhoudsopgave

Tja, de eeuwige vraag: doet grootte ertoe?

Als het gaat om het kiezen van de perfecte kuisheidskooi, is het antwoord glashelder: de maat is super belangrijk!

Stel je voor dat je je in een pak wurmt dat twee maten te klein is, ongemakkelijk, toch? Ook kan een slecht passende kooi leiden tot schuren, knellen of, erger nog, verwondingen.

Dus beginnen we deze reis naar de perfect passende kuisheidskooi met de stappen die je moet nemen om je lid goed op te meten, zodat de zoektocht eindigt in de hemel der kuisheid.

Zwarte peniskooi met slot
1- Total length, 2- Length, 3- Cage diameter, 4- Gap, 5- Ring

De ontleding van een kuisheidskooi

Hoe je kuisheidskooi eruit ziet, varieert afhankelijk van het merk, materiaal en ontwerp. Om te begrijpen hoe je jezelf opmeet voor een kuisheidskooi, is het essentieel dat je eerst de verschillende onderdelen van de kuisheidskooi leert kennen.

Dus ga even zitten voordat we verder gaan met meten, want nu komt er eerst een belangrijke anatomieles. We geven je een kort overzicht van de belangrijkste onderdelen van de kooi.

 • Basisring: deze omsluit de basis van de penis en de balzak en biedt steun en stabiliteit voor de kooi.

 • Kuisheidskooi: ontworpen om de penis slap en ingeperkt te houden, zodat de drager geen volledige erectie kan krijgen (of op zijn minst geen plezierige en comfortabele erectie).

 • Spleet: vaak vastgezet met pinnen, de ruimte tussen de basisring en de kooi, aangepast aan de natuurlijke positie van de balzak, zodat de kooi goed blijft zitten.

 • Plasopening: maakt urineren en bewegen van de voorhuid mogelijk; ook kan hier een penisplug of dilator worden ingebracht, terwijl het lid gekooid is.

 • Slot: het slot symboliseert de overdracht van controle en is in de meeste gevallen het belangrijkste en spannendste onderdeel van de dynamiek. De sleutel van de kooi wordt toevertrouwd aan een uitverkoren sleutelhouder, wat een element van spanning en anticipatie toevoegt.

Voorbereiding voor het meten

Het is essentieel dat je penis in een volledig slappe toestand is wanneer je gaat meten. Als je probeert te meten terwijl je half stijf, volledig stijf of verschrompeld bent, leidt dit tot onnauwkeurige metingen en krijg je de verkeerde kooigrootte.

Zoek een comfortabele, privéruimte waar je je kunt concentreren en niet wordt afgeleid. We raden aan om te meten in een kamer waar je je prettig voelt en op een temperatuur die je gewend bent, omdat een te koude of te warme kamer de grootte en toestand van je penis kan beïnvloeden.

Wat heb je nodig:

Meten is weten, en in dit geval is het o zo belangrijk om nauwkeurig meten. Daarom heb je diverse hulpmiddelen nodig om de juiste en comfortabele pasvorm te vinden:

 1. een niet-elastisch dik koord of touwtje in een kleur die lichter is dan je viltstift,
 2. een schaar
 3. een viltstif,
 4. een liniaal,
 5. en iets om de meetresultaten op te schrijven
Een touwtje dat om een penis wordt gebonden en dan naast een liniaal wordt gelegd.

Stap-voor-stap meetgids

Je bent vast net zo enthousiast als wij om jouw maat te vinden, dus laten we aan de slag gaan!

Meten voor de achterste ring

 • Terwijl je staat, wikkel je het dikke koord om de basis van je penis en testikels. Het moet strak zitten, maar zorg ervoor dat je je pink nog onder het koord kunt steken als er spanning op staat.

 • Zorg ervoor dat de knoop goed vast zit, maar in geval van nood gemakkelijk kan worden losgemaakt. De knoop moet goed vastzitten, zodat hij niet na verloop van tijd losser gaat zitten, want dan krijg je een onjuist meetresultaat.

 • Laat het koord minstens 5 minuten zitten. Controleer, indien mogelijk, of je comfortabel kunt plassen terwijl het koord eromheen zit.

 • Als je het koord 15-20 minuten of langer comfortabel om hebt, gebruik je de viltstift om de positie van de knoop te markeren. Knip het koord door of maak het los en leg het naast je liniaal om de meting te bekijken. Schrijf de resultaten altijd op.

Als je pijn of verkleuring ervaart, knip het koord dan meteen door. Dit betekent dat het te strak zat.

Een koord dat om een penis wordt gebonden en dan naast een liniaal wordt gelegd.

Het meten van de inwendige maten

Volg dezelfde procedure om de omtrek van de basis van je penis op het dikste punt te meten om de inwendige maat voor je kooi te weten te komen. Ook nu moet je penis slap zijn.

Het meten voor de lengte van de kooi

Nu komt de volgende stap, het meten voor de lengte. Zoek een stabiele ondergrond, bijvoorbeeld een stevige tafel, en plaats je volledig slappe penis naast of bovenop een vlakke, stabiele liniaal.

Meet voorzichtig van de basis naar de punt. We proberen geen record te vestigen! Duw de liniaal dus niet in je schaamstreek, want dan kun je een verkeerd resultaat krijgen.

Het is cruciaal om deze meting goed uit te voeren. Met een te korte lengte kom je onaangenaam krap te zitten, en bij een te grote lengte wordt het effect van dit hele avontuur teniet gedaan.

Een lachende penis in een kooi

Herhaaldelijk meten

Schommelingen in temperatuur, hydratatie en mate van opwinding kunnen de grootte van je penis beïnvloeden. Voor een zo nauwkeurig mogelijke meting raden we daarom aan je penis meerdere malen, een paar dagen na elkaar en op verschillende momenten van de dag te meten.

De resultaten

Schrijf steeds de resultaten van je metingen op, en als je al je gegevens hebt verzameld, bereken dan de gemiddelde maat van je omtrek. Stem het eindresultaat af op de ringmaat die het dichtste in de buurt van jouw gemiddelde maat komt. Rond bij twijfel altijd af naar boven.

Ben je klaar voor je lockdown?

Als je je maten hebt gevonden, is het eindelijk tijd om de verschillende soorten kuisheidskooien te verkennen om de perfecte pasvorm te vinden. Ga op zoek naar producten die passen bij jouw afmetingen, of producten die versteld kunnen worden.

Met de juiste pasvorm ontsluit je een wereld van genot, verwachting en vervulling op het gebied van mannelijke kuisheid. Veel plezier met meten!

Een penis in een kooi terwijl een sleutel er met zijn voet bovenop staat

Gerelateerde artikelen

  Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

  Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

  Discrete levering en verpakking
  Retourneer binnen 365 dagen
  Gratis verzending boven €45

  Levering

  Veilige betaling

  Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

  Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

  Copyright © 2008-2024 Sinful