Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Roze seksspeeltjesRoze seksspeeltjes
Merken
Author
Laatste upate:29/08/2022

LELO - Prachtige design seksspeeltjes uit Zweden

Inhoudsopgave

Ga jij voor design en hoge kwaliteit? Straalt jouw huis style uit tot in de verste uithoeken, zelfs tot in het nachtkastje? Dan zijn de prachtige seksspeeltjes uit Zweden van het merk LELO gemaakt voor jou.

Bij LELO staan kwaliteit en design voorop en het merk behoort echt tot de top als het gaat om speeltjes voor volwassenen en hun meest intieme momenten. In deze gids leer je een van onze favoriete merken beter kennen en maak je kennis met enkele van hun allerbeste producten voor vrouwen, mannen en koppels.

Een persoon ligt op bed en glimlacht met gesloten ogen, met een seksspeeltje voor zich

Maar wie of wat is LELO?

We reizen af naar Zweden, waar het allemaal begon. In het midden van Stockholm werd LELO opgericht door ingenieur Filip Sedi en ontwerpers Eric Kalén en Carl Magnussen. Het was 2003 toen dit trio elkaar ontmoette en samen het designmerk in het leven riepen, dat later een revolutie teweeg zou brengen in de sex toy industrie.

Het begon allemaal met de vraag :

Wat als onze meest intieme producten net zo mooi zouden zijn, als de producten die we met trots dragen of tonen?

Met die ene vraag zijn ze aan de slag gegaan en met succes! Tegenwoordig heeft het bedrijf ongeveer 2.000 medewerkers en opereert op maar liefst 50 markten wereldwijd. Ze hebben meer dan 110 prijzen gewonnen, waaronder drie prestigieuze Red Dot Design Awards. In 2016 zijn wereldwijd 16 miljoen LELO-producten verkocht sinds het eerste model, de clitoris vibrator Lily, het levenslicht zag.

Je zou denken dat je het met dit soort cijfers rustig aan kunt gaan doen, maar dat is niet het geval bij LELO. Er is nog steeds sprake van een sterke 'drive' en nieuwsgierigheid om moderne technologie, esthetisch design en genot op de beste manier samen te brengen.

Hun missie is om altijd nieuwe en innovatieve manieren te vinden om hun klanten van veel genot te voorzien. En dat allemaal verpakt in een stijlvolle ontwerpen, die er niet uitzien als conventionele seksspeeltjes. De prachtige collectie is dan ook gevuld met producten met een duidelijke stempel van Scandinavisch design. Het stijlvolle ontwerp is esthetisch aantrekkelijk en heeft strakke lijnen. Maar daarnaast een organische expressie met zachte vormen die de natuurlijke rondingen van het lichaam nabootsen.

Roze en zwarte seksspeeltjes

Wat voor seksspeeltjes maakt LELO?

Hoewel het verleidelijk kan zijn om je op één gebied te specialiseren en voor één doelgroep te produceren, stelt LELO een brede klantengroep tevreden met al hun competenties. Ze maken seksspeeltjes voor zowel vrouwen, mannen en koppels. En van al die erotische accessoires hebben velen van ons misschien al iets in het nachtkastje liggen.

LELO heeft een brede collectie. Je komt er van alles in tegen: exclusieve clitoris vibrators, effectieve bekkenbodemtrainers, prijswinnende glijmiddelen, cockrings, koppel vibrators en LELO's collectie bevat nog veel meer.

Je kan onmogelijk LELO zeggen, zonder hun revolutionaire condooms te benoemen: HEX. Het team van bekwame ingenieurs heeft 7 jaar lang gewerkt aan een extra sterk condoom, dat geen concessies doet aan het gevoel en de beleving van seks. Ze kwamen met een baanbrekend ontwerp met een binnenstructuur die is opgebouwd uit een web van hexagons (zeshoeken). Dit versterkt het condoom, waardoor deze moeilijker scheurt.

Persoon die een wit pakje condooms vast houdt.

Zo, nu heb je al meerdere redenen om voor de producten van LELO te gaan. Maar waar te beginnen, als er zoveel fantastische producten zijn om uit te kiezen? Wat is het beste? Geen nood! We nemen je mee door onze top 3 producten voor vrouwen, mannen en koppels, zodat je jouw of jullie perfecte match kunt vinden.

Top 3: Seksspeeltjes voor vrouwen

Lees onze uitgebreide beschrijving van de drie beste en populairste seksspeeltjes voor vrouwen van LELO.

LELO Ella G-spot Dildo

Het is niet langer een geheim dat stimulatie van de G-spot veel voordelen heeft. Veel vrouwen genieten er elke dag van om deze heerlijke, gevoelige plek in de watten te leggen. Maar de G-spot kan ook moeilijk te vinden zijn of zelfs lastig te stimuleren zijn.

Maar met de Ella G-spot Dildo is het gedaan met de kramp in je vingers. Het speciaal gebogen ontwerp maakt het gemakkelijk om de G-spot te raken, terwijl de platte punt het een comfortabele en plezierige ervaring maakt.

Ella is natuurlijk bedekt met de heerlijke siliconen, wat het een luxe en zijdezacht oppervlak geeft. Als je "gewone" vaginale stimulatie wilt, kun je de dildo simpelweg omdraaien en de spitse kant inbrengen. Dit alles getuigt van het denkwerk dat aan elk product van het populaire Zweedse merk voorafgaat.

Persoon ligt in bed met een seksspeeltje in de hand

LELO Sona Cruise Luchtdruk Vibrator

Luchtdruk vibrators zijn tegenwoordig dé hit binnen de seksspeeltjes industrie en uiteraard doet LELO ook met deze rage mee. De Sona Cruise Sonic is in vele opzichten de essentie van dit merk. Het beschikt over de baanbrekende luchtdruk technologie, verpakt in een strak design met organische vormen, luxe details en in frisse, modieuze kleuren.

Door gebruik van effectieve geluidsgolven stimuleert de Sona Cruise jouw clitoris, zonder dat je last krijgt van de “vibrator gevoelloosheid”. Zo is het mogelijk om talloze orgasmes te krijgen. De golven van genot verspreiden zich diep tot in alle zenuwuiteinden van je clitoris en bereiken zelfs de zenuwuiteinden, waarvan je misschien niet eens wist dat je ze had. Deze heerlijke stimulator dankt zijn naam aan de innovatieve 'cruise control'-functie, die ervoor zorgt dat hij de snelheid behoudt, hoe hard of zacht je hem ook tegen je clitoris duwt.

Sona Cruise is niet de enige effectieve en mooie luchtdruk vibrator in de LELO-familie. Er zijn nog drie soortgelijke producten: Sona, Sona 2 en de Sona Cruise 2. Lees meer over deze producten en kies welke het beste bij jou past.

Roze seksspeeltje met rozenblaadjes

LELO Soraya 2 Oplaadbare Rabbit Vibrator

De meeste vrouwen hebben wel eens gehoord van rabbit vibrators. Het is een echte bestseller en wereldwijd zeer geliefd. Met de Soraya 2 haal je de luxe versie van deze populaire vibrator in huis, waarbij design absoluut voorop staat. Maar dat betekent niet dat er op de functionaliteit is in geleverd. Integendeel.Zo heeft de Soraya 2 een praktische handgreep aan de onderkant, waardoor je hem altijd met gemak op zijn plaats kunt houden.

De vibrator is speciaal ontwikkeld op basis van echografische scans, waarmee de anatomie van vrouwen goed in kaart is gebracht. Het ontwerp is vervolgens zo gevormd om ervoor te zorgen dat de interne stimulator alle G-spots zo goed mogelijk raakt - ook al verschilt de anatomie van vrouw tot vrouw. Met hetzelfde doel voor ogen is de externe stimulator flexibel gemaakt, zodat hij zich aanpast aan je lichaamsvorm en altijd de clitoris raakt.

De buitenste én de binnenste stimulator kunnen afzonderlijk worden bediend. Zodat jij een stimulatie op maat krijgt, die je op weg helpt naar een dubbel orgasme van zowel de clitoris als de G-spot.

Persoon houdt een paars seksspeeltjes voor zich vast

Top 3: Seksspeeltjes voor mannen

Lees onze uitgebreide beschrijving van de top 3 beste en populairste seksspeeltjes voor mannen van LELO.

LELO Hugo Prostaatstimulator met Afstandsbediening

Hugo is een luxe prostaatstimulator, die in veel opzichten het mannelijk genot op een andere manier benaderd. Deze stimulator kan de omvang en intensiteit van de climax van de man tot maar liefst 33 procent verhogen. Zeg eens eerlijk, dat is de moeite van het proberen wel waard!

Prostaat of anale stimulatie zijn voor sommigen een absolute NO GO. Er zelf maar over práten is een groot taboe. En dat is erg jammer. Want de prostaat kan een bron zijn van enorme en explosieve orgasmes. Met zijn twee motor en stimulator verwent Hugo je prostaat en tegelijkertijd je perineum en ballen.

Ook hier is het design top! Heerlijk materiaal, zachte ronde lijnen en metalen details op zowel Hugo als de afstandsbediening. De afstandsbediening maakt gebruik van de baanbrekende SenseMotionTM-technologie, waardoor de knoppen bijna overbodig zijn, omdat hij in plaats daarvan de beweging van de afstandsbediening detecteert en deze gebruikt om de stimulator te bedienen. Hugo is ontworpen voor mannelijke gadget- en designliefhebbers.

Een persoon balanceert een zwart seksspeeltje op de wijsvinger

LELO F1S V2 Blue Pleasure Console Penisvibrator

Waar Hugo alles voor de gadget-liefhebbende man heeft, zo is de F1S V2 Pleasure Console er voor de man met stijl in het bloed en IT in het hart. Het is de man die van nerdie dingen houdt en volledig opgaat in zijn interesses. Maar nu kun je ook veel lichamelijk plezier uit je hobby halen!

De F1S V2 is geïnspireerd op raceauto's, wat duidelijk terug te zien is in het uiterlijk en de meegeleverde apps-interface, die is ontworpen om op een snelheidsmeter te lijken.

Maar dat is nog niet alles. F1s V2 is 's werelds eerste Software Development Kit (SDK) masturbatieproduct. Dit betekent dat als je je weg weet in de technologie, dat je zelf je eigen bijpassende app kunt ontwerpen.

Een persoon in ondergoed houdt twee seksspeeltjes vast

LELO Tor 2 Vibrerende Cockring

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een cockring. Je krijgt een hardere erectie, die ook nog eens langer duurt omdat het bloed niet terug kan stromen naar het lichaam. Maar de Tor 2 Cockring is veel meer dan een simpele penisring. Dit is te zien aan het strakke design, waaruit duidelijk blijkt dat we met een kwalitatief hoogstaand product te maken hebben.

Tor 2 is speciaal ontwikkeld zodat deze comfortabel te dragen is en precies daar blijft zitten waar het hoort, zodat jouw partner er ook optimaal van kan genieten. De cockring heeft 6 verschillende vibratie instellingen, die zich zowel door je schacht verspreiden, als op de clitoris van je partner.

Zoals bij alle producten van LELO, is er sterk rekening gehouden met de functies tijdens het gebruik. De knoppen zijn daarom zo geplaatst, dat je gemakkelijk kunt schakelen tussen de instellingen, zelfs tijdens de act. Met Tor 2 heb je een klein product in handen, maar dat jou en je partner zeker een groot plezier zal doen.

Persoon in ondergoed en hemd houdt een seksspeeltje vast met een vinger

Top 3: Seksspeeltjes voor koppels

Lees onze uitgebreide beschrijving van de drie beste en populairste seksspeeltjes voor koppels van LELO.

LELO Smart Wand 2 Large 

Dit is nou een product dat écht de uitstraling van het Zweedse merk heeft. De karakteristieke modieuze kleuren, de metalen details en het slimme ontwerp dragen allemaal bij aan de perfecte look en een hoge functionaliteit. Bovenop het uiterlijk, komt nog eens de hoge kwaliteit van zowel het vibrerende interieur, als het materiaal.

Je hebt vast wel eens gehoord van een Magic Wand? Je zou kunnen zeggen dat de Smart Wand 2 Large de interpetatie van LELO is van de bekende klassieker. Dit model is echter ergonomisch ontworpen, zodat het goed in de hand ligt wanneer je allebei verwend moet worden met een heerlijke massage, of als je over stapt op spelletjes vol orgasmes gaat.

Bij LELO is altijd aan alles gedacht, dus hun Smart Wand is natuurlijk zowel waterdicht als oplaadbaar, en heeft een zee aan keuzes als het om vibratie snelheden en -niveaus gaat. De flexibele kop maakt het ook gemakkelijk om te masseren of te plagen, waar je maar zin in hebt.

Zwart seksspeeltjes met kristallen op een tafel

LELO Lyla 2 Vibratie Ei

Zoals ik al zei, we zijn niet de enigen die hun ogen hebben geopend voor LELO en hun prachtige producten. Daar is het vibratie ei een goed voorbeeld van. Zo is Lyla 2 door het Deense ekstrabladet.dk uitgeroepen tot het beste vibrator-ei met afstandsbediening, met maar liefst 6 van de 6 mogelijke sterren.

Het ei is perfect voor erotische spelletjes onder het dekbed, maar is ook een ondeugend speelmaatje buiten de deur! Plaats het ei in je vagina en geef de afstandsbediening aan je partner en stort jezelf in het draadloze spel als je buiten bent. Met Lyla 2 weet je zeker dat je niet betrapt wordt - het is het stilste draadloze vibratie ei ter wereld.

De ontwerpers hebben gebruik gemaakt van SenseMotionTM technologie in hun afstandsbediening, zodat de vibrator gemakkelijk en discreet te bedienen is door de afstandsbediening in je zak te kantelen. Eén ding is zeker: Lyla 2 staat klaar om je te vergezellen op toekomstige romantische dates.

Seksspeeltje en rozenblaadjes op een blote buik

LELO Tiani 2 Koppelvibrator

De Tiani 2 is een innovatieve koppelvibrator die jullie allebei veel plezier kan geven. Breng het kleinste deel in de vagina, zodat de G-spot wordt verwend, tegelijktijd bekommert het andere deel zich over de clitoris met plagende of krachtige vibraties.

Wanneer jullie penetrerende seks hebben, zal de man ook volop van de trillingen kunnen genieten, wanneer deze zich verspreiden in zijn schacht. De trillingen zijn eenvoudig te bedienen met de slimme SenseMotionTM afstandsbediening, zodat jullie zelf bepalen hoe krachtig de extra stimulatie gaat zijn

Persoon houdt een seksspeeltje en afstandsbediening vast

Koop seksspeeltjes van LELO bij Sinful

Er is geen twijfel mogelijk: dit fantastische merk heeft prachtige producten. We hebben ons licht laten schijnen op 9 van hun beste seksspeeltjes. Als jij je nieuwe speeltje nog niet hebt gevonden, duik dan eens in onze grote collectie vol andere speelse toys. We beloven je dat je geen spijt zult krijgen van een nadere kennismaking met LELO.

Bekijk hier alle heerlijke seksspeeltjes van LELO

Gerelateerde artikelen

    Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

    Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

    Discrete levering en verpakking
    Retourneer binnen 365 dagen
    Gratis verzending boven €45

    Levering

    Veilige betaling

    Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

    Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

    Copyright © 2008-2024 Sinful