Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Seksspeeltjes en hartjes op een roze achtergrondSeksspeeltjes en hartjes op een roze achtergrond
Gidsen
Sexual Wellness Specialist
Laatste upate:20/01/2022

Zo verwen jij je partner op Valentijnsdag

Inhoudsopgave

Sommigen van ons grijpen ELKE gelegenheid aan verwend te worden of om onze partner te verwennen. Maar er is natuurlijk geen betere gelegenheid dan Valentijnsdag. Niet iedereen is fan van overnemen van Amerikaanse feestdagen, of dat nu om het vieren van liefde gaat of om dankbaar te zijn (ja, ik heb het over Thanksgiving). Maar als jij de kriebels krijgt wanneer 14 februari nadert, lees dan verder en ontdek hoe je van Valentijnsdag iets speciaals kunt maken voor jou en je geliefde.

Twee mensen onder een dekbed waar hun benen onder uit steken

Valentijn wie?

Laten we beginnen met te verduidelijken wie Valentijn was en wat we eigenlijk vieren.

Als we ver teruggaan in de geschiedenis staat 14 februari in teken van de lente, liefdesloterijen én liefdesoffers door de oude Romeinen. Maar zulke wandaden waren te veel van het goede voor de Christenen en in het jaar 498 riep paus Gelasius deze dag uit tot Sint Valentijnsdag.

Sint Valentijn was zowel priester als martelaar en diende onder keizer Claudius de Kwade (echt, dat was zijn naam). De keizer vond dat je geen goede soldaat kon zijn als je getrouwd was, dus zou het verboden moeten worden om te trouwen. Onze lieve Valentijn was echter een romanticus en hij verwierp dat verbod. In het geheim trouwde hij jonge stellen (hoe romantisch!). Toen Claudius hier lucht van kreeg, werd Valentijn ter dood veroordeeld (minder romantisch). Flirten en hofmakerij werden echter pas later onderdeel van Valentijnsdag, na een gedicht van een Britse dichter. Het commerciële idee van Valentijnsdagkaarten ontstond zo rond 1840.

Traditionele viering

Als ik Valentijnsdag zeg, denk je waarschijnlijk niet aan offers, oude Romeinen en overleden heiligen.

Waarschijnlijker zie je een beeld van rode rozen, gevulde chocolaatjes en zoete Valentijnsdagkaarten waarmee Amerikanen de feestdag voornamelijk hebben gevierd.

Dit zijn ook de tradities die we in veel andere delen van de wereld hebben overgenomen.

Vooral vrouwen profiteren van de verwennerij in februari, die kan bestaan uit cadeautjes, aandacht en lieve woorden of romantische dates of hotelovernachtingen. Want dat hebben we allemaal wel over voor onze geliefdes, toch?

Psst! Als jij of je partner niet bijzonder romantisch zijn, zijn er andere jubilea om naar uit te kijken. Als je een penis hebt, duurt het wachten niet lang. 14 maart is het Steak and Blowjob Day, waar jij je kunt verheugen. Als je in plaats daarvan een vagina hebt, markeer dan 14 april in je agenda en vier Cake and Cunnilingus Day.

"I love u" geschreven in hartjes

Ik hou van je

Drie kleine woorden misschien, maar ze betekenen veel. Zowel wanneer ze worden gezegd, als wanneer niet. Sommigen van ons vinden het normaal om genereus te zijn met liefdesverklaringen, terwijl anderen het moeilijker vinden of minder nodig hebben om het hardop te horen of te zeggen.

Maar er zijn veel manieren om je liefde te tonen, behalve door het te zeggen. Valentijnsdag is de voor de hand liggende gelegenheid. Hier zijn een handvol super eenvoudige manieren om je gevoelens te uiten.

Schrijf het op

Leen het goede idee van de Amerikanen voor Valentijnsdagkaarten en bied je partner een schriftelijke liefdesverklaring aan. Je bepaalt zelf of je als feestdag dichter uit de kast wilt komen of niet. Een simpel “Ik hou van jou”, “Bedankt dat je bent wie je bent” of “Je maakt me enorm gelukkig” kan perfect zijn.

Als je geen kaart hebt gekocht, kan een liefdevolle boodschap overdag ook een glimlach op het gezicht van die ene speciale persoon toveren.

Kleine rode hartes, Post-It's en een pen

Zeg het met Post-Its

Zoals je waarschijnlijk kunt zien, zitten we een beetje in dezelfde hoek als voorheen. Je moet nog steeds een pen en je post-its van het thuiskantoor pakken. Schrijf 3, 5 of 10 (of 100, als je kunt) dingen die je waardeert aan je partner, een liefdesbriefje op elke post-it en hang ze op plaatsen waarvan je weet dat ze gezien zullen worden. Dat kan de koelkast zijn, het nachtkastje, het dashboard in de auto of de spiegel in de badkamer.

En nu we in de badkamer zijn, teken een hart in de mist op de spiegel terwijl je geliefde onder de douche staat.

Maak een mixtape

Als je nog nooit van een mixtape hebt gehoord, ben je gegarandeerd jonger dan ik (mazzelaar). In de goede oude tijd was er een machine die we een bandrecorder noemden. Met zo’n technisch wonder en een beetje fijne motoriek zou je een tape kunnen maken met al je favoriete liedjes. De hedendaagse tegenhanger van een mixtape moet bijna een playlist op Spotify zijn. Laat je hersens kraken en vind dat nummer waarop je voor het eerst hebt gedanst, gekust, gevrijd, jullie nummer, de soundtrack van je favoriete film, enzovoort.

Je kunt er samen naar luisteren en goede en romantische herinneringen ophalen.

Een tape recorder, cassettebandje en een hoofdtelefoon met een roze achtergrond

Houd het klassiek

Met bloemen en chocolaatjes gaat het zelden mis. Of het nu het gebaar of de geschenken zijn die het belangrijkst zijn, ik twijfel een beetje (misschien hangt het een beetje af van waar jij of je partner zich in hun cyclus bevindt, want dan kan de chocolade cruciaal zijn).

Jij kent je partner het beste. Moet je 20 rode rozen met lange stelen en mooie gevulde chocolaatjes geven? Of is een verse anjer in combinatie met een beetje bermgroen en een chocoladereep uit de winkel voldoende? Andere bekende hits zijn een goede fles sterke drank, een zeldzame LP of een gesigneerd voetbalshirt..

Liefde gaat door de maag

Je kunt je liefde voor je partner ook verklaren door de keuken over te nemen. Of het menu ossenhaas, hamburger of sushi biedt, moet worden bepaald door de smaakpapillen van je geliefde.

Het belangrijkste is dat je hebt geluisterd en je hebt ingespannen. Denk er ook aan om een mooie tafel te dekken. Vervang de papieren handdoek (handen omhoog als je ook af en toe de wc-papierrol op de eettafel hebt) door servetten, doe de kaarsen aan en zet een muziekje op. Het zou heel goed dat meesterwerk van een Spotify-afspeellijst kunnen zijn waar je zo hard aan hebt gewerkt.

Tip: Als er erotiek in de lucht hangt, kun je eventueel gerechten serveren met oesters, gember of honing. Dit zijn slechts enkele van de voedingsmiddelen die de romantische eetlust opwekken en worden afrodisiaca genoemd.

Twee glazen, een fles champagne een rode roos en rozenblaadjes

Liefde in de slaapkamer

De slaapkamer, en vooral het bed, is waarschijnlijk de plek waar de meesten van ons bekend zijn met liefdesverklaringen. Hoewel emotieloze seks absoluut geweldig kan zijn, kan seks met iemand van wie je houdt hetzelfde of meer zijn (jij weet wat je wilt, schat!). Als je een of meer van de bovenstaande tips voor romantische gebaren hebt gebruikt, is het misschien tijd om je te concentreren op erotiek.

Dat kan met een liefdevol maar ondeugend cadeau, namelijk seksspeeltjes.

Ik heb 3 prachtige producten gevonden voor haar, voor hem en voor jullie koppels, die hopelijk (op verschillende manieren) zullen opwinden wanneer ze worden ontvangen.

Voor haar

Bekijk onze drie aanbiedingen van geweldige producten voor haar die Valentijnsdag een beetje beter dan gewoonlijk zullen maken.

1. Amaysin Power Oplaadbare Wand Vibrator

Een magic wand is bijna een musthave voor op het nachtkastje. De veelzijdige vibrator kan worden gebruikt voor duizelingwekkend voorspel of solo, waar hij pijnlijke spieren kalmeert of de gevoelige clitoris plaagt.

Verras haar met de Amaysin Magic Wand

2. Womanizer Premium 2 Clitorus Stimulator

Als je jouw partner wilt verwennen met prachtige orgasmes, is er niets beter dan een clitorisstimulator. En de Womanizer hier komt in de buurt van de beste, zowel als het gaat om functie als design.

Koop de Womanizer Premium 2

3. Amaysin Curvy Oplaadbare Rabbit Vibrator

Met een gebogen rabbit vibrator zoals Amaysin Curvy worden de clitoris en de G-spot tegelijkertijd gestimuleerd. Het biedt de mogelijkheid om prachtige en intense gemengde orgasmen te ervaren, die je tot in de puntjes van je tenen kunt voelen.

Trakteer haar op Amaysin Curvy

Drie seksspeeltjes, een roos en rozenblaadjes op een bed

Voor hem

Trakteer hem op een van deze drie seksspeeltjes – ik beloof je dat hij Valentijnsdag nooit meer zal vergeten.

1. MR.MEMBR Explosive Handjob Masturbator

Een goede ouderwetse handjob zal waarschijnlijk nooit uit de mode raken, maar je kunt het nog stimulerender maken met een flexibele sleeve.

Een handjob die hij nooit zal vergeten

2. Fun Factory Manta Penisvibrator

De veelzijdige Manta penisvibrator maakt zowel masturbatie als seks nog ondeugender. De trillingen kunnen op en neer langs de hele schacht van de penis worden genoten, zowel met handen, lippen, tong en zelfs tijdens de seks. Noem het maar op en Manta doet het!

Koop hier een penisvibrator voor hem

3. Sinful Wild Thing Sekspeeltjes

De anus wordt vaak over het hoofd gezien, maar dit is een mekka van gevoelige zenuwuiteinden die smeken om jou een climax te bezorgen. En seksspeeltjes zoals de inhoud van de Wild Thing Box zijn PERFECT om de P-spot te stimuleren.

Drie seksspeeltjes en kleine hartjes op een laken

Voor koppels

In plaats van alleen je partner te verwennen, kun je net zo goed jullie allebei verwennen. Ik heb een paar suggesties voor drie leuke verrassingen voor koppels.

1. Amaysin Oplaadbaar Vibrerend Ei met Afstandsbediening

Een vibrerend ei die je op afstand kunt bedienen is de perfecte accessoire om je erotische spel uit de slaapkamer te halen en iets nieuws uit te proberen. Het is een beetje zoals hoe je geheime voorspel zich kan afspelen in de bioscoop, bar of in de keuken terwijl je de eerder genoemde oesters opent.

Ondeugend voorspel met een vibrerend ei

2. Sinful This Weekend Seksspeeltjes Box

De This Weekend Box bevat seksspeeltjes en accessoires die jou de perfecte romantische en erotische sfeer kunnen geven waar Valentijnsdag om vraagt. Er zijn producten voor beide geslachten en dingen die je samen kunt gebruiken voor plezierige ervaringen.

3. We-Vibe Chorus Koppelvibrator

Blijf je liever in de slaapkamer? Dan is een vibrator voor koppels zoals de Chorus geniaal. Hij is zowel met een afstandsbediening als met een app te bedienen en dus ook voor spelen op afstand te gebruiken. Maar hij is op zijn best wanneer hij jullie twee stimuleert tijdens penetrerende seks. Hij wordt gedragen door de vrouw, zodat zowel de clitoris als de G-spot worden verwend. De man wordt echter niet buitengesloten, want de trillingen worden langs zijn schacht gevoeld zodra hij penetreert.

Perfect cadeau voor jullie allebei

Drie seksspeeltjes en roze hartjes op een laken

Maar ik ben single!

Misschien ben je vrijgezel en denk je dat Valentijnsdag vooral snel voorbij moet zijn, of misschien geniet je van je solo-leven met alle voordelen die het biedt. Ook al is Valentijnsdag een dag voor tortelduiven en relaties, je kunt nog steeds van de gelegenheid gebruik maken om onderweg een geweldige vriend, een vertrouweling of jezelf een paar snoepjes te geven.

En als je jezelf een erotisch cadeau wilt geven zoals in de sectie hierboven, dan is het goed dat de selectie enorm is, of je nu een penis of een vagina hebt.

Allerlei seksspeeltjes voor vrouwn, mannen en koppels met hartjes erom heen

Lieve lezer, fijne Valentijnsdag

Of je nu je flirt een beetje extra kust, de liefde bedrijft met je grote liefde, een goede vriend complimenteert of jezelf een liefdevolle knuffel geeft, ik hoop dat je Valentijnsdag onvergetelijk wordt.

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful