Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Seksspeeltjes en spekjes met een roze achtergrondSeksspeeltjes en spekjes met een roze achtergrond
Gidsen
Copywriter
Laatste upate:25/01/2022

Goedkope sextoys - de ultieme gids

Inhoudsopgave

Sextoys zijn er in alle prijsklassen te krijgen. Als je een beginner bent, ga je waarschijnlijk eerst naar de laagste prijs op zoek en dat snappen we helemaal! Want het fijne aan goedkope sextoys is, dat het betaalbaar is om te experimenteren en verschillende dingen uit te proberen, zonder dat het je veel geld kost.

In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over goedkope seksspeeltjes en krijg je natuurlijk onze beste aanbevelingen. De prijs van de door ons geselecteerde items ligt tussen de 5,- en 25,- euro.

Door een paar euro uit te geven aan verschillende goedkope sextoys kun je uitzoeken wat voor jou werkt en waar je misschien iets meer aan wilt uitgeven. Het is niet lastig om goedkope en toch goede seksspeeltjes te vinden, maar je moet wel op een aantal dingen letten. Daarover later meer!

We kunnen je nu al verklappen dat je niet minder orgasmes zult krijgen van een goedkopere sextoy.

Zie het als schepsnoep: je kunt van alles een beetje proberen, zonder meteen een hele doos van iets te moeten kopen. Aan de andere kant krijg je wel een beetje hetzelfde effect: je wilt iedere keer een andere, want misschien is die nog lekkerder!

Sextoys in snoepzakjes

Wat je moet weten over goedkope sextoys

Waar moet je beginnen en wat moet je weten? Wij geven je de antwoorden op deze belangrijke vragen. We hebben 3 handige tips voor je bij het zoeken naar goedkope sextoys.

1. Je krijgt waarvoor je betaalt.

Prijs en kwaliteit zijn vaak met elkaar verbonden, en dat is ook hier het geval. 

Goedkope sextoys zijn bedoeld om je een idee te geven of een speeltje iets voor jou zou kunnen zijn.

De levensduur is meestal korter (er zijn natuurlijk uitzonderingen) en je moet het dan ook zien als een investering om iets uit te proberen, niet om je nieuwe favoriete product te vinden. Hou daar rekening mee bij het kopen van sextoys in deze prijsklasse.

2. Wanneer kies je voor een goedkope sextoy?

Als je een beginner bent of nieuwe dingen wilt proberen is het aan te raden om een goedkope sextoy te kopen. Wanneer je eenmaal hebt uitgevonden wat het beste bij je past kun je upgraden naar een hogere kwaliteit. Zo heb je niet een heel maandbudget uitgegeven aan producten die het hem toch niet voor je zijn. In plaats daarvan heb je sextoys goedkoop uitgeprobeerd en getest, en heb je een beter idee van wat het juiste speeltje is voor jou.

3. Uit welke materialen kan ik kiezen?

In de regel worden goedkope sextoys gemaakt van TPE en TPR, een geleiachtig materiaal. Dit geldt vooral voor dildo's, cockrings en buttplugs. Deze materialen hebben extra zorg nodig in de vorm van een onderhoudspoeder, om hun levensduur te verlengen en hun soepelheid te behouden. De poeder geeft een mat oppervlak en zorgt dat je speeltje minder plakt. Het is ook mogelijk om producten van siliconen, PVC of, in het geval van kleine vibrators, van ABS-kunststof te vinden, die minder onderhoud nodig hebben.

Anale sextoys met gekleurde hagelslag

Betrouwbare goedkope sextoys

Nu beschik je over de basiskennis over dit onderwerp en gaan we verder naar welke merken er zijn. Later verdelen we de sextoys in categorieën waarbij we je vertellen over onze favorieten.

baseks (voor hem, haar en koppels)

De grootste en meest voor de hand liggende snoepwinkel om te verkennen bij het zoeken naar goedkope sextoys is baseks. Hier vind je voor elk wat wils, bijna ongeacht wat voor smaak je hebt. De kleuren variëren van paars en roze tot zwart en doorzichtig. Je vindt producten die vibreren, prikkelen en masseren, en die je kunnen helpen om uit te vinden waar op je lichaam jij het liefst wordt verwend. Alle speeltjes zijn gebruiksvriendelijk en werken op batterijen, dus je hoeft je nooit zorgen te maken over stekkers en oplaadtijd, maar kunt meteen aan de slag zodra je pakketje binnenkomt.

MR.MEMBR (voor hem)

Als je in het bezit bent van een penis, kijk dan vooral ook eens bij MR.MEMBR.

Hier vind je goedkope sextoys die zijn ontworpen om de penis te stimuleren, in de vorm van masturbators, sleeves, penispompen en nog veel meer. Je vindt zowel masturbators die er levensecht uitzien als exemplaren met een neutrale uitstraling, als dat je voorkeur heeft.

We komen later in de blog terug op dit merk.

Goedkope sextoys (voor haar)

We hebben 3 van onze favoriete producten geselecteerd om de vulva te stimuleren, wat volgens ons een goede plek is om te beginnen als dit allemaal nieuw voor je is en je nieuwsgierig bent naar goedkope sextoys.

Bullet vibrator

Een bullet vibrator is altijd handig om bij de hand te hebben, zeker als je je lichaam leert kennen.

Daarnaast zijn deze producten zelden heel duur, dus als je op zoek bent naar goedkope sextoys, dan zijn er zeker goede bulletvibrators te vinden voor een schappelijke prijs. Ze zijn er in allerlei kleuren en het ontwerp van de punt varieert tussen puntig, rond of plat. Het aantal vibraties en de variaties die een bulletvibrator je kan bezorgen wisselt. Als hij maar één vibratie kan leveren weet je snel of het speeltje iets voor jou is. Gebruik hem op de erogene zones van je lichaam, zoals je tepels, nek of clitoris.

Onze aanbeveling: baseks Glamour Shine Bullet

Hand met een paarse clitorisvibrator

Dildo

Dildo's zijn er in vele maten en soorten. Sommige ogen en voelen superrealistisch, sommige kunnen vibreren, er zijn exemplaren bij waarbij bijvoorbeeld de aderen duidelijk voelbaar zijn, of met ribbels en noppen ter stimulatie. We hebben veel verschillende goedkope dildo's, maar we hebben een model geselecteerd dat enorm populair is bij onze klanten.

Onze aanbeveling: baseks Jellies Dildo met Zuignap 19 cm

Dit is echt een knaller voor beginners, omdat de maat vrij gemiddeld is met een in te brengen lengte van 14 cm en een diameter van 3,6 cm. Deze dildo is aan het uiteinde van de schacht uitgerust met ballen en een zuignap die op gladde oppervlakken kan worden bevestigd, zodat je handsfree kunt spelen.

Hand met een roze dildo

Clitorisstimulator

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten clitorisstimulators, maar de stimulator waar iedereen het altijd over heeft is de Satisfyer Pro 2. De clitoris wordt gestimuleerd met pulserende luchtdrukgolven en 11 verschillende niveaus, waarmee je je het genot in je eigen tempo kunt opbouwen.

De prijs is extreem beginnersvriendelijk, wat zeker een voordeel is als je wilt uitvinden of clitorisstimulators iets voor jou zijn. Als dit de eerste keer is dat je met sextoys experimenteert, of als je je lichaam aan het verkennen bent, dan kan een clitorisstimulator voor de eerste keer een overweldigende ervaring zijn. We raden daarom aan om te beginnen met een bulletvibrator. Heb je al wat ervaring met stimulatie van de clitoris en vulva, dan raden we je een clitorisstimulator van harte aan.

Onze aanbeveling: Satisfyer Pro 2 Next Generation Clitoris Stimulator

Hand met een luchtdrukvibrator

Goedkope sextoys voor mannen

Er zijn veel opties om de penis te stimuleren en in deze blog komen we met drie mogelijkheden waarmee je kunt uitvinden wat jou het meeste plezier geeft. We noemden het al eerder, maar willen het nog een keer zeggen: als je op zoek bent naar goedkope sextoys voor mannen, dan is MR.MEMBR het merk waar je moet zijn. Dit merk heeft een ruime keuze aan producten tegen een goede prijs.

Masturbatie-handjobs

Een 'masturbatie-handjob' is een goed begin. Je kent ze misschien ook wel als sleeve of masturbator. De sleeve wordt over de penis getrokken en heen en weer bewogen, net als bij een handjob. Maar dit speeltje zorgt voor een intensere stimulatie. Alle sleeves zijn flexibel in zowel lengte als diameter en kunnen door vrijwel iedereen worden gebruikt.

Kies uit verschillende structuren om de stimulatie te krijgen die het beste bij jou past. De lage prijs van sleeves komt doordat ze zijn ontworpen voor eenmalig gebruik. Maar hoewel ze daardoor extreem goedkoop zijn, kun je ze toch vaker gebruiken als je ze schoonmaakt met een sex toy cleaner of met water en zeep en ze bewaart in het koker waarin ze worden geleverd.

Onze aanbeveling: MR.MEMBR Wild Handjob

Hand met een masturbatiesleeve voor mannen

Pocket pussy

Wil je iets krachtigers dan een sleeve proberen, met een andere inwendige stimulatie? Dan is er nog een andere afdeling van goedkope sextoys om te proberen, namelijk de pocket pussies.

De ingang is een realistisch ontwerp van een vagina, een anus of een mond, en het gevoel dat je krijgt als je penetreert doet denken aan het echte werk. Het is een speeltje dat je vaker kunt gebruiken, zolang je het maar goed schoonmaakt, vernieuwingspoeder gebruikt en het goed opbergt.

Ze zijn zowel met als zonder koker verkrijgbaar. Wil je het vacuümgevoel zelf regelen, kies er dan eentje met een koker waarbij je het deksel aan de onderkant kunt draaien of één waarbij je een gat op de onderkant kunt afdichten met een sticker of je hand. Als je liever zelf in de schacht knijpt, kies er dan een zonder koker, dan zorg je zelf voor de juiste druk.

Onze aanbeveling: MR.MEMBR Cassandra Realistische Pocket Pussy

Hand die een pocket pussy vasthoudt

Goedkope sextoys voor koppels

Als jullie als stel elkaar eens lekker willen ontdekken dan hebben we natuurlijk ook zo onze ideeën over hoe je dit het beste kunt doen met behulp van goedkope sextoys.

Glijmiddel

Een belangrijk element bij (goedkope) sextoys dat vaak wordt vergeten is glijmiddel. Een glijmiddel op waterbasis kun je met alle seksspeeltjes gebruiken, en natuurlijk ook met elkaar. Gebruik glijmiddel als een element dat iets extra's toevoegt aan je intieme momenten en ervoor zorgt dat alles soepel verloopt.

Onze aanbeveling: Sinful Aqua Glijmiddel op Waterbasis 50 ml

Glijmiddel wordt uit een hand geperst

Vibrerende penisringen

Een cockring is een goed hulpmiddel om elkaar te leren kennen.

Ze zijn een vast onderdeel van het goedkope seksspeeltjes-assortiment omdat ze vaak relatief goedkoop zijn en je veel waar voor je geld krijgt. Met een cockring heb je zowel een hardere als een langdurgere erectie.

Onze aanbeveling: Sinful Happy Rabbit Vibrerende Cockring

De ring die we hebben geselecteerd heeft een uitneembare bulletvibrator, die beide partijen tijdens erotische spel weet te stimuleren. Je krijgt dus twee-in-een, want je kunt de bulletvibrator uit de cockring halen en de erogene zones op jullie lichamen verkennen met de 7 verschillende vibratieniveaus.

Hand met een cockring met vibrator

Bondage

Als je elkaar beter hebt leren kennen en jullie elkaar volledig vertrouwen, kun je beginnen met wat voorzichtig bondagespel. Bondage accessoires hoeft niet duur te zijn en kan zeker deel uitmaken van je goedkope sextoy-assortiment.De eerste keer dat je bondage uitprobeert is het het belangrijkste doel om erachter te komen wat je leuk vindt, en hoe. Je kunt dus goedkope speeltjes kopen om het voor het eerst te proberen, voordat je de items selecteert die je verder wilt ontdekken.

Onze aanbeveling: Sinful Deluxe Satin Boeien

Plaats de aanbevolen bondagebanden of een paar boeien losjes om de polsen of enkels, zodat je een idee krijgt hoe het voelt en wat voor jou het beste werkt.Neem de tijd en concentreer je goed op elkaar.

Diverse sextoys en glijmiddel

Ben je klaar om op ontdekkingstocht te gaan?

Je weet nu alles van goedkope sextoys en dat ze een goede manier bieden om te beginnen, zeker als je nieuwsgierig bent maar nog niet zeker weet of dit echt iets voor je is. Net als bij schepsnoep kun je van alles een beetje proberen, zonder dat het je al te veel geld kost. Dit geeft je de kans om veel verschillende dingen uit te proberen, en wie weet word je nog eens flink positief verrast!

Veel plezier met je goedkope sextoys!

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful