Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Verschillende glazen dildo's met een blauwe achtergrondVerschillende glazen dildo's met een blauwe achtergrond
Gidsen
Copywriter
Laatste upate:30/10/2021

Glazen dildo's – De ultieme gids

Inhoudsopgave

Als je een fan van dildo's bent, dan moet je absoluut eens een glazen dildo proberen! 

De stevigheid, de spectaculaire ontwerpen, het koele oppervlak dat zich snel aanpast aan je lichaamstemperatuur; het zijn allemaal unieke ervaringen die je niet wilt missen. Daarnaast gaat je glazen dildo jaren mee als hij goed wordt bewaard. Feitelijk gaat hij levenslang mee, want het geharde glas is zowel solide als duurzaam.  

In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over glazen dildo's, we geven antwoord op vragen als "Welk type is het meest geschikt voor mij?", "Hoe verhoudt de prijs zich tot de prijs van gewone dildo's?", en natuurlijk: "Zijn ze veilig om te gebruiken?" (spoiler alert: dat zijn ze absoluut!). 

We noemen de voordelen van een glazen dildo en onthullen wat onze eigen favorieten zijn.

Gekleurde glazen dildo's

Wat is een glazen dildo?

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een dildo gemaakt van glas. Het stevige materiaal is sterk en duurzaam en het is nagenoeg onmogelijk om een glazen dildo te breken. Je denkt misschien dat glas een vreemde materiaalkeuze is voor een dildo. Maar we hebben overtuigende redenen waarom je een glazen dildo in je collectie zou moeten hebben!

Waarom zou je voor een glazen dildo kiezen?

Als je je nog steeds afvraagt of de woorden ‘glas’ en ‘dildo’ bij elkaar passen, bekijk dan de onderstaande lijst met goede redenen. Je kunt van ons aannemen dat het een prima combinatie is. 

Als je alles hebt doorgelezen, snap je ons enthousiasme en wil je weten hoe ze werken. Daar komen we in het volgende deel op terug. Maar we beginnen met zes goede redenen om voor een glazen dildo te kiezen:

1. Ze zijn stevig en hard

Door hun massieve karakter zijn glazen dildo's ideaal voor een penetratie die harder en steviger aanvoelt dan normaal. Het materiaal buigt niet en dankzij deze stijfheid kun je al je gevoelige plekjes gemakkelijker bereiken. Glazen dildo's zijn ideaal voor het masseren van de G-spot of P-spot omdat ze juist door hun stevigheid gemakkelijker de juiste plek bereiken.

2. Ze kunnen vaginaal of anaal worden gebruikt

Glazen dildo's kunnen zowel vaginaal als anaal worden gebruikt, dus je kunt doen waar je op dat moment zin in hebt. Als je een intense stimulatie wilt ervaren van een superstevige dildo die de zenuwuiteinden in je anus prikkelt, kies dan een model met een soort stopper, zoals een duidelijke basis of een breed handvat.

3. Ze zien er geweldig uit

Als je ooit een glazen dildo hebt gezien, dan weet je dat ze absoluut prachtig zijn! Glazen dildo’s kunnen effen van kleur zijn, of meerdere tinten en prachtige patronen hebben. Sommige glazen dildo’s bestaan uit meerdere, met elkaar versmolten delen. Ze bieden naast het visuele genot door hun ribbels of de vorm tijdens gebruik een extra prikkelende stimulatie.

Verschillende glazen dildo's op een rijtje

4. Perfect om met temperatuur te spelen 

Glazen dildo's zijn zeer geschikt om met temperatuur te spelen, net als producten gemaakt van staal of metaal. Dompel je glazen dildo onder in warm of koud water en laat hem gedurende een minuut afkoelen of opwarmen. Test hem, met het oog op je veiligheid, wel voor gebruik op de binnenkant van je arm of hij niet te heet of te koud is. Temperatuurspel verhoogt de sensuele stimulatie, dus geniet ervan!

5. Gemakkelijk schoon te maken

Glazen dildo's zijn gemakkelijk schoon te maken. Je kunt hem gewoon afspoelen met warm water en een mild reinigingsmiddel of toycleaner gebruiken om te reinigen. Bovendien zijn ze hypoallergeen, dus je kunt ze ook gebruiken als je een gevoelige huid hebt.

6. Kan een leven lang meegaan

Als je goed voor je glazen dildo zorgt, is hij een vriend voor het leven. Bewaar hem in het beschermende stoffen zakje of de doos waarin hij wordt geleverd. Pas wel op dat je hem niet laat vallen. Mocht dat toch gebeuren, adviseren we een nieuwe te kopen. Zelfs als er geen zichtbare schade aan het product is, kan door de impact een onzichtbare scheur ontstaan.

Glazen dildo's in schuimblokken met een blauwe achtergrond

Hoe gebruik je een glazen dildo?

Wanneer je dit type seksspeeltje voor de eerste keer gebruikt, raden we je aan om alle tijd te nemen om een idee te krijgen van wat je ermee kan doen en hoe het voelt om deze toy te gebruiken. 

Naarmate je meer opgewonden raakt en de glazen dildo door je lichaamstemperatuur warmer wordt, verandert de sensatie. Hieronder hebben we een handige lijst samengesteld met de belangrijkste dingen om rekening mee te houden zodat je een optimaal plezier beleeft.

Kies het juiste model

Natuurlijk is het belangrijk om een glazen dildo te kiezen die aan jouw wensen voldoet. Wil je hem gebruiken om je G-spot in de watten te leggen? Wil je er een die lang en slank is? Ga je hem anaal gebruiken? Verderop in dit artikel delen we onze aanbevelingen, zodat je een overzicht hebt van de mogelijkheden voordat je kiest.

Opwarmen

Glazen dildo's zijn steviger en harder dan gewone dildo's, daarom is het belangrijk dat je opgewonden bent voordat je hem inbrengt. Streel jezelf, je tepels, streel je geslachtsdelen en zorg ervoor dat je voldoende opgewonden bent voordat je de glazen dildo inbrengt.

Interne stimulatie

Hou je van stevige stimulatie, dan hou je van glazen dildo's. Als je hem eenmaal hebt ingebracht, kun je hem draaien, kantelen of stoten. Met rustige bewegingen en een stevige greep, zul je geen moeite hebben om precies de juiste plekken te stimuleren.

Zachte stoten

Je hoeft niet diep te stoten om je zenuwuiteinden maximaal te prikkelen. Feitelijk bevinden de meeste zenuwuiteinden zich in het voorste deel van de vagina en het buitenste deel van de anus. Dus begin met zachte bewegingen terwijl je opwinding en lustgevoelens toenemen.

Glijden

Glazen dildo's produceren minder wrijving dan modellen gemaakt van bijvoorbeeld siliconen. Hierdoor glijden ze veel makkelijker in en uit. In combinatie met je favoriete glijmiddel, of dit nu op water-, siliconen- of oliebasis is, glijdt je glazen dildo verrukkelijk gemakkelijk in en uit.

Massage

Glazen dildo's kunnen voor meer dan alleen masturbatie worden gebruikt. Ze zijn ook goed te gebruiken voor het geven van een lichaamsmassage. Ontdek hoe jouw lichaam of dat van je partner uitwendig door verschillende temperaturen wordt gestimuleerd als je de huid streelt. Beweeg het stevige, gladde oppervlak over het lichaam en merk op hoe de zenuwuiteinden worden geprikkeld. Combineer met wat massageolie voor een superieure ervaring.

Meerdere glazen dildo's in verschillende kleuren

De grootste merken in glazen dildo's

Word je al opgewonden bij het idee van een glazen dildo? Dan laten we je kennismaken met de grootste merken. Hieronder vind je ons overzicht van de twee grootste merken in de wereld van glazen dildo's.

Icicles

Wil je leuke kleuren en creatieve designs, kijk dan eens bij de Icicles' producten. Ze beloven zowel speelse ideeën als stimulerende sensaties, aangezien hun dildo's vaak ribbels, groeven of rondingen in hun ontwerp hebben.

Sinful

Als je het graag simpel en klassiek houdt, moet je ons eigen merk hier bij Sinful eens bekijken. We hebben een aantal eenvoudige maar solide producten ontworpen om je te helpen bij je zoektocht naar orgastisch genot. Al onze glasproducten zijn handgemaakt, dus je ontvangt een uniek en luxe product.

Nu je de topmerken hebt leren kennen, is het tijd om naar enkele specifieke producten te kijken. Welke wordt jouw favoriet?

De beste glazen dildo's

Om je te helpen de beste glazen dildo te kiezen, hebben we onze favorieten voor een nader onderzoek geselecteerd.

Icicles No 5

Deze dildo is gemaakt van handgeblazen glas en heeft een blauwe spiraal die om een doorzichtige schacht is gewikkeld. De spiraal zorgt door de geribbelde weerstand bij elke beweging voor extra prikkeling. Bovendien maakt de licht gebogen schacht het gemakkelijker om de G-spot of P-spot te bereiken. 

Icicles No. 5

Sinful Groove

Dit gebogen model is opgebouwd uit bollen in verschillende maten. Voeg daar opvallende groeven aan toe en het resultaat is ongekende stimulering. Dankzij de gebogen schacht kun je met deze dildo gemakkelijk je G-spot bereiken.

Sinful Groove

Icicles No 18

Dit is een bijzonder sierlijk model, zowel qua uiterlijk als stimulatie. De schacht is versierd met knobbeltjes en heeft een dubbele bol aan het ene uiteinde en een enkele bol aan het andere. Uiteraard is de hele schacht gebogen, waardoor je P-spot of G-spot makkelijker kunt vinden en verwennen.

Icicles No. 18

Sinful Curvy

Een klassiek en eenvoudig model met een totaal transparante schacht en een duidelijke kop voor het masseren van de G-spot of P-spot. Een stopper aan de basis zorgt voor een goede grip en zorgt ervoor dat de dildo precies blijft waar je hem wilt hebben.

Sinful Curvy

Glijmiddel voor glazen dildo's

We hebben het al even genoemd, maar herhalen het graag: je kunt alle soorten glijmiddel gebruiken met je glazen dildo. Maar welk type je precies moet kiezen, hangt af van waar je van je dildo wilt genieten. Neem je hem mee in bad, gebruik dan glijmiddel op basis van siliconen en smeer je glazen dildo goed in. 

Geniet van het uitstekende glijmiddel en het feit dat siliconen glijmiddel in het water niet uitdroogt en niet wegspoelt. Als je klaar bent om je glazen dildo weer in te pakken, gebruik dan gewoon een druppel zeep om het glijmiddel te verwijderen.

In andere scenario's zonder water of producten gemaakt van siliconen, is een glijmiddel op waterbasis de beste keuze. Het is gemakkelijk aan te brengen en droogt vanzelf. Bovendien is het veilig te gebruiken in combinatie met condooms en seksspeeltjes van welk materiaal dan ook. 

Tot slot, je kunt ook een beetje olie gebruiken. De beste massages beginnen met een flinke dosis olie en dat werkt uitstekend in combinatie met glas. Zo kun je de massage vol vertrouwen intiemer laten worden als je verlangens je daartoe leiden.  Vermijd olie en glijmiddel op basis van siliconen wanneer je condooms of seksspeeltjes van een ander materiaal dan metaal of glas, gebruikt.

Glijmiddel voor glazen dildo's

Veelgestelde vragen

We ronden graag af met antwoorden op de meest gestelde vragen over glazen dildo's:

Welke verschillende soorten glazen dildo's zijn er?

Grofweg zijn er twee verschillende soorten: de fraai versierde en de eenvoudige glazen dildo’s. Ze zijn er in verschillende kleuren en details, of transparant en grotendeels zonder extra versiering. Je vindt beide soorten onder de categorie glazen dildo's.

Hoe vind ik het beste model voor mij?

Daarvoor moet je je eigen voorkeuren kennen. Houd je van veel verschillende details en dus verschillende vormen van stimulatie, of houd je het liever simpel?

Zijn ze veilig in gebruik?

Absoluut! Het glas is gehard en zal alleen versplinteren als je je dildo op een harde ondergrond laat vallen. Wel adviseren we wel nadrukkelijk om je glazen dildo niet langer te gebruiken als hij is gevallen of een harde klap heeft gehad. Er kunnen interne scheurtjes zijn ontstaan.

Hoe verhouden de prijzen zich tot gewone dildo's?

Glazen dildo's vallen doorgaans in een prijsklasse tussen € 21,99 - € 59,99. Aangezien glazen dildo's geen extra functies hebben, zoals vibraties, lijkt dit misschien behoorlijk prijzig. Maar als je goed voor je glazen dildo zorgt, gaat hij je leven lang mee.

Nu we onze kennis over glazen dildo’s met jou hebben gedeeld, willen we alleen nog zeggen:

Geniet ervan!

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful