Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
 • Discrete levering en verpakking
 • Retourneer binnen 365 dagen
 • Gratis verzending boven €45
In het wit geklede mensen luiden met vuurwerk het nieuwe jaar in op het strand van Copacabana In het wit geklede mensen luiden met vuurwerk het nieuwe jaar in op het strand van Copacabana
Gidsen
Content Specialist
Laatste upate:08/12/2023

Een speciale slip tijdens Oud en Nieuw: een kleurrijke Braziliaanse traditie om het nieuwe jaar in te luiden

Inhoudsopgave

De Braziliaanse Slipjestraditie: Een uitbarsting van kleurrijke voorspellingen

Nu 2024 met rasse schreden nadert en de klok de laatste minuten tot middernacht wegtikt, zijn mensen overal ter wereld vol hoop en goede voornemens voor het komende jaar.

En terwijl de winter Europa in zijn greep houdt, verlangen we vaak naar een vleugje warmte en opwinding om het nieuwe jaar mee te beginnen.

En ook al zitten we niet op een tropisch strand met een cocktail in de hand en zand tussen de tenen, we hebben wel een leuk geheim dat Braziliaanse warmte naar onze winterfeesten belooft te brengen.

Ga met ons mee op ontdekkingstocht naar een van de populairste nieuwjaarstradities van Brazilië. In deze luchtige traditie gaat men ervan uit dat de kleur van je slipje invloed heeft op de energie en ervaringen die je in het komende jaar op je pad tegenkomt.

Dus vergeet de gebruikelijke en voorspelbare voornemens; we duiken halsoverkop in een uitbarsting van kleur, een vleugje pit en veel brutaliteit!

Modellen met rood ondergoed naast elkaar

Rood: een jaar vol passie en sensualiteit

Laten we beginnen met de kleur rood - Volgens de Braziliaanse traditie belooft het dragen van een rode slip op oudejaarsavond een jaar vol passie, sensualiteit en misschien zelfs een vleugje romantiek.

Het is de perfecte keuze voor mensen die het vuur in hun relaties willen aanwakkeren of nieuwe, opwindende ontmoetingen in hun leven willen verwelkomen.

Trek rode lingerie aan, zet de thermostaat een paar graden hoger en breng de zinderende hitte van een Braziliaanse zomeravond in je leven, zelfs als het buiten vriest.

Modellen met blauw ondergoed naast elkaar

Blauw: een jaar van rust en kalmte

Voor wie op zoek is naar een vredig en sereen jaar, is blauw de toepasselijke keuze.

Wie wil nu niet een harmonieus en kalm jaar in een wereld die vaak chaotisch en druk aanvoelt?

Deze prachtige kleur belooft een jaar vol vredige momenten en biedt de geest rust en kalmte. Zo kun je drijven op de golven van rust te midden van de drukte van het leven.

Modellen met zwart ondergoed naast elkaar

Zwart: een jaar vol kracht en vertrouwen

Zwart wordt in Europa misschien geassocieerd met mysterie en het onbekende, maar in de Braziliaanse nieuwjaarstradities is het de kleur van kracht.

Men gelooft dat het dragen van een zwarte slip kracht en veerkracht brengt en een jaar waarin je je lot in eigen handen neemt.

Dus omarm je kracht, en bereid je erop voor om alles te domineren wat het komende jaar op je pad komt, waarbij je er steeds onberispelijk uitziet.

Ga het nieuwe jaar vol zelfvertrouwen tegemoet, klaar om alle uitdagingen aan te gaan en de opwinding van het komende jaar te omarmen.

Modellen met wit ondergoed naast elkaar

Wit: een schone lei voor een nieuw begin

In Brazilië symboliseert het dragen van wit op oudejaarsavond een nieuwe start. Neem dus afscheid van het oude en stap met een schone lei het nieuwe jaar in.

Laat de uitdagingen van het afgelopen jaar achter je en stap het nieuwe jaar in met een gevoel van vernieuwing. Het is als een leeg doek dat kleurrijk beschilderd kan worden met al je alle komende avonturen.

Geel: voorspoed en geluk in het verschiet

Als je goede voornemens voor het nieuwe jaar op financieel succes en voorspoed zijn gericht, dan is geel je beste keuze.

Als je die droombaan ambieert, een nieuwe zakelijke onderneming op het oog hebt, of gewoon hoopt op een beetje extra geluk in je investeringen, dan is geel je kleur.

Dus laat de zon maar schijnen en dans het nieuwe jaar in met de belofte van financiële overvloed.

Modellen met paars ondergoed naast elkaar

Paars: staat voor creativiteit en nieuwe ideeën

Voor wie op zoek is naar een jaar vol creativiteit en inspiratie, is paars bij uitstek de kleur.

Ben je op zoek naar nieuwe ideeën voor je werk, inspiratie voor een kunstwerk of een briljant idee om een nieuw bedrijf te openen?

Het paarse slipje opent deuren en ontsluit verborgen talenten en niet eerder gebruikt potentieel; iedere dag loopt over van dynamische energie.

Begroet het nieuwe jaar met het vertrouwen om te creëren, te innoveren en je ideeën te zien opbloeien in een levendig palet van mogelijkheden.

Modellen met roze ondergoed naast elkaar

Roze: Een jaar vol liefde en romantiek

Last but not least, voor wie gelooft in de kracht van de liefde, is roze de kleur om te dragen - voor een jaar vol liefde en romantische verbondenheid.

Kies voor een roze slipje als je je relatie wilt versterken en een gevoel van saamhorigheid wilt creëren.

Of je nu bestaande relaties koestert of nieuwe wilt laten opbloeien, als je op oudejaarsavond een roze slipje draagt, wordt jouw nieuwe jaar een jaar waarin liefde niet slechts een vluchtig gevoel is, maar een constante metgezel.

In het wit geklede mensen luiden met vuurwerk het nieuwe jaar in op het strand van Copacabana

Een vleugje Braziliaanse warmte voor de feestelijke wintermaanden:

We hebben een boeiende reis langs Braziliaanse tradities gemaakt. Maar onthoud: jij bent de kunstenaar van je eigen doek en er is geen kleur te druk of te fel voor het meesterwerk dat jouw leven is.

Dus, welke kleur ga jij dragen deze oudejaarsavond? Kies verstandig en laat je jaar net zo levendig en opwindend worden als de kleur die je omarmt!

Proost op een onvergetelijk jaar vol liefde, gelach en een vleugje Braziliaanse warmte. Gelukkig Nieuwjaar!

Gerelateerde artikelen

  Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

  Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

  Discrete levering en verpakking
  Retourneer binnen 365 dagen
  Gratis verzending boven €45

  Levering

  Veilige betaling

  Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

  Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

  Copyright © 2008-2024 Sinful