Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
 • Discrete levering en verpakking
 • Retourneer binnen 365 dagen
 • Gratis verzending boven €45
Een persoon houdt bloemen en een Clone-a-Willy kit vastEen persoon houdt bloemen en een Clone-a-Willy kit vast
Merken
Sexual Wellness Specialist
Laatste upate:23/06/2020

Clone-a-Willy - De ultieme gids

Zou jij graag een kloon van je penis willen hebben? Gewoon, omdat het kan? Natuurlijk hebben we het dan niet over DNA-monsters en wetenschappers die hiermee in een lab aan de slag gaan. 

Want met de Clone-A-Willy kun je thuis je penis klonen en hier hoef je alleen maar je broek voor te laten zakken.

Misschien wil je een extra exemplaar van je erelid aan je geliefde geven. Zo zit je partner nooit zonder, als jij er even niet bent. Of misschien is dit wel het perfecte verjaardagscadeau voor die ene vriend, die elk jaar alleen maar geld of sokken op zijn wensenlijstje heeft staan?

Of je ze nu een kloon of de hele Clone-a-Willy kit geeft, waar hij mee aan de slag kan gaan. Wat de gelegenheid ook is, we weten zeker dat de ontvanger om dit originele cadeautje zal lachen.

Maar wat krijg je eigenlijk als je Clone-a-Willy koopt? En is het niet lastig om een penis te klonen? Je vindt antwoorden op deze vragen en meer in deze gids. Zo kun je met vaste handen en een geheven vlag een DIY-project beginnen.

Wat zit er in de Clone-a-Willy kit?

In de Clone-a-Willy kit zitten alle basis ingrediënten die je nodig hebt om je penis te klonen.

Naast een gebruiksaanwijzing, bestaat de kit uit:

 • Een gietbuis

 • Gietpoeder

 • Een thermometer

 • 2 kuipjes met premium siliconen

 • Een houten roerstaafje

 • Een vibrator

Psst! Vergeet niet om ook een pakje AAA-batterijen te kopen, zodat je de vibraties meteen kunt starten.

Verschillende ingrediënten uit de Clone-a-Willy kit met een blauwe achtergrond.

Wat is de beste Clone-a-Willy kit voor mij?

Op de site van Sinful vind je verschillende versies van de populaire kloon set. Lees verder om meer te ontdekken over het model (of de modellen) die je aanspreekt.

Een persoon poseert met verschillende Clone-a-Willy kits

Clone-a-Willy - Original 

Dit is de set waar het allemaal mee begon. De originele kloon kit, ideaal om de schacht van de penis mee na te maken. Een vibrator is inbegrepen, zodat je kunt kiezen of je de kloon wilt laten vibreren (niet jaloers worden: je eigen penis blijft natuurlijk altijd beter dan de kopie).

Lees hier meer

Clone-a-Willy - Medium Skin Tone

Deze kit is precies hetzelfde als het origineel, maar in een iets donkerder kleur. Zo krijg je toch een getrouwe replica van je schacht en een vibrator die voor wat extra buzz kan zorgen.

Lees hier meer

Clone-a-Willy - Met ballen

Vind jij je ballen ook de moeite waard om te vereeuwigen? Kies dan voor deze kit, waar je naast je penis ook de balzak mee kunt klonen. In deze kit zit natuurlijk ook een vibrator, eentje met een handige afstandsbediening. Zo kun je die vibraties nog makkelijker aansturen.

Lees hier meer

Clone-a-Willy - Glow in the Dark Green

Moet het klonen extra feestelijk worden? Kies dan deze versie, waarvan het eindresultaat vrolijk oplicht in het donker. De kit heeft dezelfde inhoud als in de originele versie, alleen is de kleur (een tikkeltje) anders.

Lees hier meer

Clone-a-Willy - Glow in the Dark Pink

Als felle kleuren en glow-in-the-dark helemaal jouw ding is, is er ook versie in hot pink te krijgen.

Lees hier meer

Een persoon dipt een banaan in een mengsel

Zo maak je een Clone-a-Willy

Het maken van een replica van jouw penis vereist opperste concentratie. Je moet precies te werk en met volle aandacht alle stappen goed uitvoeren. Ons beste advies is dan ook om hulp in te schakelen voor deze klus. Vraag voordat je begint je partner of een persoon waar jij je vertrouwd mee voelt om je te assisteren. Met z'n tweetjes (of meer) wordt het stukken makkelijker.

Daarnaast is het belangrijk dat je goed voorbereid bent en vooraf alle instructies helemaal hebt gelezen.

Een persoon roert in een blauw mengsel

Je kunt hier ook onze gedetailleerde stap-voor-stap instructies volgen om jouw Willy te klonen:

De voorbereiding

Hoewel de Clone-a-Willy kit veel bevat van wat je nodig hebt, moet je zelf nog een aantal dingen klaar zetten voordat je aan de slag gaat:

 • Een kom voor het gietmengsel

 • Een menglepel of spatel

 • Een schaar

 • Een markeerstift

 • Een vierkant stuk karton

 • Een kommetje voor de siliconen (let op, de siliconen zijn bijna niet te verwijderen. Je kunt hier ook een oud plastic bakje voor gebruiken, die je naderhand kunt weggooien)

 • Een maatbeker of weegschaal

 • Een keukenrol of een natte doek

 • Een stopwatch/mobiele telefoon met timer

 • Een penis die paraat staat om gekloond te worden

Aan de slag Nu ben je klaar om de pret te laten beginnen. Om de mal te maken moet de penis stijf zijn, dus denk aan je stoutste fantasieën of laat je partner een handje helpen. Als je eenmaal een erectie hebt, ben je klaar om aan de slag te gaan.

1. Houd de gietbuis naast je penis, met de opening van je af. Zo kun je de lengte meten. Markeer het punt op de buis tot waar je penis reikt. Trek daarna een lijn op de buis, ongeveer 1 cm boven het gemarkeerde punt.

2. Knip de buis tot op de lijn af, zodat hij op jouw lengte past. Nu is het tijd om het gietmengsel te maken. Het mengen moet je snel doen.

3. Houd de thermometer onder de kraan en laat het water 32 graden worden. Het is belangrijk om hier nauwkeurig in te zijn.

4. Meet 4,1 deciliter water af in je kom (als je geen maatbeker hebt, kun je een keukenweegschaal gebruiken: 4,1 deciliter water weegt 410 gram).

5. Roer het gietpoeder en het water 45 seconden in de kom door elkaar. Gebruik een stopwatch of je mobiele telefoon om jezelf te timen. Het maakt niet uit of de massa klonterig is.

6. Giet het mengsel in de gietbuis en steek je stijve penis snel in de koker. Buig zo nodig iets naar voren, zodat de penis meer naar beneden wijst en het mengsel niet uit de gietbeker loopt.

7. Houd de penis 2 minuten in de gietbuis en denk onderweg aan iets ondeugends, zodat je je erectie niet verliest.

8. Als de gietmassa na de 2 minuten is uitgehard, kun je de penis er voorzichtig uit de mal trekken.

9. Heb geduld. Voor het beste resultaat, moet de mal 4-8 uur blijven staan om volledig uit te harden.

Als het wachten voorbij is en de mal is uitgehard, is het tijd voor de volgende stap. Nu gaan we aan de slag met het siliconenmengsel.

10. Begin met het afgieten van overtollig water uit de gietbuis. Het kan voorkomen dat er tijdens het uitharden condens is ontstaan.

11. Meng de twee kuipjes siliconen in een kom of plastic (wegwerp) bakje. Gebruik het houten roerstaafje om alle siliconen uit de kuipjes te schrapen en roer ze door elkaar tot een egale kleur.

12. Giet het net gemaakte mengsel in de mal. Doe dit het liefst heel langzaam, zo voorkom je luchtbellen.

13. Zet een kruis op het stuk karton en knip of snij het uit.

14. Plaats de vibrator door het karton, zodat alleen de onderkant eruit steekt.

11. Steek de vibrator in het midden van de mal, in het siliconenmengsel. Duw hem er net zo diep in, totdat het stuk karton op de rand van de gietbuis rust.

Bijna klaar! Nu moet je alleen nog geduld hebben en het geheel 24 uur laten drogen.

16. Als de 24 uur voorbij zijn, kun je de kloon voorzichtig uit de gietbuis trekken. Geniet van het resultaat! Vergeet niet, voor de beste ervaring gebruik je een goed glijmiddel op waterbasis met de nieuwe kloon.

Een persoon met een Clone-a-Willy gietbuis

Tips en trucs voor het klonen van de penis

Natuurlijk wil je onze super tips niet missen, zodat je de perfecte kloon van jouw penis kan maken. Er zijn genoeg manieren om het jezelf makkelijker te maken tijdens deze klus.

Help je erectie

Ook al heb je normaal geen enkel probleem om hard te worden en te blijven, dit kloonproject is nou niet bepaald het meest sexy wat je ooit zult meemaken. Daarom kan het een goed idee zijn om de hoofdrolspeler de beste omstandigheden te bieden, zodat je een stabiele erectie houdt. 

Zo kun je bijvoorbeeld vooraf een penispomp gebruiken, liefst in combinatie met een cockring. Je kunt de cockring ook inzetten zonder een pomp te gebruiken.

Een persoon houdt een penispomp vast

Trimmen of invetten

Als je penis omlijst is met lang of dicht schaamhaar, kan het een goed idee zijn om vooraf een trimmer te gebruiken. Jouw schaamhaar kan in beide gietmengsels vast komen te zitten, dus knip en trim het weg om een ongewenste en pijnlijke waxbeurt te voorkomen. Wil je liever de schaar niet in je schaamhaar zetten, dan kun je als alternatief een laagje vaseline erop aanbrengen.

Een scheermes en scheerschuim op een blauwe achtergrond

Tape

Misschien voelt de rand van de gietbuis na het op maat snijden iets te scherp aan? In dit geval kun je wat schilderstape of iets dergelijks op de rand plakken, om ongemak aan de huid te voorkomen.

Extra poeder

Misschien wil je wat extra vormpoeder kopen, zodat je er zeker van bent dat je genoeg of wat achter de hand hebt. Als het gietmengsel is gestold voordat hij in de gietbuis is gegoten, dan moet je opnieuw beginnen.

Een hand met wit poeder

Extra siliconen

Als je erecte penis meer dan 22,8 cm meet of je wilt een mal maken zonder vibrator, dan moet je ook extra siliconen aanschaffen.

Gebogen penis

Wijst je penis lichtjes de ene of de andere kant op? Geen probleem! Snijd de gietbuis af en snijd hem dan af op ongeveer het punt waar je kromming het meest uitgesproken is. Draai de twee stukken in de juiste hoek en gebruik de beste vriend van de mens om de delen samen te voegen: duct tape. 

Hierdoor krijg je een schuine gietbuis, zodat je de rest van het proces kunt overslaan op dezelfde manier als beschreven in onze gids of de handleiding. Je kunt hier ook meer lezen op de website van Clone-a-Willy.

Houd er rekening mee dat het een rommeltje kan worden

Grote kans dat zowel het gietmengsel als het siliconenmengsel over de rand van de gietbuis zullen lopen en laten we eerlijk zijn: het kan nogal een plakkerige bende worden.

Bedenk even of je op een duur tapijt staat, je je favoriete boxershort draagt of dat het misschien beter is om naar de badkamer of keuken te gaan.

Leg daarom keukenrol, een natte doek en een oude handdoek klaar om achteraf gedoe met opruimen te voorkomen.

Een roze mengsel wordt over een banaan gegoten

Succes met de klus!

Hopelijk ben je niet overdonderd door de vele verschillende versies van Clone-a-Willy of de vele stappen naar een goed eindresultaat. 

Het is niet zo ingewikkeld als het misschien klinkt. Het is juist een leuke en ondeugende ervaring om nooit te vergeten, met een memorabel resultaat!

Veel plezier met je nieuwe beste vriend!

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful