Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
 • Discrete levering en verpakking
 • Retourneer binnen 365 dagen
 • Gratis verzending boven €45
Het getal 10 en seksspeetjes op een gele achtergrondHet getal 10 en seksspeetjes op een gele achtergrond
Seksuele Gezondheid
Sexual Wellness Specialist
Laatste upate:13/04/2022

10 voordelen van masturberen

Inhoudsopgave

Masturberen wordt tegenwoordig als heel normaal gezien. Maar dat is niet altijd zo geweest. Een ander woord voor masturberen is onaneren, een woord dat oorspronkelijk uit de Bijbel komt (voor de geïnteresseerden onder jullie: het eerste boek van Mozes). Waar Onan niet met de vrouw van zijn dode broer liggen en daarom zijn zaad op de grond liet verspillen. En God was not amused, zou je kunnen stellen.

Gelukkig weten we tegenwoordig veel meer over wat masturbatie is en kan doen. Weinig mensen geloven nog dat God ze verblind of op een zwarte lijst zet. In plaats daarvan is er veel aandacht voor de vele voordelen van het spelen met jezelf.

Ik heb er hier 10 voor je verzameld.

Seksspeeltjes voor vrouwen op een gele plaat

1. Je leert je lichaam kennen

Tijdens het masturberen ontdek je wat goed voelt en misschien zelfs hoe je jezelf het beste een orgasme kunt bezorgen. Je kunt experimenteren met verschillende technieken en je kunt ook proberen seksspeeltjes te gebruiken voor je penis of vagina.

2. Je kunt je stressniveau verlagen

Masturberen is een effectieve en bevredigende manier om rust en ontspanning te vinden. Als je zenuwstelsel op scherp staat, heb je altijd de beste kalmerende behandeling bij de hand.

3. Je kunt een orgasme krijgen

Een orgasme is zo ongeveer de ultieme beloning van masturberen. Bij een orgasme laat je lichaam een heleboel genot- en liefdeshormonen los, zodat je in je hele lichaam een gevoel van welzijn ervaart.

Witte en gele seksspeeltjes voor vrouwen en mannen

4. Je kunt er je menstruatiepijn mee verlichten

Door te masturberen, kun je de pijn van de menstruatie verminderen. De heerlijke hormonen die vrijkomen bij een orgasme, verzachten namelijk de pijn.

5. Je kunt het risico op prostaatkanker verminderen

Als man kun je het risico op prostaatkanker met 36% verminderen, wanneer je gemiddeld vijf keer of vaker per week ejaculeert. Hier kun je heel goed een prostaatstimulator of een penisvibrator bij gebruiken.

6. Je loopt geen risico op een SOA

Seks met jezelf is in principe veilige seks. Dus je kunt alle zorgen over bescherming loslaten en jezelf volledig over geven aan het genot.

Drie seksspeeltjes op een gele achtergrond

7. Je krijgt betere seks

Hoe meer je masturbeert, hoe beter je weet wat je lekker vindt. En als je het zelf weet, is het ook veel makkelijker om het aan je sekspartner te vertellen of zelfs te laten zien.

8. Je kunt meer zin in seks krijgen

Vaak is het zo dat als je regelmatig masturbeert, je steeds meer wilt. En je kunt merken dat je zin in seks toeneemt, als je de tijd neemt om jezelf te bevredigen.

9. Je slaapt beter

Het ontspannende effect van masturbatie kan leiden tot een veel betere en diepere nachtrust.

10. Je doet iets leuks voor jezelf

Masturbatie is de ultieme vorm van liefde voor jezelf. En liefde voor jezelf is het belangrijkste, of je nu single bent of gesetteld bent of iets er tussen in.

Seksspeeltjes op een oranje bord

Gerelateerde artikelen

  Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

  Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

  Discrete levering en verpakking
  Retourneer binnen 365 dagen
  Gratis verzending boven €45

  Levering

  Veilige betaling

  Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

  Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

  Copyright © 2008-2024 Sinful