Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Spartacus Japanse Metalen Tepelklemmen var 1

Spartacus Japanse Metalen Tepelklemmen

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

Ben je op zoek naar harde stimulatie van je tepels? Probeer dan eens de Spartacus Japanse metalen tepelklemmen.

De tepelklemmen zijn prachtig ontworpen en geven een harde, intense druk op je tepels - een druk die je kunt verhogen door aan de ketting te trekken die de twee klemmen met elkaar verbindt. Hoe meer je aan de ketting trekt, hoe meer de klemmen prikkelen en knijpen. Het metaal van de ketting prikkelt de huid, evenals het gewicht, wat een extra dimensie toevoegt.

Ben je nieuw op het gebied van tepelprikkeling en klemmen, dan raden we je aan om in plaats van de Japanse klemmen te beginnen met onze zachtere modellen waarvan de druk instelbaar is.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Titty-twisters
Säpäs7374 - 28. sep. 2021
Het werkt goed. Misschien een beetje krap voor een first-timer om de tepels "af te vlakken".
0
Slechte kwaliteit
Anoniem - 28. sep. 2021
Helaas niet zo goede kwaliteit als men had gehoopt. De functie werkt goed, met andere woorden ze doen hun werk, maar de rubberen flappen die tegen de tepel rusten, springen er af en toe een beetje uit. Had een betere constructie verwacht.
0
Doen mijn tepels pijn
Anoniem - 28. sep. 2021
Voor degenen die zeiden dat dit niet pijnlijk genoeg was: was je onder narcose? Deze tepelklemmen zijn STERK, en zeker niet voor beginners. Ze zijn ook erg mooi en van hele mooie kwaliteit. Niet verstelbaar, dus dat is een minpuntje, maar ze houden heel goed vast als er aan wordt getrokken (en ze hebben zelfs een fascinerend mechanisme om aan te spannen wanneer eraan wordt getrokken) en hebben kleine kussentjes waardoor ze beter aan de huid kunnen blijven plakken zonder deze te beschadigen. Een heel mooi product dat veel is gebruikt sinds het met de post geleverd werd.
0
Ik denk dat deze goed zijn
Kula - 28. sep. 2021
Deze clips zijn strak en mooi. Passen goed en zijn strak, maar doen geen pijn om te dragen.
0
kwaliteit voor ringen
Meester Greg - 7. sep. 2021
Goedkoop gemaakt, de rubberen pads vallen eraf en glijden te gemakkelijk af bij een beetje gewicht.
0
Goede opties, maar slechte kwaliteit.
Anonymous - 10. jan. 2015
Zeer intense klemmen die helaas na heel weinig gebruik kapot gingen. Het rubberen kussentje aan de binnenkant van de klem viel eraf na het tweede gebruik. Als je op zoek bent naar intense borstklemmen die echt knijpen, dan is dit zeker het type borstklem dat je wilt. Maar de kwaliteit is vrij slecht. De lengte van de ketting is echter erg goed en kan op veel verschillende manieren worden gebruikt. Als je bijvoorbeeld een halsband met een O-ring draagt, is het extra stimulerend om de ketting door de ring te halen en zo de stimulatie te intensiveren.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Het kan zo goed zijn - en dan is het eigenlijk slecht.
Anonymous - 3. nov. 2016
Al met al een goede klem - maar ik heb ook het probleem dat de rubberen tules eraf vallen, ik heb geprobeerd ze er weer op te lijmen, maar het houdt niet goed. Jammer dat de kwaliteit niet top is
Automatisch vertaald van sinful.dk
Geweldig! (Op een goede manier)
Anonymous - 1. apr. 2017
Wild prikkelende klemmen! Ze zijn fantastisch als je ervan houdt dat het "een beetje" pijn doet;) had in het begin een beetje moeite om ze lang te laten zitten omdat het rubberen stuk een beetje glibberig is... Maar na een paar keer blijven ze gewoon zitten! De kwaliteit is uitstekend voor de prijs, de mijne gaan lang mee;) heb ze al een paar keer gebruikt:)
Automatisch vertaald van sinful.dk
De kwaliteit is te slecht
Anonymous - 13. mar. 2024
Het ontwerp is vergelijkbaar met de goede klemmen van dit type, maar helaas is dit product gemaakt van zeer dun metaal, slecht verwerkt en lijkt het me gewoon te goedkoop als algemene indruk.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Goede smaak maar goedkope uitvoering
Anonymous - 13. mar. 2024
Goede en krachtige klemmen, misschien niet voor beginners omdat hij heel goed knijpt, zelfs zonder aan de ketting te trekken. Mijn favoriete type klem omdat ze er sexy uitzien en goed bijten. Deze klemmen (in het zwart) hebben een ietwat goedkoop ontwerp. Ze voelen niet bijzonder goed gemaakt of exclusief aan, een beetje teleurgesteld dat deze duurder zijn dan sommige andere Japanse klemmen die ik heb gezien. Een beetje dun en "modderig" metaal en de zwarte lak begint na een paar keer gebruiken al weg te krassen waar beweging zit.
Automatisch vertaald van sinful.no

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful