Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
ROMP Free Luchtdruk Vibrator var 1

ROMP Free Luchtdruk Vibrator

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

Met de ROMP Free Luchtdruk Vibrator krijg je alle geneugten van de revolutionaire drukgolftechnologie PleasureAir TM in een klein en slim pakket met een reisdeksel.

Luchtdruk vibrators zoals ROMP Free zijn snel de favoriete masturbators van vrouwen geworden. Ze staan erom bekend dat ze vrijwel alle vrouwen een orgasme kunnen geven - zelfs vrouwen die nog nooit een orgasme hebben kunnen bereiken.

Zonder direct contact te gebruiken, stimuleert Free je clitoris met pulserende luchtdrukgolven die zich door je clitorisgebied verspreiden. Zelfs in het binnenste gedeelte, dat zelden de aandacht krijgt die het verdient.

Dit betekent niet alleen geweldige en heerlijke orgasmes, maar ook veel orgasmes! Omdat Free niet in contact komt met je gevoelige clitoris, voorkom je dat de zenuwuiteinden gevoeligheid verliezen.

ROMP Free heeft maar liefst 10 sexy stimulatieniveaus, zodat je in je eigen tempo kunt opbouwen naar een climax.

Hij is zowel waterdicht als oplaadbaar voor onbeperkt spelen.

LET OP! Dit soort luchtdruk vibrators mag niet worden gebruikt op lichaamsdelen met piercings. In plaats daarvan raden we aan een vibrator zonder luchtdruk stimulatie mee te nemen op een orgastisch avontuur.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Niet de beste
Anonymous - 6. apr. 2022
Als je nog nooit clit toys hebt gebruikt, vind je dit misschien leuk, hoewel het slecht gemaakt is. Als je andere speeltjes hebt gebruikt, is deze niet geweldig en zul je graag een ander speeltje tegelijkertijd moeten gebruiken om klaar te komen. Naar mijn mening moet je meer betalen voor een womenizer, want die zijn veel beter.
Automatisch vertaald van sinful.co.uk
Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful