Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Rocks Off Ruby Glow Handsfree Vibrator var 1

Rocks Off Ruby Glow Handsfree Vibrator

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

Of je nu zit en een erotische roman leest of e-mails schrijft op kantoor, je kunt nog steeds genieten van je handsfree Ruby Glow vibrator.

Hij is ontworpen om de hele onderbuik inwendig te stimuleren terwijl je erop zit en je handen nog steeds beschikbaar hebt om andere dingen te doen. Bereid je voor op fantastische vibraties die net zo goed aanvoelen op kleding als op je blote huid.

De vibrator heeft aan beide uiteinden een motor voor extra indrukwekkende vibraties. De 10 opzwepende vibratiestanden zijn eenvoudig te bedienen met de 2 knoppen aan het uiteinde van de vibrator.

Rocks Off Ruby Glow is gemaakt van hoogwaardige siliconen met een fluweelzachte, zachte afwerking. Hij is 18 cm lang, 6 cm breed en 6,5 cm hoog.

De vibrator is ontworpen in samenwerking met de erotische schrijfster Tabitha Rayne.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Vreemd
Jenny - 28. sep. 2021
Ik begrijp niet hoe dit anatomisch zou moeten zijn. Past helemaal niet bij mij.
0
Fijn
Bente - 7. sep. 2021
Hij is stil en ik speel graag alleen, dus voor mij is het puur genieten om hem op de stoel te zetten, te gaan zitten en geprikkeld te worden. Ik heb er echter nog geen orgasme mee bereikt, maar dat vereist waarschijnlijk een beetje oefening.
0
Goed...
Ida - 7. sep. 2021
Ik begrijp het, maar nee ... het stimuleert niet zoals verwacht, erop zitten doet pijn omdat het veel te hard en stijf is. Super goed idee en ik hoop meer van dit idee te zien, maar dit is waarschijnlijk niet helemaal geworden zoals het bedoeld was ... wat jammer is. Hij blijft ongebruikt op mijn nachtkastje liggen.
0
Lastig
Anonymous - 10. mar. 2022
Het materiaal lijkt mooi en het is redelijk stil, maar het lijkt een gestandaardiseerd ergonomisch ontwerp te zijn dat niet bij alle vrouwen past, en als je er eenmaal op zit, is het moeilijk om de juiste combinatie van vibraties te vinden.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful