Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Rends R-1 A10 Cyclone Masturbator with Remote Control var 1

Rends R-1 A10 Cyclone Masturbator with Remote Control

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

Dit is de masturbator van de toekomst. De A10 Cyclone is een sekstoy met een verleidelijke structuur aan de binnenkant die rond je penis draait en roteert. De sleeve is gemaakt van superieure, zachte siliconen en omhult je met een heerlijk gevoel.

De A10 Cyclone wordt bediend met de meegeleverde R-1 afstandsbediening en biedt talloze opties als het gaat om stimulatie en vibratie.

De masturbator is heel eenvoudig te gebruiken: Steek de kleine stekker van de Cyclone in de afstandsbediening, breng glijmiddel op waterbasis aan op de masturbator, penetreer de sleeve en gebruik de afstandsbediening om te genieten van de vele verschillende stimulerende opties.

Als je hem op en neer beweegt, voelt de structuur aan de binnenkant van de sleeve geweldig aan, en de geavanceerde rotaties en vibraties maken de ervaring nog beter.

Haal na gebruik de dop van de masturbator, haal de sleeve eruit en was deze in warm water met een beetje zeep. Voor extra hygiëne raden wij aan om na het wassen een toycleaner te gebruiken.

De set bestaat uit de Cyclone masturbator en de R-1 Remote Control, waarop ook alle andere Rends apparaten kunnen worden aangesloten.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Absoluut de beste automatische masturbator die ik heb gekocht
swettcoco - 28. sep. 2021
Dit is veruit de beste automatische masturbator die ik heb gekocht. En ik heb er veel gekocht en ben enorm teleurgesteld. Maar deze doet eigenlijk in alle opzichten wat hij belooft. Het enige waar ik op dit moment over kan klagen is dat Sinful niet meer producten Rends R-1 verkoopt. hiervoor kan ook dezelfde afstandsbediening worden gebruikt. Ik kijk ernaar uit dat Sinful meer producten van de Rends R-1 binnenhaalt.
0
Zeer goed
Jörgen - 28. sep. 2021
Het gevoel is geweldig.
0
Mooi materiaal, fijn gevoel.
Ole - 7. sep. 2021
Deze machine loopt als een droom als je de goede C-batterijen DURACELL gebruikt, plus vermogen. Volg gewoon de instructies op het product, dat gemakkelijk schoon te houden is.
0
Mist kracht
Per - 7. sep. 2021
Het product belooft meer dan het waarmaakt. Batterijen moeten te vaak worden vervangen en alleen die met een hoog vermogen zijn het waard om te gebruiken. Maar het is onhoudbaar in verhouding tot de prijs van het product. Het moet voorbereid zijn op elektrisch contact. Ik mis een trilling samen met de rotatie en vond het leuk dat hij kon draaien toen hij vastzat in de kont, waardoor hij strak tegen het lichaam werd gehouden. Hij verliest die rotatie. Na een korte gebruiksperiode zijn slechts enkele van de beloofde opties actief. Gemakkelijk schoon te maken.
0
Dure maar mooie machine
Per - 7. sep. 2021
Deze machine onderscheidt zich van andere door te draaien. De binnenste studs zijn comfortabel en het effect wordt geleidelijk versterkt tijdens het gebruik. Gebruik de goede accu's C DURACELL plus power, zo draait hij ook rond als je hem diep steekt.
0
Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful