Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Pump Worx Eikelvergroter var 1

Pump Worx Eikelvergroter

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

De Pump Worx Eikelvergroter helpt je om een vollere, hardere en langduriger erectie te krijgen. Door deze penisvergroter op je eikel te gebruiken, voelt het bijna als een pijpbeurt - misschien zelfs beter.

Wanneer je de Pump Worx pomp over je eikel plaatst, ontstaat er een comfortabel en stimulerend vacuüm zodra je begint te pompen. Wanneer er een vacuüm wordt gecreëerd, wordt er bloed naar je penis getrokken, waardoor je een hardere erectie krijgt.

Een blijvende vergroting van je penis kun je niet bereiken met een penispomp, maar als je deze voor de seks gebruikt zul je het effect wel ervaren. Veel mannen krijgen een nog intensere seks- en masturbatie-ervaring na gebruik van de pomp.

Bij de pomp wordt een penisring meegeleverd, die in combinatie met de pomp erg effectief is. De penisring is zeer elastisch en kan uitrekken tot een diameter van 8,5 cm.

De pomp zelf is 11,5 cm lang en heeft een opening van 5 cm.

Hoe de Pump Worx Eikelvergroter te gebruiken:

- Breng een beetje glijmiddel op waterbasis aan in de onderkant van de pomp om een beter vacuüm te creëren. - Plaats daarna de cilinder over je eikel. - Pomp langzaam en kijk hoe je penis groeit. Als het de eerste keer is dat je met een penispomp experimenteert, raden we aan deze niet langer dan 10 minuten te gebruiken. - De pomp heeft een quick-release ventiel, waardoor het snel en eenvoudig is om lucht uit de cilinder te laten ontsnappen zodra het gewenste effect is bereikt.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Geweldige zuigkracht!
Pasi - 28. sep. 2021
Echt goede zuigkracht die echt geweldig aanvoelt waar het zou moeten! Breng een beetje glijmiddel aan op de tuimelknop en de mond van de pomp en steek dan de kop in de anus. Als je licht pompt, voelt het alsof je een goede pijpbeurt krijgt, terwijl je eikel voor je ogen groeit. De pomp is zeer eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, ook het schoonmaken gaat vrij snel. Het 4,5 cm brede blad past perfect in de pomp.
0
Niet goed
Klas - 28. sep. 2021
Is als een gewone penispomp, maar de penis past er niet in en geen drukbochten in de pomp, geen peniskop vergroter, is compleet nutteloos.
0
Super mooi
Anonymous - 13. mar. 2024
Het lijkt heel gemakkelijk te gebruiken
Automatisch vertaald van sinful.dk
Super mooi
Anonymous - 13. mar. 2024
Het is gemakkelijk te gebruiken en wordt ten zeerste aanbevolen aan anderen
Automatisch vertaald van sinful.dk
Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful