Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Pussy and Ass Masturbator var 1

Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Pussy and Ass Masturbator

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

Ze twerks en ze schudt! Met dubbele ronddraaiende motoren, een krachtige vibrerende bullet, een vaginaal en anaal gat klaar om je penis te aanbidden en een paar heerlijke Fanta Flesh-billen, zal de PDX Elite Milk Me Silly masturbator van Pipedream je melken als een absolute pro!

Elke bil bevat een krachtige motor die je penis van elke kant grondig masseert, zodat er geen druppel meer over is als Ms Milk Me klaar met je is. De krachtige vibrerende bullet is strategisch onder de penis geplaatst en met 5 rotatiemodi en 5 snelheden van zowel de motoren als de bullet, kun je je melkachtige rit aanpassen. Voeg een ruime hoeveelheid glijmiddel op waterbasis toe als je in haar geribbelde en geribbelde kamers glijdt, en je penis is in voor een koninklijke behandeling!

Laat de voluptueuze kont je opslokken met de twee hongerige gaten waar je ook gaat, dankzij de 3 meegeleverde reisplugs.

Was je nieuwe favoriete toy door water door de tunnel te spoelen die het vaginale en anale gaatje met elkaar verbindt, laat het aan de lucht drogen en werk het af met onderhoudspoeder zodat je toy soepel en zacht blijft en niet gaat plakken.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Masturbator
Anonymous - 3. jun. 2022
Hoi! Mathilda je vraagt wat ik denk ik denk dat beide masturbators die ik koop goed zijn eerie is ba ik ben tevreden dank je.
Automatisch vertaald van sinful.se
Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful