Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Palm-Tec Palmer Handheld Ergo Stroker Masturbator var 1

Palm-Tec Palmer Handheld Ergo Stroker Masturbator

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

Perfectioneer je solosessies met de Palmer Hand Held Ergo Stroker van American Palm-Tec.

De interne structuur van de flexibele sleeve stimuleert je tegelijkertijd met je eigen bewegingen. Pas zelf de intensiteit aan door in de stroker te knijpen.

De nauwsluitende maagdelijke opening stimuleert direct je peniskop. Het materiaal is zo rekbaar dat de stroker door mannen van bijna elk formaat gebruikt kan worden.

Hij is gemaakt van comfortabel TPR-rubber en speciaal ontwikkeld om optimaal in je hand te passen. De stroker heeft ook een handvat voor een nog betere grip en een levensechte binnenstructuur.

Gebruik hem voor een leuke tijd in je eentje, of laat je partner je een heel speciale handjob geven. Het is het perfecte formaat om mee te nemen op reis.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Niets voor gemiddelde maten
Patrik Karlsson - 28. sep. 2021
Uiterst twijfelachtig of dit gemaakt is voor de Zweedse markt. Het is extreem klein.
0
Te strak
Knut - 28. sep. 2021
Er staat dat het op de meeste eikels past. Dit is niet correct, en ik moest de penis vasthouden om hem erin te schuiven. Heb dit niet getest. Dit omdat ik beide handen moest gebruiken. Werd na wat testen in de prullenbak gegooid.
0
Gemakkelijk maar niet goed
Een ander - 28. sep. 2021
Het is een heel eenvoudig product, maar je moet een lid hebben dat smaller is dan gemiddeld om er plezier van te ondervinden. Met een omtrek van ongeveer 10 cm is het te strak, zelfs als je goed glijmiddel hebt gebruikt. Rook direct na de eerste keer omdat het niet comfortabel was
0
Een hete strakke ervaring
Antonsen - 28. sep. 2021
Als je houdt van het gevoel van een strak gaatje, dan is dit (tot nu toe) het beste dat ik heb geprobeerd. Mijn vriend was verrast om te voelen hoeveel kracht er nodig is om deze over de penis te krijgen, maar eenmaal binnen is het gevoel absoluut geweldig! Denk eraan om glijmiddel te gebruiken en je krijgt een nieuwe masturbatie-favoriet.
0
Nou, ja
Anonymous - 13. mar. 2024
Behoorlijk krap, zelfs voor een klein ei, veel schuifwerk vereist, geen echte knokkels binnen om geestverruimende orcs te krijgen
Automatisch vertaald van sinful.fi
Verrast
Anonymous - 13. mar. 2024
Toen ik de verpakking opende en het product voor het eerst zag, was ik nogal huiverig, maar nadat ik het een eerlijke kans had gegeven, moet ik zeggen dat het geweldig is. Handig, anoniem en ongelooflijk stimulerend (je kunt spelen met het creëren van een vacuüm door in het product te knijpen terwijl je naar binnen gaat, het voelt als pijpen, eigenlijk beter in veel opzichten).
Automatisch vertaald van sinful.se
Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful