Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Oxballs Pig Hole 5 Tunnel Plug XXL var 1

Oxballs Pig Hole 5 Tunnel Plug XXL

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

Voor de kampioensbodems, ongelooflijk hongerige gaten, wellustige billendragers - open je achterdeurtjes en verwelkom de Oxballs Pig Hole 5 Tunnel Plug XXL, die perfect is om je gat tot het uiterste te rekken voor ultieme x-rated filmster-sensaties!

Deze holle buttplug is gemaakt voor degenen die snakken naar een intens opwindende vulling van het achterste, en die graag de kans willen hebben om door te gaan... en door... en door! De skin-flex siliconen passen zich snel aan je lichaamstemperatuur aan en zijn zacht om te plaatsen, maar toch stevig genoeg om je gouden zeester open te houden zolang als jij dat wil.

De binnenkant van de plug is heerlijk geribbeld voor het plezier van je buitmaatje, die de prikkelende sensaties zal voelen van een massage van hun lid terwijl ze heen en weer bewegen. Voeg je favoriete glijmiddel op waterbasis toe voor een extra sensationele glijbaan. Afhankelijk van de lengte van de butt trooper, zullen ze de warme omhelzing van je diepten rond de 14 cm voelen waar de plug stopt en je privé-glorie het overneemt.

Als het penetratiefeest voorbij is, zorg er dan voor dat je je plug goed wast met warm zeepsop en laat hem volledig aan de lucht drogen.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Fuck
Anonymous - 13. mar. 2024
Jezus Christus het is groot ik dacht niet dat ik het zou kunnen doen ogen te groot voor mijn kontgat soort ding, maar veel tijd en uiteindelijk kreeg het erin en het voelt geweldig.
Automatisch vertaald van sinful.co.uk
Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful