Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Ouch! Hand- en beenboeien var 1

Ouch! Hand- en beenboeien

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

De Ouch! Hand- en beenboeien is een set van vier boeien die kunnen worden gebruikt om tegelijkertijd de polsen en enkels vast te binden.

De vier boeien zijn bevestigd met karabijnhaken en kunnen dus samen of afzonderlijk worden gebruikt. Aan elke boei zit een grote metalen ring, waardoor ze met een riem aan bedden etc. vastgemaakt kunnen worden.

De Ouch! Hand- en beenboeien zijn perfect voor zowel zacht als hardcore bondagespel. De stevige boeien zijn aan de buiten- en binnenkant glad, waardoor ze zeer comfortabel in gebruik zijn. 

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Vang het
Säpäs7374 - 28. sep. 2021
We voelden ons allebei opgewonden, ongeacht op wie het werd gebruikt. Gemakkelijk te bundelen
0
Wauw!
Niet helemaal een beginner - 28. sep. 2021
Ik ben niet bepaald een beginner als het op het gebruik van handboeien aankomt, maar wat gebruikt werd, heb ik nog nooit bezeten. Daarom besloot ik deze te kopen omdat hij goedkoop was, zodat ik kon zien of ik eventueel kon upgraden wanneer ik hem een beetje gebruikt had. Maar WAUW! Toen ik de verpakking opende, merkte ik al aan de geur dat het kwaliteit was. Het rook naar echt leer en het metaal rinkelde heerlijk. Ik heb het natuurlijk geprobeerd, omdat ik nog steeds twijfelde of het me zou kunnen tegenhouden, aangezien ik bovengemiddeld sterk ben en eerder speeltjes kapot heb gemaakt. Deze handboeien en enkelbanden lieten zelfs geen enkele beweging toe! Ik trok en worstelde met al mijn kracht, maar het gaf geen krimp. Absoluut fantastisch product, vooral gezien de prijs! Soms vind ik het ook vervelend als de artikelen die ik bestel te laat aankomen, maar het duurde maar 3 dagen om het pakket te ontvangen! Zal zeker meer bestellen van de pagina hier.
0
Heerlijke kwaliteit en ondeugend plezier
Maya - 7. sep. 2021
Deze handboeien zijn prachtig uitgevoerd en geweldig. Alleen al je partner erin vastgebonden zien is ondeugend. Daarnaast is de kwaliteit top. Ze zijn lekker zacht om te dragen terwijl je helemaal vast zit en overgeleverd aan de fantasie en kracht van de ander. Kan in alle opzichten worden aanbevolen.
0
Mooie buitenkant maar licht gebogen.
Matte - 7. sep. 2021
De handboeien geven een solide eerste indruk en zijn volgens anderen comfortabel om te dragen. De kwaliteit van de ringen en lussen is echter allesbehalve acceptabel ... echt slecht eigenlijk.
0
Alle leuke dingen
Anonymous - 10. jul. 2021
Blijft goed zitten
Automatisch vertaald van sinful.fi
Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful